Şimdi Ara

Crysis 2 sinyalci

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,ben crysis 2 sinyalci bölümünde takıldım kaldım.Yaratığı nasıl öldürücem ? arkadan geçin vurun diyo ama yok olmuyo nafile.Nasıl öldürücem bu yaratığı ?

• ilerde ondan 3-4 tane daha cikcak :) c4 ve bozuka at bi kactane arkadan sonra 160 mermiyi harca olur :)
  • Şu an elimde 1 roket mermisi var.Başka nerden alabilirim ? Bide oyunu bitirmeme daha var mı ? Ve hangi gücü kullanmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustap1234 -- 12 Temmuz 2011; 12:03:12 >
  • Arkasında kırmızı bir yer var bir nevi kalbi görünmez olup arkasına geç c4 leri yerleştir tam o kırmızı noktaya patlat sonra roket falan at o kırmızı yere sonrada sadece silahınla tara.
  • Tamam çok sağolun arkadaşlar :)
  • Ya arkadaşlar fazla takılmayın arkasından vur felan diye önünden de vurucaksınız ama kafasının üstünde kırmızı nokta var orayı nişan alınız iyi olur roket atar atın sonra tarayın turretle
  • arkadaşlar ben de bu bölümde takıldım ama benim ki cok farklı ben sinyalciyi öldürüyorum ama daha sonra amaç:araçların yanına dön diyor araçların yanına dönüyorum iki sattir bekliyorum ama birşey yok videolarını izledim intennetten askerler birşeyler söylüyor ama bende hiç bir şey olmuyyor nedn acaba bilen varsa söyleyebilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 7 | PC ANA KONU
    geçen yıl önce açıldı
    Far Cry 3 silah sorunum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar cevap verebilrimsiniz lütfen
  • Arkadaşlar gizlenip arkasındaki kırmızı yere elinizdeki tüm c4 leri yerleştirin 4-5 tane olması gerek sonra uzaktan izleyerek patlatın bu kadar hemen ölüyor @craysis emin @mustap1234
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.