Bildirim
CRYSİS 2 - PS3 - TÜRKÇE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
oyuna girdiğinde ilk ekranda diller var kardeşim en altta da türkçe yazıyo ona tıklaman lazım yoksa oyun ingilizce olarak açılır. -
doğrudur oyuna 1 kere girdim onda da update yapıp kendi girmişti ondan olabilir çok teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: MetaLzonE
oyuna girdiğinde ilk ekranda diller var kardeşim en altta da türkçe yazıyo ona tıklaman lazım yoksa oyun ingilizce olarak açılır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: totii
doğrudur oyuna 1 kere girdim onda da update yapıp kendi girmişti ondan olabilir çok teşekkür ederim
quote:
oyuna girdiğinde ilk ekranda diller var kardeşim en altta da türkçe yazıyo ona tıklaman lazım yoksa oyun ingilizce olarak açılır.
önemli değil kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) ayrıca istersen ekle beni beraber multi yaparız :) -
Kardes o sorun bende de var oyunu actiltan sonra kapat tekrar ac dil secimi gelio -
şimdi türkçe yarın ingilizce artık çok geç ingilizce oynucaksın
bence yeniden aç birdaha bak alt tarafta olması lazım arkadaşların dediği gibi -
ben her oyuna girdigimde dil şeçimi yapıyorum sizdede varmı öyle bişey sabitleyemiyoz mu dili -
PSN : toygarr isteyen eklesin multi yaparız
Orijinalden alıntı: totii
önemli değil kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) ayrıca istersen ekle beni beraber multi yaparız :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totii -- 2 Nisan 2011; 18:03:12 > -
ben de bugün aldım kutunun üzerinde türkçe hiçbir şey yazmıyor ama yazması gerekiyormuş götürüp değiştirecem.dil seçme yeri çıkmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X