Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Crysis 3 Direckt 10 yaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
13.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gameallcrack.blogspot.com/2013/02/crysis-3-directx-10-patch-by-skidrow.html?m=1

Bu yamayı indirip deneyen oldumu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anilglr

quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

gameallcrack.blogspot.com/2013/02/crysis-3-directx-10-patch-by-skidrow.html?m=1

Bu yamayı indirip deneyen oldumu ??

Denemedim ama çalışmaz. DX10 yamasını Crytek çıkarmazsa başkası çıkaramaz bence. Crytek'de çıkarmaz.

Doru diyosunda linkteki yorumlara bakarsan indirenler ise yaradigini sotleyip tessekk ediyorlar ve bunu hazirlayan kisi crysis 2 icinde 1 2 yama ckramis zamaninda

• quote:

Denemedim ama çalışmaz. DX10 yamasını Crytek çıkarmazsa başkası çıkaramaz bence. Crytek'de çıkarmaz.

Neden Crytek oyunlarının Cracklarini Crytek mi yapıyo da oyunlar çalışıyor.
    inderebilirseniz çalışabilir Skidrow'un çıkarttığı yamalar %90 çalışır. Kıramadığı oyun da yoktur.
    Fakat linkler Türkiyeye telefondan ödeme yapmak şartıyla açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insitiable_54 -- 30 Nisan 2013; 0:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insitiable_54

quote:

inderebilirseniz çalışabilir Skidrow'un çıkarttığı yamalar %90 çalışır. Kıramadığı oyun da yoktur.

Benim tahminim crack gibi yazılımsal bir müdahaleden ziyade oyunun texture,model gibi bir müdahale lazım.yani yüksek çözünürlüklü,kaliteli,dx11 gerektiren malzemelerinbaştan restore edilmesi gibi.model port edilirken dx11 koşulu ilemi port ediliyor bilemiyeceğim.yada motorun çekirdekten hacklenmesi gerekir sadece tahmin.

• quote:

quote:

simcity (2013) hala kırılamadı ? hep crack wait ? kıramadığı oyun varmış...

• Crack'i örnek olarak verdim yapsanıza yeni çıkan oyuna bi tane "crack" biz de oynayalım madem o kadar iyi biliyosunuz.
    Crack yapan adam oyun işinden anlayan adamdır, oyun işinden anlayan adam oyun verilerini değiştirebilen adamdır.
    Crysis 3 "DirectX 9" üzerinden yapılmış bir oyundur, bir veya iki yazılım değişikliği ile ile "DirectX 9-10" kartlarda çalışmaması
    sağlanması mümkün olduğu gibi bu yazılım kırılarak çalışması da mümkündür. (Oyunun yapılma amacı "DirectX 11" kalitesi değil
    sağlam performanslı ekran kartlarını hedef almaktır.) Bu durumda sen şu an DirectX 11 destekli 128 bit 1 GB bir ekran kartı ile
    oyunu oynarken ben" 256 Bit 1GB DirectX 10" destekli bir ekran kartı ile oynayamıyorum senden fazla para ödememe rağmen.
    işte bu yüzden mümkün arkadaşım bilmem anlatabildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insitiable_54 -- 2 Mayıs 2013; 15:22:49 >
  • quote:

ingilizcen varsa IP değiştirip girebilirsin anken doldurup linkleri açabilirsin yurt dışındaki tüm paylaşımlar bu şekilde
    Fileserve Rapid linki aldın mı hiç yabancı sitelerde aldıysan Rar Pasword'ları yine bu yolla verilmektedir.
    Top eleven oynuyosan bilirsin yabancı sitelerin ayrıcalıklarını Token kazanma yolunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insitiable_54 -- 2 Mayıs 2013; 15:29:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta 6
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krgzcn25

Adam senin keyfine göre crack yapacak değil müdahale ettiği kanısına nerden kapıldın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krgzcn25

Adam senin keyfine göre crack yapacak değil müdahale ettiği kanısına nerden kapıldın

arkadaşım sadece benmi istiyorum sence ? gir skidrowcrack.com a simcity yaz arama yerine bak bakalım crack wait yazıyor + 2 686 kişi yorum yapmış + yorum yapmayan bir çok kişide var sence tek benmi istiyorum tamam işleri zor olabilir amao kadar oyun kırıldı çoğu arcade iyi olmayan oyunlar onlarla uğraşılacağına azcık isteklere göre yapsalar daha iyi oluru

• Sadece sen istiyosun diye demedim, adam bir şeyi karşılıksız yapıyosa istenilen oyunu neden yapmadığını
    eleştiremezsin, hiç de yapmayabilir. Assassin Creed serisini "skidrow" cracklariyle oynadım Tomb Rider 2013'ü,
    Call Of Duty serisini, Resident Evil:Operation Racoon City oyununu, Crysis serisini de Crysis 3'ün yeni çıkan
    3. crack'i de skidrow'a ait bunların üzerine oyun mu var. Benim burada anlatmak istediğim oyun bir yazlımıdan
    ibaret ise, koşullar yine başka bir yazılım ile değiştirilebilir. Yaptıkları da bu adamın işinde uzman olduğunun
    bir göstergesidir. Neyin üzerinde yoğunlaştığını bilemeyiz kendi açıklamadığı müddetçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insitiable_54 -- 3 Mayıs 2013; 1:26:21 >
  • quote:

