Bildirim
Crysis 2 Multiplayer Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Level sıfırlanma değilde aralıklarla düşme bende de var. Anlayamadım. -
dediğiniz sorun bende demoda ilk oynadığımda olmuştuı ama sonraki girişimde herşey tamamdı. aynı olay full sürümdede oldu ama şuan yine herşey normal. -
Sanırım sorun için herhangi bi çözüm yok şu an için benzer problemleri yaşayan onlarca kişi var my crysis forumlarında yetkililer patch hazırlandığından bahsetmiş konu ile alakalı . -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkisT
Sanırım sorun için herhangi bi çözüm yok şu an için benzer problemleri yaşayan onlarca kişi var my crysis forumlarında yetkililer patch hazırlandığından bahsetmiş konu ile alakalı .
aslında sorun herkesde olmuyor.. bende yok mesela problem oynadığım kişilerdede yok. -
ya arkadaşlar bende ttnetten aldım multiplayer kullanamıyorum serial başka kullanıcıda kayıtlı diyor ne yapabilirim ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: aliverc
ya arkadaşlar bende ttnetten aldım multiplayer kullanamıyorum serial başka kullanıcıda kayıtlı diyor ne yapabilirim ??
birden fazla kere girmeyi deneyin. İlk başta bana da bir kere söyledi o şekilde. Fakat ikinci girişimde düzeldi sorun. -
genel sorun bunlar,mycrysis.com'da yazıyor. patch hazırlanıyormuş.
diğer sorunlar:
Ranked(rütbeli) serverlara girememe veya oyunun başlamaması
Puanlarınızın ve künyelerinizin silinmesi
oyunun keyinizi tekarar tekrar sorması...... -
Ben serverlara hiç giremiyorum demoda verilen haya gene tekrarlandı ve korktuğum başıma geldi çözümü bilen varmı -
Arkadaşlar sorunun kaynağını buldum kullanmış olduğum everest marka modemi eski modemim pikatel ile değiştirdim ve problem ortadan kalktı. -
Modemdeki firewall ile ilgili ben modem portundan kapattım olmadı daha. Anti virüsüde oyun moduna al. -
Antivirüs falan kapalı serverlara girerken demoda veren connection host hatası veriyor arkadaş böyle bişey olmaz ya -
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
Antivirüs falan kapalı serverlara girerken demoda veren connection host hatası veriyor arkadaş böyle bişey olmaz ya
aynen ve girdiğimde iki dakika geçmeden atıyr
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X