Şimdi Ara

Crysis 2 Nvidia 9500 GT de 3D oynayamıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyTR

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

İmzamdaki monitörü kullanıyorum ekran kartım nvidia 3d gözlük alsam 3d kullanabilir miyim ?

Hayır.

Neden?

Monitöre internetten çok hızlı olarak ve sadece 1 yeri açıp özelliklere baktım. NVidia 3D Vision uyumlu değil o yüzden. Monitörünün çerçevesinde zaten logosu olur desteklerse. İşte şu logo benim monitördeki:
     Crysis 2 Nvidia 9500 GT de 3D oynayamıyorum.

Bu monitörün değil mi? Yazmıyor özellikler kısmında zaten.http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/model/ET.VS2HE.A01
    Bildiğim kadarıyla Acer'ın 5 modeli var bu teknolojiyi destekleyen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bat-333 -- 17 Temmuz 2011; 16:14:15 >

• Selam,
    arkadaşlar bende de NVidia 460GTX 256 bit, 1GB ram ekran kartı var ve en son sürücüler yüklenmiş durumda. Monitörümde BenQ XL2410T, yani 3D desteği olan bir monitör. Fakat Nvidia denetim masasından "Stereoskopik 3d ayarlarını etkinleştir"i seçtiğimde gelen ekranda klavyenin sadece ESC tuşu çalışıyor. yani sadece sihirbazdan çıkabiliyorum. Ne mouse ne de klavyenin yön tuşları çalışıyor. Ben en alttaki "Discover Gözlük"ü seçip, kurulu yapıp, red-cyan gözlükle deneme yapmak istiyorum. neden ayar sihirbazı tuşlara tepki vermiyor bilen var mı?
  • arkadasım al sana cevap bendede nvidia nın 9500 gt ekran kartı var ve her oyunu 3d oynayabiliyorum ama bunu yapabilmen için ilk önce windows 7 kurulu bir işletim sistemin olmalı venividia cd si olması lazım o cdnin içinde nividia vision driveri var onu yükledigin zaman nividia ayarlarına stereoscopic ayarları gelecek ordan ayarlarını yapıp oyuna girdiginde sadece ctrl T yapman yeterli al sana 3d nin harbisi
  • arkadaslar bende bioshock 2yi bitirdim dün itibariyle ve bugun batman arkham city e basladım yalnız launcherdan ayarlara gelince 3d vision disable diyor ve nvidia kontrol panelden ayar yapmam gerektıgını belirtiyor ama kontrol panelden bu nasıl yapılıyor bulamadım bırde ekran karım nvidia geforce gt 425m ve dırectx 11 desteklıyor dıye bılıyorum ama oda dısable gorunuyor onuda nvidia kontrol panelındenmı etkınlestırmek gerekıyor bu konu hakkında bılgısı olan arkadasların yardımlarını beklıyorum...
  • biraz geç oldu ama yinede cevaplayalım..
    şimdi hemen hemen bütün evlerde 3D destekleyen tv ler var tabi bu tv lerin birde gözlükleri var..
    olanlar biliyordur 3d tv nin kendine özel kablosuz gözlüğüyle izleyebiliyorsunuz yani tv nin ekran kartı zaten kendi içerisinde..bu yüzden aldığınız ekran kartının kendine özel 3D gözlüğü olmalı yani uzun hikaye ve birazda maliyetli..
    bende gt 9500 var biraz eskidi ama idare ediyor hala..bilgisayarı 32" bir samsung 3D 200 hz led tv ile kullanıyorum doğal olarak 3d gözlüğüde var.hem büyük ekran hem sorunsuz 3D kalitesi..tabi kaliteli bir oyun için kaliteli bir ram ve işlemci de gerekli...tek yapmanız gereken oyunu başlatın grafik ayarlarından 3D modunu açın son olarak tv kumandanızdan 3D tuşuna basıp yan yana modunu seçin..iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: innocent_10

biraz geç oldu ama yinede cevaplayalım..
    şimdi hemen hemen bütün evlerde 3D destekleyen tv ler var tabi bu tv lerin birde gözlükleri var..
    olanlar biliyordur 3d tv nin kendine özel kablosuz gözlüğüyle izleyebiliyorsunuz yani tv nin ekran kartı zaten kendi içerisinde..bu yüzden aldığınız ekran kartının kendine özel 3D gözlüğü olmalı yani uzun hikaye ve birazda maliyetli..
    bende gt 9500 var biraz eskidi ama idare ediyor hala..bilgisayarı 32" bir samsung 3D 200 hz led tv ile kullanıyorum doğal olarak 3d gözlüğüde var.hem büyük ekran hem sorunsuz 3D kalitesi..tabi kaliteli bir oyun için kaliteli bir ram ve işlemci de gerekli...tek yapmanız gereken oyunu başlatın grafik ayarlarından 3D modunu açın son olarak tv kumandanızdan 3D tuşuna basıp yan yana modunu seçin..iyi oyunlar

Tv nin 3d gözlükleriyle oynayabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3d tv ni monitör yerine kullanırsan evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: innocent_10

3d tv ni monitör yerine kullanırsan evet

tamam hocam deniycem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astrolevent kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım nvidianın güncel driverını yüklediğinden emin ol gerekirse bir daha yükle nvidia kontrol panelide gir stereoscopic 3d yazan yerde enable işaretle set up wizard ı çalıştır seçenekler içinde anaglyph 3d var öyle ayarlarsan çalışır... @astrolevent
  • abi 9500gt ile crysis 2 mediumda açarmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.