Şimdi Ara

CRYSIS 2 PC DEMO DOWNLOAD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _kerem

x-fi kardeşim sen tecrübelisindir. Bu sağ mause işini nasıl çözeriz bi el atıversen?

xbox 360 contorller kullanıyorum mousela hiç denemedin crysis 2 yi..
  • Arkadaşlar Crysis 1 serisinden Üyeliyiniz varsa onu deneyin ben onu denedim kabul etti.
  • demo single player gorevlerı de ıcerıyor mu yoksa sadece multi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

demo single player gorevlerı de ıcerıyor mu yoksa sadece multi mi ?

Sadece multiplayer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

demo single player gorevlerı de ıcerıyor mu yoksa sadece multi mi ?

Sadece multiplayer.

• boşamı indirdim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantay

boşamı indirdim şimdi

vay cevo bu bana yapılırmı cevo = cevat yerli
  • oynadım şimdi ve çok beğendim dx9 olmasına rağmen görüntü süper 1280x1024 hardcore vsync on stabil 60 FPS hep ciddi söylüyorum.
    AA seçeneği yok ama sanki AAlı gibi gözüküyor ben yinede nvidan AA açacam daha sonra.
    gelelim sese aşağıdaki 5.1 speaker la x-fi ile inanılmaz derecede mükemmel ses alıyorum yaşlanılamsı lazım o anın silah sesi suit sesi diğer adamalrın bağrışması süper olmuş resmen .
    esas oyunda dx11 nasıl olur bilemem artık
    config dosyası yapmayı düşünmüyorum kaliteyi daha artırmak için, zaten kabul etmiyor oyun galiba multi olduğu için...

eksisi ise server hatalrı var çok ve neredeyse hepsi dolu yahu

ID: Xtreme512 ... ekleyin friend liste

• ARkadaşlar türkçe dil yoksa bana özel mesaj atın ben size türkçe dosyasını upload ediyim betadan :D
  • Biraz önce kurdum. Key istemiyor. EA account ile giriş yapıp oynanıyor.
  • Denedim mp olarak güzel olmuş bence, serverlar 12 kişilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

ARkadaşlar türkçe dil yoksa bana özel mesaj atın ben size türkçe dosyasını upload ediyim betadan :D

Demoda dil dosyası için herhangi bir yer yok o sebeple Türkçe oynama şansı yok demoda
  • arkadaşlar nasıl oynuyorsunuz oyunu sinir olmaya başladım. MP bir server seçiyorum bağlanıyor ve tüm oyuncuıların göründüğü o ana ekran geliyor ama sonra oyuna başlamıyor birtürlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

arkadaşlar nasıl oynuyorsunuz oyunu sinir olmaya başladım. MP bir server seçiyorum bağlanıyor ve tüm oyuncuıların göründüğü o ana ekran geliyor ama sonra oyuna başlamıyor birtürlü.

Oyuncuların göründüğü ekranda map seçimi yapıyorsun ve 1 dakika sonra oyuna giriş yapıyorsun. Birazcık beklemek zorunda kalıyorsun malesef. Sonra adamının türünü seçiyorsun zaten bir tür açık o da assault ile başlayan idi sanırım. Ondan sonra oyundasın.
  • ahahah tam pc yi kapatcaktım bunu gördüm :D ve çok sevindim unutmuştum çok iyi oldu teşekkürler.
  • server seçip join dediğimde bir süre bekleyip connection to host failed uyarısı alıyorum.ne yapmam gerkeiyor.

edit : bir de oyuna kullanıcı adı şifre ile giriş yaptıktan sonra bu hatayı aldım.

http://img716.imageshack.us/i/ekranalntspj.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl Yılmaz -- 1 Mart 2011; 19:33:21 >
  • ping olanlara giriyor diğerlerinde server full yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 1 Mart 2011; 19:52:07 >
  • ID: reyoberto

her yer dolu , ID alabildiğimden yanadır bir kere oynayabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyoberto -- 2 Mart 2011; 10:45:18 >
  • İniyor oyun, sizce imzadaki sistemle iyi fps alırmıyım
  • @Kaancer
    460 1GB 1920x1080'de Hardcore'da 40FPS civarı oynatabiliyor. Hız aşırtırsan 40'ın altını hiç görmezsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.