Arkadaşlar merhaba forumdan bi arkadaştan almış olduğum crysis 2 cdkeyini ttnetten indirdiğim crysis 2ye girip oyunu oynamaya başladım fakat multiplayer oynarken sürekli düşüyorum ve girdiğimde level atlamış olmama rağmen sıfırlanıyor bilgilerim. Bu sorun hakkında bilgisi olan varsa sevinirim .
Level sıfırlanma değilde aralıklarla düşme bende de var. Anlayamadım.
dediğiniz sorun bende demoda ilk oynadığımda olmuştuı ama sonraki girişimde herşey tamamdı. aynı olay full sürümdede oldu ama şuan yine herşey normal.
Sanırım sorun için herhangi bi çözüm yok şu an için benzer problemleri yaşayan onlarca kişi var my crysis forumlarında yetkililer patch hazırlandığından bahsetmiş konu ile alakalı .
quote:
Orijinalden alıntı: DarkisT
Sanırım sorun için herhangi bi çözüm yok şu an için benzer problemleri yaşayan onlarca kişi var my crysis forumlarında yetkililer patch hazırlandığından bahsetmiş konu ile alakalı .
aslında sorun herkesde olmuyor.. bende yok mesela problem oynadığım kişilerdede yok.
ya arkadaşlar bende ttnetten aldım multiplayer kullanamıyorum serial başka kullanıcıda kayıtlı diyor ne yapabilirim ??
quote:
Orijinalden alıntı: aliverc
ya arkadaşlar bende ttnetten aldım multiplayer kullanamıyorum serial başka kullanıcıda kayıtlı diyor ne yapabilirim ??
birden fazla kere girmeyi deneyin. İlk başta bana da bir kere söyledi o şekilde. Fakat ikinci girişimde düzeldi sorun.