Sadece sen istiyosun diye demedim, adam bir şeyi karşılıksız yapıyosa istenilen oyunu neden yapmadığını
    eleştiremezsin, hiç de yapmayabilir. Assassin Creed serisini "skidrow" cracklariyle oynadım Tomb Rider 2013'ü,
    Call Of Duty serisini, Resident Evil:Operation Racoon City oyununu, Crysis serisini de Crysis 3'ün yeni çıkan
    3. crack'i de skidrow'a ait bunların üzerine oyun mu var. Benim burada anlatmak istediğim oyun bir yazlımıdan
    ibaret ise, koşullar yine başka bir yazılım ile değiştirilebilir. Yaptıkları da bu adamın işinde uzman olduğunun
    bir göstergesidir. Neyin üzerinde yoğunlaştığını bilemeyiz kendi açıklamadığı müddetçe.

bende onu diyorumsende haklısın adamlar profesyonel (yada öle bişi) ama crackını yayınlamayacaksan sitende yerde vermemen lazım. boşuna 3000 binden fazla kişiyi merakta bırakıp beddua alıyorsun. tamam gönül işi olabilir ama artık gönül işini geçtiler. artık iş edindiler bence. ama tabi crysis vs. oyunları kırdılar ona bişi diyemem.

• Şimdi kim bilir hangi firmaya çalışıp eskiden yardım ettikleri insaları kekliyolar orası da ayrı bir tartışma konusu tabi.
  • quote:

Sadece sen istiyosun diye demedim, adam bir şeyi karşılıksız yapıyosa istenilen oyunu neden yapmadığını

Onu geçiceksn hocam.kırılmayan yazılım yoktur olayını.Yanlış bilgilendirme yapmayalım!
    örneğin winrar şifreleme yönetimi en büyük hackerler tarafından kırılamadı ve sonsuza kadar kırılamayacak!
    kırılabilen tüm datalar şirketlerin kendi bilinci ile yapılıyor.sizin gibi keklerde kanıyo işte :)

bu aynı şuna benziyor; nasılki antivirus porgram sahipleri en iyi virusu üretmek için en büyük yatırımı yapıyolarsa,en büyük oyun şirketleride en iyi crackcileri buluyor kırdırtıyor işte zaman aralıgıda onlara ait.
    buna örnek olarak cubase yazılımı.
    cubase 3,4,5 rahatca ilk cıktıgı günden itibaren nasıl kırılmışsa, 6 çıktı 2 yıl geçti kırılmadı.nedeni açık işte şirket henüz bunu istemiyor :)

koskoca bil gates in windowsa kralamaz bi ayar yapamadıgını düşünecek kadar bilgisiz olmayalım!

• Çalışır inşallah
  • Crack konusunda söylemeden yapamıcam ama kırılamayacak program yoktur ,Neden windowsda benzeri tüm programlarda sebebide şu register ları kullanıcılara kapatmadıkları sürece her halukarda her program kırılır , Registerların kapatılmasıda mümkün değildir programlama yapılabilmesi için bknz.Assembly programlama önlem olarak algoritmayı karıştırır oynamayı algılayıp değişkenleri devamlı değiştirir istediği kadar kıvranır ama sonuç olarak kırılır,Hemen anti arkadaşların başlangıç sorularına cevap vereyim Sen hiç program kırdınmı kırabiliyormusun evet assembly programlama ve reverse enginering konusunda uzman değilim fakat başlangıç ve orta seviye korumaya sahip birkaç programı kırabilecek seviyede bilgi sahibiyim ve kırmışlığımda var.Tam anlamıyla bir cracker veya hacker olmak ciddi bir bilgi birikimi ve zamandan fedakarlık gerektiriyor imkansız değil ama zor sevmeyen bulaşırsa sadece kafasını karıştırır boşyere.Winrar konusunda bildiklerimi aktarayım ;winrar herdosyaya göre ayrı yani veri ile bütünleşik ve farklı bölgelere kendini enjekte ettiği için sabit bir kırılımı yok ama kırılır bu benim araştırdığım bilgilerdir.Sonuç olarak tekrarlıyorum Debugger lar memory editörler deassemblerlar Pe editörler vb programların Registerlara İşlemci flaglarına Memory havuzlarına (ring lere erişimine) engel olunamadıkça yani işlemci yapısı değişmedikçe her program kırılmaya mahkumdur ve yeterli bilgi birikimine sahip herkes rahatlıkla kırabilir hatta daha güzeli programı kendi kendine kırdırtıp dalga bile geçerler.

