Şimdi Ara

Crysis 2 PC Klübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
11.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

beyler buradaki neredeyse herkesi ekledim listeye, bi kaç kişi dışında kimse kabul etmemiş.. ulan 3 yaşında çocuk muyuz kine reddeyiyosunuz... şimdi inadına kasiyim mi yani, bulayım gevurları da karşınıza çıkayım mı yani o mu?

Arkadaşlar bende herkesi ekledim, ama oyunu kapadınca arkadaşlık davetlerim kayıp oluyor sadece o an online olup kabul edenler kalıyor oyunun herhalde eksiği. Yani sanmam arkadaşlık gönderipde reddediğildiğini,ben online olupda gördüğüm davetleri hep kabul ettim şimdi üşenmeyip tekrardan yazacağım tek tek arkadaşlar

• Ekleyin benide haciii

Nick : erhandeep
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal81

quote:

beyler buradaki neredeyse herkesi ekledim listeye, bi kaç kişi dışında kimse kabul etmemiş.. ulan 3 yaşında çocuk muyuz kine reddeyiyosunuz... şimdi inadına kasiyim mi yani, bulayım gevurları da karşınıza çıkayım mı yani o mu?

Arkadaşlar bende herkesi ekledim, ama oyunu kapadınca arkadaşlık davetlerim kayıp oluyor sadece o an online olup kabul edenler kalıyor oyunun herhalde eksiği. Yani sanmam arkadaşlık gönderipde reddediğildiğini,ben online olupda gördüğüm davetleri hep kabul ettim şimdi üşenmeyip tekrardan yazacağım tek tek arkadaşlar

Senin oyunda problem var sanırım.

• Orijinalden alıntı: knnkpln

Senin oyunda problem var sanırım.
    [/quotOlabilir arkadaşım sizde davetler kaybolmuyormu?Belkide 1.2 yamasını yüklemedim ondandır

• Bendeki davetler duruyor.10 kişi falanda ekli bende.Ama bir türlü denk gelemedik ekli olanlarla.
  • Hikaye tam sarıyor iyi gidiyoz oyun kapanıyor ya. Oyun kapanmasa beni de yaz dicem ama ayar oldum yazma beni :D
  • Nick: MSW
  • Beni de ekle. SP bitti. MP'a başlıyorum bugün.

Nick: BeRKeChi.
  • Exoman yaz hocam
  • üstatlar beni de ekleyin aydogdu1453 bu pingler çok yüksek yavvv.TTnet ban.
  • benide ekleyin C2 id: TuRKaLi

not: daha önce eklenmişim allah allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 3 Nisan 2011; 21:51:05 >
  • beni de ekle hocam yilo1907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilo1907 -- 3 Nisan 2011; 23:02:25 >
  • Bende 1 saat önce ORJİNAL olarak aldım oyunu 72 lira bayıldık ama değer C2 için ekle benide

New. (CS alemindeki nikimiz burda da namımız yürüsün.)
  • ya söyle toplanıp bi multi kassak ya...
  • quote:

quote:

oyunu ttnetten aldım keşke steamdan alaydım aynı problemler bende de oldu beni ekleyen arkadaşlar olmuş kabul ettim elektrik kesildi hiçbiri yok. oyunu launcher dosyasından başlatıyom güncelleme felan bulmuyor steam da böyle durumlar otomatik yapılıyor 20- 30 tl den kaçarken başımıza iş aldık ya

• Ekle Hoca Benide-->Kara-lanet10
  • Dodger_TR Ekleyin benide
  • Drummer20 benıde ekleyin arkadaşlar
  • Beni de ekleyin arkadaşlar BSK1422 nasıl eklediğimizi de anlatırmısınız.
  • benide ekleyin tolga84
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.