Şimdi Ara

CRYSIS 2 PC DEMO DOWNLOAD (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avatarımın altında yazan sistem ile 1920x1080 çözünürlükte Advenced'da 30-35 FPS alabilirmiyim beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

@Kaancer
    460 1GB 1920x1080'de Hardcore'da 40FPS civarı oynatabiliyor. Hız aşırtırsan 40'ın altını hiç görmezsin.

Vay anasını Bende monitör yada tv olsada 1920x1080 takılsam şimdilik 1440x900 takılıyorum onda 50 civarı fps alırım herhalde.
  • sanki hardcore"de AA varmış gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLiminaTe34

Avatarımın altında yazan sistem ile 1920x1080 çözünürlükte Advenced'da 30-35 FPS alabilirmiyim beyler?

Gamer de rahat oynarsın.
  • Bende steam'le çekiyorum şu anda demoyu bakalım nasıl birşeymiş 20 dk. içinde oyuna dalarım..
  • Arkadaşlar ID'nizi yazında ekleyelim birbirimizi.
    Benim ID= hunter_dogus
  • Bencede birbirimizi ekleyelim arkadaşlar

ID= DriftRacer
  • benimki imzada yazıyor (:
  • 1)AA koymayın oyuna çünkü denedim fark olmuyor oyunda shader tabanlı 3 moddada AA varmış (nvidia sağolsun)

2)1280x1024 hardcore stbil 60 fps
    (imza oc aşağıda yada sol panelde)

3)fps cap etme yoktur sanırım çünkü multi oyunlarda kodlara izin vermiyorlar...

bu arada yine söyleyim 30 fps beta oynadım 60 fps bunu oynuyorum üstüne basa basa diyorum yine AKICILIK FARKI yok...

ID: Xtreme512 ... galiba yanlışlıkla bikaç arkadaşımı sildim oyun buglı

3 modda AA var oyundan (nvidia nın parmağı var sanki yeni SRAA sı ile)

• Crysis 2 Multiplayer – PC Demo İNDİR!http://www.crysisnews.com/crysis-2-multiplayer-pc-demo-indir.html adresinden de (Tek Link) indirebilirsiniz.
  • hayy senin cevat yerli gibi taaaa...

niye internetsiz kullancıları düşünmüyorlarda sadece multi demo yapıyorlar

demo yu niye tekli mod yapmıyorlar bunun mantıklı bi açıklaması var mı arkadaşlar

25 martta oyun çıkınca tekli mod olmayacakmı sanki multi sini yayınlıyorlar hayret bişi ya
  • Sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantay

hayy senin cevat yerli gibi taaaa...

demo yu niye tekli mod yapmıyorlar bunun mantıklı bi açıklaması var mı arkadaşlar

25 martta oyun çıkınca tekli mod olmayacakmı sanki multi sini yayınlıyorlar hayret bişi ya

Belki PC için beta versiyon sızdı ve oynandı diye demoya tekli mod koymamış olabilirler. Bir de yanlış bilmiyorsam Xbox 360 için çıkan demoda da tekli mod yok.
  • linkler gusel saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 4 Mart 2011; 2:06:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel
    yahu arkadslar nasıl oynuyonuz ben bi turlu login olamıyorum mycrysisten hesap aldım oyunu acıp kullanıcı adım ve sifremi giriom ama hic bişii olmuyor tekrar tekrar deniom sonuc aynı hata vermiyor kullanıcı adımı ve sifremi giriom yine aynı

Hata falanda vermiyorsa kurulumla alakalı olabilir veya güvenlik duvarı engellemişte olabilir ama öylede olsa uyarı vermesi lazım, tekrar kurup dene.
  • quote:

Singleplayer'ı asıl oyuna sakladıkları için, adamlar kendi söyledi.Singleplayer çok iyi oldu herkesin sürprizler ile karşılaşıp oynamasını diliyoruz şimdiden heyecanını kaçırmak istemiyoruz diye.20 gün bekleyip adam gibi oynamak varken hakkaten niye SP'ye bakayım dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Singleplayer'ı asıl oyuna sakladıkları için, adamlar kendi söyledi.Singleplayer çok iyi oldu herkesin sürprizler ile karşılaşıp oynamasını diliyoruz şimdiden heyecanını kaçırmak istemiyoruz diye.20 gün bekleyip adam gibi oynamak varken hakkaten niye SP'ye bakayım dimi

gel onu bide bana sor en azından kartın grafikler karşısındakini durumunu görmek isterdim onun için sabırsızlanıyorum ondandır belki bu isyanım vay arkadaş :)

• Ben ekran kartı performansı bakımından betadaki multi harika ile demodaki multi harita arasında açıkçası hiç bir fark göremedim ve bu beni memnum etti. Beta sürümü sorunsuz çalıştıran bilgisayarlar esas oyun çıktığında onu da aynı ayarlarda sorunsuz çalıştıracak izlenimi verdi bana.

Kesin olan şey Crysis 2 ilk oyundan kadar zorlamayacak görünüyor sistemleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLiminaTe34

Avatarımın altında yazan sistem ile 1920x1080 çözünürlükte Advenced'da 30-35 FPS alabilirmiyim beyler?

Avatarımın altındaki Panelde yazan sistem ile ben 1680x1050 ile Hardcore da oyunu kasmadan oynayabiliyorsam sen hayli hayli Advenced ile 1920x1080 oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 4 Mart 2011; 15:03:21 >
  • Optimizasyon mükemmel. İmzamdaki sistem ile hardcore da 25 fps alıyorum. İnanılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 5 Mart 2011; 9:18:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.