Şimdi Ara

Crysis 3 Cd Key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende crysis var fakat origin üzerinden cd key istiyor. Farklı sitelerde key generator indiriyorum fakat para tuzakları çıkıyor bir vide felan izleyin diyor telefon numaranı felan yazıyon. Tuzak Bu yüzden Sizde key generator varsa bir kaç tane key yazabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdil07 -- 23 Temmuz 2013; 16:21:45 >

• şakamısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun1302

şakamısın

derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdil07

Arkadaşlar bende crysis var fakat origin üzerinden cd key istiyor. Farklı sitelerde key generator indiriyorum fakat para tuzakları çıkıyor bir vide felan izleyin diyor telefon numaranı felan yazıyon. Tuzak Bu yüzden Sizde key generator varsa bir kaç tane key yazabilirmisiniz

cdkeyshere dan alabilirsin orijinal cdkey .. ucuz hemde.
  • Üstteki arkadaşların demek istediği para vermeden multiplayer oynayamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

Üstteki arkadaşların demek istediği para vermeden multiplayer oynayamazsın.

zaten bende bedavaya istemedimki para tuzağı olan sitelerde parasını ödedim dosyanın içinden dandik bi şarkı videosu çıktı
  • Ciddi ciddi indirdin mi? Bir de trojan falan girdiyse PC‘ye ohh miss. Geçmiş olsun. Şimdi en yakın D&R mağazasına git 70-80 liraya bulursun oyunu. Al orjinal oyna. Orda burda key arama bulamazsın. Ya da key satan dostlar var sitede. Onlara sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Diablo 4 Standart KEY
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eset sağolsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.