Şimdi Ara

Crysis 2 PC Klübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
11.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu nasıl oyunmuş hiç aralık vermeden 11 saatte bitirdim... Bende 1-2 hafta oynarım sandıydım... Şimdi multiye dayandım...
  • Arkadaşlar ekleyin benide; oceanmist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 5 Nisan 2011; 20:51:33 >
  • Simdi sp deyim bi kac gunede gecerm multiye:D
    nick:DeathWalkingTr
  • Multiye geçtik geçmesine ama hangi sunucuya girmeye çalışırsam, oyuna girmeden '' bağlantınız kesildi'' uyarısı alıyorum...

Gamespy zımbırıtısını mı kurmak lazım...

Crysis 2 v1.2' de çıkmış download ediyor yine, bakalım düzelecek mi? Düzeldi...

Bu kadar aptal bir multi görmedim, bağlanıyor, oyundan kopuyor, saçma sapan hatalar, veridğimiz para' nın karşılığı bu muydu_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 5 Nisan 2011; 21:29:54 >
  • Benide ekleyin MiralaY06
    Tek oyuncu modunu yeni bitirdim şimdi çokluya bakıcam fakat serverlar arasında Türk server göremedim dhci arkadaşlar hangi serverları kullanıyorlar ?
  • yazyazyaz en başa yaz
  • "Rexiun" ekleyiniz
  • benide eklermisin sokullu3131
  • Benide ekle lütfen nick:xoyuncu
  • beyler kaldırın şunu Crysis 2:Kara-lanet10 ve bunun gibi korsan multi oynayanalrı tespit edip silelim gruptan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

beyler kaldırın şunu Crysis 2:Kara-lanet10 ve bunun gibi korsan multi oynayanalrı tespit edip silelim gruptan.

Korsan multi derken?Hilemi yapıyor bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

beyler kaldırın şunu Crysis 2:Kara-lanet10 ve bunun gibi korsan multi oynayanalrı tespit edip silelim gruptan.

onu bilmiyorum ama adam illegal multi açmış yani para flan vermedi satın almadı oyunu.

quote:

Orijinalden alıntı: KARA*

Düne Kadar Korsan Olarak Online Oynayabiliyordum Şimdi İse Yanlış Serial Diyor Ne Yanlışı 1 Haftadır Aynı Serialle Oynuyordum

tövbe tövbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 6 Nisan 2011; 17:07:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

onu bilmiyorum ama adam illegal multi açmış yani para flan vermedi satın almadı oyunu.

quote:

Orijinalden alıntı: KARA*

Düne Kadar Korsan Olarak Online Oynayabiliyordum Şimdi İse Yanlış Serial Diyor Ne Yanlışı 1 Haftadır Aynı Serialle Oynuyordum

tövbe tövbe

1.2 pach geldi onunla birlikte hilecilerde yok oldu...

• İlginç ama oyuna girdiğimde net bağlantım kopuyor, ki hala multi de bir maç yapamadım, şifrem doğru, hesabım doğru, nasıl bir saçmalıktır bu ya, elimde o kadar multi oyun var, hepsi canavar gibi çalışıyor, bu Crysis nasıl birşey ise bağlanamıyorum oyuna arkadaş...
  • Keşke hackerları benlayan bş hack olsa :D
  • Silebilirsiniz Beni Evet Korsan Multi Oynuyordum Ama Hilesiz Hakkımı Yemeyin 1.2 Yaması Korsan Multicilere Çare Oldu.
    Yakında Key Almayı Düşünüyorum O Zaman Başvururum Tekrardan.
  • yaz hocam nick: erytyfn
  • Benim nick de Sylargray. Eklerseniz sevinirim
  • Ekleyin. nick DHMetalurjist
  • arkadaşlar yaw oyun tam sürüm olarak çıktımı bu gün beta indirdim ama çok hataları war oynanmıyor donup kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.