Şimdi Ara

Crysis 2 [Oynayan var mı]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar crysis 2 orjinal aldım.Aldım ama malesef hiç zevk alamıyorum.Ta ki 25 marttan beri hiç bir şey yapamadım.Arkadaşlarıma söylüyorum al sende oynayalım diye.Sırf oyuna para vermem diyor ve haklı da oyun biraz kötü.Directx 9 la oynuyoruz hayla ne zaman çıkacak acaba directx 11 bu arada oyunda hiç arkadaşım yok bu forumda crysis 2 oynayan yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anqel Of Darkness -- 3 Haziran 2011; 22:33:34 >

• Yaw kardeş arkadaşına ucuza satayım istersen :D oynıyamıyorumki atıyor sürekli atmadığı zamanlardada girsen ne olur birsüreü hileci şerefsiz dolu... Ben ancak hit oyunlara para veririm kolay kolay pişman olmadım ama bu oyuna lanet olsun diyorum ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anqel Of Darkness

Merhaba arkadaşlar crysis 2 orjinal aldım.Aldım ama malesef hiç zevk alamıyorum.Ta ki 25 marttan beri hiç bir şey yapamadım.Arkadaşlarıma söylüyorum al sende oynayalım diye.Sırf oyuna para vermem diyor ve haklı da oyun biraz kötü.Directx 9 la oynuyoruz hayla ne zaman çıkacak acaba directx 11 bu arada oyunda hiç arkadaşım yok bu forumda crysis 2 oynayan yok mu ?

Senin sistemin dx 11 desketliyormu. windows 7 mi kullanıyorsun. ekran kartın nedir.
  • Aynen bendede var ancak multide hilecilerden geçilmiyor. Bu yaz bende bi bakacam multide ne yapabiliyorum. Şimdi hiç uğraşmak istemiyorum. Multiye şöyle adam akıllı bi patch felan gelse güzel olacak bakalım.
  • crysis wars varken oynanırmı o
  • Ben aldım ve gerçekten sevdim. Ama bunun en büyük nedeni her özelliği fullamam olabilir. Ama bana yinede eğlenceli geliyor. Steam URL si istersen pm atarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.