• Siz gözünüzde Bill Gates'i koskoca yaptığınız müddetçe programlar kırılamaz,
    O kadar büyük bir adam değil Bill Gates Yaptığı altı üstü Windows Windowsun neyin üzerine kurulduğunu, düşünmezseniz (CMD) Bill Gates Koskocaman tabi,
    Kendimizi kandırmayalım bırakın birbirimizi.

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_6

Crack konusunda söylemeden yapamıcam ama kırılamayacak program yoktur ,Neden windowsda benzeri tüm programlarda sebebide şu register ları kullanıcılara kapatmadıkları sürece her halukarda her program kırılır , Registerların kapatılmasıda mümkün değildir programlama yapılabilmesi için bknz.Assembly programlama önlem olarak algoritmayı karıştırır oynamayı algılayıp değişkenleri devamlı değiştirir istediği kadar kıvranır ama sonuç olarak kırılır,Hemen anti arkadaşların başlangıç sorularına cevap vereyim Sen hiç program kırdınmı kırabiliyormusun evet assembly programlama ve reverse enginering konusunda uzman değilim fakat başlangıç ve orta seviye korumaya sahip birkaç programı kırabilecek seviyede bilgi sahibiyim ve kırmışlığımda var.Tam anlamıyla bir cracker veya hacker olmak ciddi bir bilgi birikimi ve zamandan fedakarlık gerektiriyor imkansız değil ama zor sevmeyen bulaşırsa sadece kafasını karıştırır boşyere.Winrar konusunda bildiklerimi aktarayım ;winrar herdosyaya göre ayrı yani veri ile bütünleşik ve farklı bölgelere kendini enjekte ettiği için sabit bir kırılımı yok ama kırılır bu benim araştırdığım bilgilerdir.Sonuç olarak tekrarlıyorum Debugger lar memory editörler deassemblerlar Pe editörler vb programların Registerlara İşlemci flaglarına Memory havuzlarına (ring lere erişimine) engel olunamadıkça yani işlemci yapısı değişmedikçe her program kırılmaya mahkumdur ve yeterli bilgi birikimine sahip herkes rahatlıkla kırabilir hatta daha güzeli programı kendi kendine kırdırtıp dalga bile geçerler.
    Ayrıca "ilker_6" arkadaşımıza da katılıyorum sizin dediğiniz gibi olsaydı eğer sadece belirli donanımlarla çalışırlardı, yeni donanımları tanımaz mal gibi bakarlardı.
    Yani özetle yeniliklere kapalı olurlardı. Hemen hemen her gün bir ekan kartı driverının güncellendiğini düşünürsek bu sizin dediğiniz imkansız.
    Ve şu an burada oyundan bahsediyoruz her zaman yeniliklere açık bir oluşumdan, madem Winrar şifreleme olayını kıramadılar ben niye Winrar'ı crack'li hali ile kullanıyorum onu yapan diğerini de yapar,
    kırılmayan yapsalar ya programın kendisini de, Winrar ne üzerine kuruluyor "Windows" üzerine BİTTİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insitiable_54 -- 23 Mayıs 2013; 17:27:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemx1

Çalışır inşallah

İnanmayın böyle şeylere artık. Oyun sadece DX 11 DESTEKLİ EKRAN KARTLARINDA ÇALIŞMAKTADIR.
  • Site fake.. Oyun DX11 e göre optimize(!) edilmiş . Öyle kolayca çıkarılamaz...
  • benim sistem uyumlu olmasına rağmen crysis 3 ü çalıştırmadı dx 11 uyumlu 2gb ekran kartı 8 gb ram i7 islemci var sebebi ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyknEnz -- 24 Mayıs 2013; 21:42:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Site fake.. Oyun DX11 e göre optimize(!) edilmiş . Öyle kolayca çıkarılamaz...

Minik bir paylaşım daha dx 6-7-8-9-10-10.1-11-12 vs. vs. programlama şu şekilde işler dx9 kendi özellileriyle ilgili bir dll den kaynak alarak çalışır dx 10 başka dx 11 /12 başka dll ler kullanır,Exe içerisinde ilgili satırlar devre dışı bırakıldığında dx 9 veya 10 şeklinde kullanılabilir ki yeni oyun motorları yazılırken tüm özellikleri ayrı şekilde bölümler halinde basit şekilde açılıp kapatılabilecek şekilde yazarlar ilgili kod a dallanma olayı iptal olduğu anda özellik iptal olmuş olur bir nevi crack leme işlemi gibidir reverse enginering bunun için windows api leri dx apileri ve az çokta oyun motorları hakkında bilginiz olmalı win ve dx apilerini gördüğünüz anda tanımak bu tür işleri çocuk oyuncağına çevirir.Kısaca Assembly programlamayı ileri seviyede bilmek ve değerini yeni yeni anladığım Algoritma oluşturmayı ve çözümlemeyi bilmek bilgisayar dünyasının kralı olmak demektir yokdiye birşey olmaz çünkü bilgisayarla aynı dili konuşuyo olursunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.