Şimdi Ara

Crysis (2007) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.461
Cevap
6
Favori
707.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orta seviye pardon alçak seviye kartlarının en iyi kartı 6600 ile bu oyunu 800*600 herşey kapalı oynayabilirmiyiz
  • OHAAAAAAAAAA !!!

Grafikler son derece aşmış.Yuhhh Artık !!! Aynı gerçek gibi..Ben 9550 ile oyunu açamam bile 1-2 seneye mecbur yeni kart ve işlemci almak zorunda kalcam...Ya nedir bu ya.İnsaf be.Uprade ye ayırcak para kalmıyor.Yedi bitirdi bizi bu oyunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: megasid

Grafikler son derece aşmış. Aynı gerçek gibi..Ben 9550 ile oyunu açamam bile 1-2 seneye mecbur yeni kart ve işlemci almak zorunda kalcam...Ya nedir bu ya.İnsaf be.Uprade ye ayırcak para kalmıyor.Yedi bitirdi bizi bu oyunlar.

doğru

• quote:

Orjinalden alıntı: free_dj

orta seviye pardon alçak seviye kartlarının en iyi kartı 6600 ile bu oyunu 800*600 herşey kapalı oynayabilirmiyiz

oynayamamaktan daha iyidir
  • kim demiş oynayamayacağımı
    bir daha bilip bilmeden konuşma karşındakinin de kim olduğu artık kafana sok
    istersem gider duo core2 sistem alır bu oyunu full bir şekilde oynarım istersem gider ps3 çıkana kadar x360 alır keyfimi sürerim
  • bazı insanlar gerçekten neyse yazık ya
  • Arkadaşlar kusuruma bakmayın damarıma basılınca böyle oluyorum
  • Arka arkaya msj atmayalım lütfen
  • peki üstat
  • bazı şeyler hep lafta kalıyor neyse sana iyi hayaller kendin gocundun seninle tartışmak isteyen yok zaten
  • ben sadece istemediğim birşeyi yapmam yada almam alırsamda düşünürüm çok düşünürüm ondan sonra alırım tabi sen zenginsin ya bizim gibilere hayal görüyorsun dersin dersin tabi...Ama unutma ki alınmıcak yada yapılmıcak birşeyden söz etmiyorum burada,x360 benim 3 aylık maaşım eğer istersem olur ama gidipte paramın tamamını veremem anlatabiliyormuyum,yani senin anlıcan hayalleri ancak senin gibiler görüyor
  • senin msjların anlatıyor kişiligini burada konu Crysis oyun balıgı senin hayallerin ve düşüncelerin degil
  • Bizi büyük bir özenle yaratan o yüce ilah,yarabbim ne verirse kardeş,eş,dost,akraba,arkadaş hayırlısını versin..
    Bu yazdığımın üzerine daha hiçbirşey yazmıyorum artık bu siteden de istifamı veriyorum Allah hepinizden razı olsun ben kimin ne mal olduğunu öğrendim ya o bana yeter...Siz siz olun arkadaşınızı iyi seçin sakın kaçmaya çalıştığımı düşünmeyin yada korktuğumu benim bir tek korkum var o da Allah'tandır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRk_OyUnCu -- 27 Eylül 2006; 0:04:57 >
  • konumuz crysis anlama zorlugun var sanırsam
  • bak benim değilde senin bir anlama özürlülüğün var galiba cnm kendine iyi bak
  • pişşttt lan estremo ben belki bugün size gelirim
    iftarda sofrada kuş sütüde dahil olsun isterim sana diyom ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRk_OyUnCu -- 27 Eylül 2006; 15:02:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: free_dj

pişşttt lan estremo ben belki bugün size gelirim
    iftarda sofrada kuş sütüde dahil olsun isterim sana diyom ha

arkadasım konuyla ılgılı gorusunu belırteceksen belırt.yok arkadasına mesaj gonderıceksen cep telefonu ve msn icq gibi programlar mevcut.burası forum
  • uyarı uzerine buraya da veriyoruz

yeni göruntuler

http://media.pc.ign.com/media/694/694190/img_3950062.html
  • yaaaa yuh yaaa....

hayır yani hiçbirimiz oynayamıcaz ki...böle grafikleri 1 gb ekran kartı anca destekler...hadi onu geçtim en az 2 gb ram şart...2 gb ram den tam performans için de çift çekirdekli bi işlemci lazım...

OOOOHHHOOOOOOOOOOOO....imkanı yok oynayamıcam ben oyunu....
  • Abartmayalım sistem ihtiyaçları topic de yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.