Crysis 2'nizi Playstore'dan aldıysanız ve 1 Haziran tarihinden itibaren Playstore Liginde oynamak istiyorsanız ESL Türkiye profilinizdeki e-mail adresinizle Crysis 2 CD-Key'inizin yollandığı e-mail adresi aynı olmalıdır!
1 Haziran-1 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Playstore Crysis 2 Oyun Turnuvası görülmemiş hediyelerle dolu.
Turnuvada 5 kişiye LG 47 inç 3D TV, 5 kişiye LG 3D monitör, 5 kişiye ise LG 3D Bluray Oynatıcı verilecek.
Ayrıca katılımcılar Logitech Gaming serisi klavye ve mouseların yanı sıra Crysis 2 figürleri kazanma şansını da yakalayacak.
Turnuvaya ilk 15 gün yalnızca Playstore.com üzerinden Crysis 2 oyununu satın almış olan oyuncular katılabilecek. Böylelikle turnuvaya 15 gün önceden başlamanın avantajını yaşayabilecekler.
15 Haziran'dan itibaren orijinal Crysis 2 sahibi tüm oyuncularda turnuva maçlarına başlayabilecek.
Turnuvaya kayıtlar, 20 Mayıs 2011 tarihinden itibaren, 35 ülkeden 3 milyon kayıtlı oyuncusuyla dünyanın en büyük çevrimiçi oyun turnuvası organizasyonlarından olan ESL’in (Electronic Sports League) Türkiye web sitesinden (www.esl.eu/tr) yapılabiliyor.
Crysis 2'yi en iyi ben oynarım diyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!
Tüm sorularınızın cevabını bu linkte, ödüllerle ilgili ayrıntıları ise burada bulabilirsiniz.
Turnuvaya katılmak için önce bir ESL hesabına sahip olmalısınız.
Lig rehberi için buraya, lig kuralları içinse buraya tıklayabilirsiniz.
Ben katılacak kadar iyi değilim ama benim bile ödülleri görünce katılasım geldi valla. :) Katılmak isteyen olursa diye haber vereyim dedim, bizim yerimize de yarışıp kazanın!
black ops veya bad company 2 yapsalar çok daha fazla katılım olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: EMRECAN11
black ops veya bad company 2 yapsalar çok daha fazla katılım olurdu
Black Ops'u sevmedim ben ya, Bad Company 2 fena değildi ama Crysis 2 olması güzel olmuş bence. Eğlenceli bayağı online'ı.
Bu seferkine katılamam ama bir dahakine kesinlikle katılıcam.
Katılacak olan varsa yardımcı olabilirim, ayrıca orjinal sahibiyseniz mutlaka katılın iyi olmakla alaksı yok bence. En azından eğlence vs..
alınca inşallah birdahakine ordayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme