Şimdi Ara

Crysis 3 (2013) [ANA KONU] (288. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.840
Cevap
26
Favori
281.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

Uzun zamandir yazilmiyor ama biz hala crysis 3 u aktif olarak oynuyoruz. Bi kac video yayinladim. Dileyenler bakabilir.

Kanalimin linki:http://youtube.com/user/omeralatay

Hocam klana benide alırmısın? Bende yana yakıla Türk arıyorum oyunda :) yaş 28 izmir
    Psn : hannibal_sk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu az once bitirdim. İlk oyunun hatrina oynadim resmen cok bayici olmus bu oyun.
    Grafikler muhtesem sozum yok. Optimizasyon iyiydi hd5670 kartimla 1440*900 medium-low arasi 30 fps aldim. Dx11de bu kart iyi degil.
    Senaryo fena degildi de oyun cok kisaydi hikayede kopuklukla vardi. Hep ayni seyleri yapmak bayiyor bir yerden sonra. Bu grafiklerle daha iyi bir oynanis ve akicilik ile 4. oyun cok iyi olur. Nomad'in adi gecmiyor oyunda 4.sunde surpriz o olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Caped Crusader

Oyunu az once bitirdim. İlk oyunun hatrina oynadim resmen cok bayici olmus bu oyun.
    Grafikler muhtesem sozum yok. Optimizasyon iyiydi hd5670 kartimla 1440*900 medium-low arasi 30 fps aldim. Dx11de bu kart iyi degil.
    Senaryo fena degildi de oyun cok kisaydi hikayede kopuklukla vardi. Hep ayni seyleri yapmak bayiyor bir yerden sonra. Bu grafiklerle daha iyi bir oynanis ve akicilik ile 4. oyun cok iyi olur. Nomad'in adi gecmiyor oyunda 4.sunde surpriz o olur.

Nomad oyunda toplanabilir bilgiler arasında geçiyor.
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    hocam biraz geç kaldım ama bu saatten sonra oyunu alsam zevk alır mıyım? oyunu aktif olarak oynayan oyuncu sayısı yeterli mi şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izkus35

hocam biraz geç kaldım ama bu saatten sonra oyunu alsam zevk alır mıyım? oyunu aktif olarak oynayan oyuncu sayısı yeterli mi şuan?

Bence fiyat olarak uygunsa al... Çünkü arşivde bulundurulması gereken bir oyun bence... Ama aktif oyuncu sayısı gerçekten az... Ve oyuna giren kişiler hep aynı profesyonel oyuncular... Onların arasında kendini geliştirmen ve zevk alman biraz zaman alabilir...
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    vazgeçip geçen hafta bf4 aldım :)
  • crysis'i kaldıracak özellikler nerede
  • Beyler bazı serverlarda banım var bunları nasıl açtırabiliriz :)
  • crysis 3 görsel efekt olarak her türlü cod yi geride bıraktı
  • Oyunu yeni bitirdim kısa sürdü sanki başları sıkıcıydı ama sonra daha bir içine çekmeye başladı.Finali zorladı her seferinde baştan başlıyordu.Sonda Prophet'i nano giysisiz gördük bildiğin uzaylı olmuş.Görsellik muazzamdı hele o yıkık binalar ve sondaki selflerin mekanı anlatılmaz yaşanır olmuş.
  • ps3 de verilince biraz baslamıstım ama aim de falan zorlanınca ara verdim şimdi pcden tekrar denemek için başlayım. Geç oldu ama :)
  • Yalvarırım cevat yerli 4. oyunu çıkar. İnanılmaz bir sevgi besliyorum içimde crytek'e karşı. Yalvarırım 4. oyun gelsin yalvarırııııııııııııııııııım.
  • Yeni oyunu çıkarmak istiyorlar,yanlış hatırlamıyorsam Faruk Yerli "oyuncular gözünde itibarımızı yeniden kazanıcağız" tarzında bir açıklama yapmıştı.Yeni oyun gelicektir ve daha iyi olacak,Crytek iyi dersler aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 17 Ekim 2014; 18:23:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Oynanış süresi olarak daha uzun olan bir oyun çıkarsa iyi olur. Crysis 3 çok kısa bir hikaye moduna sahipti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Yeni oyunu çıkarmak istiyorlar,yanlış hatırlamıyorsam Faruk Yerli "oyuncular gözünde itibarımızı yeniden kazanıcağız" tarzında bir açıklama yapmıştı.Yeji oyun gelicektir ve daha iyi olacak,Crytek iyi dersler aldı.

Bekliyoruz çıkmasını umarım adam gibi hikayeyle gelir. Her zaman destek olmuşumdur crytek'e ama crysis 1 her zaman farklı,güzel gelmiştir bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagan1234

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Yeni oyunu çıkarmak istiyorlar,yanlış hatırlamıyorsam Faruk Yerli "oyuncular gözünde itibarımızı yeniden kazanıcağız" tarzında bir açıklama yapmıştı.Yeji oyun gelicektir ve daha iyi olacak,Crytek iyi dersler aldı.

Bekliyoruz çıkmasını umarım adam gibi hikayeyle gelir. Her zaman destek olmuşumdur crytek'e ama crysis 1 her zaman farklı,güzel gelmiştir bana :)

Crysis 1 hikayesi iyiydi ve daha serbest bir oynanışı vardı. Yani dediğin doğru ama serinin sonradan biraz bozulmasının tek suçlusu Crytek değil. Bizlerin de suçu var. Crysis 1 de çok eleştirilmişti. Özellikle sırf ada ve ormanlık alanlarda geçiyor diye. Crysis 2 ilk duyrulduğunda ise herkes şehir de geçen bir oyun olsun ve ada sıktı demeye başladılar. Crytek de 2. oyunu duyururken merak etmeyin şehir de geçecek diye duyuru yaptı herkes çok sevinmişti. Crysis 2 çıktı ve bu defa neden sırf şehir de geçiyor dendi. Hatta neden New York da geçiyor diyenler oldu. Ama orada geçeçeği daha oyun çıkmadan 1 sene önce duyrulmuştu ve o zaman kimse eleştiri yapmamıştı. Crysis 3 gelince de bu defa adamlar önceki iki oyuna yapılan eleştirileri göz önüne alarak ve insanların talepleri de hem ormanlık alan olsun hem binalar olsun şeklinde yorumlar olunca kalktılar Orman içinde kalmış bir şehir yapıp bize sundular.

Yani adamların yapılan eleştirileri ciddiye alıp ona göre oyunda mekan tasarımı yaptıkları açık ve net. Belki adamların aklında bambaşka ve daha iyi bir Crysis 2 ve Crysis 3 oyunları vardı ama eleştiriler karşısında değişikliye gidince oyun biraz kötüleşti.

Bu arada Crysis 1 çıkalı 7 sene oldu ve hala grafik olarak bir çok yeni oyundan daha iyi duruyor. Editör programı ile grafik renk paketleri üzerinde biraz oynama yapılsa grafik olarak Crysis 3 den sonra en iyi grafik motoru olan oyun olur. 5-10 dakika oynanan bir harita modu var o modu oynarken insanın ağzı açık kalıyor. Oradaki gölge ve ışıklandırma ayarlarını filan mevcut oyun haritalarına uygulasalar Crysis 3 oyunu Crysis 1 yanında eski kalır. Hatta bu olaydan sonra artık firmaların oyun grafik motoru geliştirmesine bile gerek kalmaz. Şu an o mod haritasının adı aklımda değil ama o haritayı oynarken 5 dakika oynamayı bırakıp ekrana ağzın açık halde bakıyorsun. Sanki bir oyunun grafiklerine değil de ormanlık bir alanda çekilmiş bir fotoğrafa veya video dosyasını seyreder gibi oluyorsun. PC ekranda gerçek bir görüntü var gibi oluyor.

• arkadaşlar az once originden aldım 3 euroya yükledim türkçe dil yok ?
  • Oyuna giremiyorum yardımcı olabilecek birisi var mı ?
    Oyun orijinal.
    Oyunu açmaya çalıştığımda tepki vermiyor oyun.
  • HadwiCk^ kullanıcısına yanıt
    Yüklerken dil seçmeniz gerekiyor. Sanırım siz direk İngilizce kurmuşsunuz. Originde oyunları kurarken dil seçimi yapmak gerekiyor yani sonradan dil seçimi yapılamıyor. O sebeple oyunu tekrar kurmanız gerekiyor.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    halletim sağol.dil dosyasını ingilizceden türkçe yaptım
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.