Şimdi Ara

TeknoMW3 Spec Ops/Survival 2 kişi oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar merhaba bugün sizlere TeknoMW3 ten 2 kişi special ops veya survival mod oynamayı öğreticem

1.ilk olarak verdiğim linki indiriyoruz:http://www.mediafire.com/download/ex71h91zkhkd9kk/COD+MW3+by+qimoo.rar (link alıntıdır)

2.Dosyanın içindekileri oyunumuzun dosya konumuna uygun bir şekilde çıkartıyoruz...

NOT:Eğer teknomw3 ü açtıktan sonra New Version Available die bişi gelirse hayır'a tıklayın 1-2 dk sonra tekrar gelecektir hep hyr deyin

3.şimdi bunu yaptıktan sonra teknoMW3 ü açıcaz ve ilk girişiniz adınızı yazın diyecek adınızı yazıp kaydettikten sonra oyunun dosyasına

4.teknogods.ini diye bir dosya gelecek oyuna girmeden önce o dosyayı açıp FOV ile Name'in arasına şunu koyacaksınız

5.ID:(8 haneli bir numara) kafadanda sallayabilirsiniz ama

NOT:ID niz oynayacağınız kişiyle aynı OLMAYACAK yoksa direk oyundan atar

6.ve sonra teknomw3 ü açıp Kendi odanızı kurmak istiyorsanız I am the Host seçeneğini işaretleyin ve start yapın

7.Eğer bir ip ye girecekseniz ip bölümüne o ip yi yazıp start yapın

8.bunların hepsini yaptıktan sonra oyuna girdiğinizde multiplayer seçeneği yerine yeni bir seçenek gelmiş olacak host yapan ona girsin ve beklesin

9.ip yi yazıp start yapanda aynı seçeneğe tıklayacak ve aynı odada olacaksınız gerisi size kalmış

NOT:Eğer oyuna girerken oyun çalışmayı durdurdu hatasını alıyorsanız dediklerimi adım adım yapın

1.başlat menüsünde bilgisayara sağ tıklayıp özelliker'e girin

2.sonra Performans'ın altında ayarlar olacak ona tıklayın

3.ve üstten veri yürütme engellemesini seçip ekle'ye tıklayın

4.ekleden iw5sp.exe dosyasını MW3 dosyasından bulup ekleyin ve uygula deyip kapatın şimdi hazırsınız!!!!

eğer partner arıyorum diyorsanız ben birkaç tane hamachi ağı kurdum gelebilirsiniz

Ağlar:

Mw3SO
    Mw3SO2
    Mw3SO3

Hepsinin şifresi 456 buyrun gelin...

eğer bir sorun yaşıyorsanız Skype ekleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.