Şimdi Ara

Crysis 3 efektleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende sevimiyorum artık çünkü eski moda bir AA.
  • ben de sevmiyorum hem kasma yapıyor hem de rahat oynayamıyorum. sanki oyun yabancıymış gibi oynanış bi farklı geliyor
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    sorumu cevaplamadın?
  • herhalde mobile kart olduğu için txaa açılmıyordur bir forumlara bak sor araştır..

--

evet MSAA artı keski olduğu için son oyunlarda güzel görüntü vermiyor.. nedeni (bence), artık oyunlar daha iyi grafik sunuyor ayırca alpha textureleri (ağaç çim vs) fazla olduğundan ve MSAA ise alpha coverage yapamadığı için bunlara müdahale edemiyor.. ve çok performans yediği için fps düşüyor çünkü oyunlar artı kzaten kendileri aşırı performans yiyor..

gelecek post AA tekniklerinde.. fxaa, smaa ve en iyisi txaa gibi
    sanırım grafik güzelliğine göre sıralama şöyle txaa > smaa > msaa > fxaa. fxaa en iyisi performans bakımından . bir sitede resimlerine baktım hepsinin . 1 sene önce falan çıktığını hatırlıyorum nvidia tarafından. fps düşüşleri yaşatmıyor ayrıca kesik çizgileri ortadan kaldırıyor oyunda.
  • evet doğrudur.
    bu benim konum senin beni haberdar etmene gerek yok konuya cevap yazsan konunuza cevap geldi diye yazıyor zaten sen haberdar edince 2 bildirim geliyor bunu sevmiyorum
  • kızma hemen tamam.
    hah şöyle
    ama şu da var ki oyunda fps çok oynak. sürekli oynuyor bir düşüyor bir yükseliyor bazen 60ta takılıyor falan harbi optimizasyon berbat.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.