ben de sevmiyorum hem kasma yapıyor hem de rahat oynayamıyorum. sanki oyun yabancıymış gibi oynanış bi farklı geliyor
X-FIX
kullanıcısına yanıt
sorumu cevaplamadın?
herhalde mobile kart olduğu için txaa açılmıyordur bir forumlara bak sor araştır..
--
evet MSAA artı keski olduğu için son oyunlarda güzel görüntü vermiyor.. nedeni (bence), artık oyunlar daha iyi grafik sunuyor ayırca alpha textureleri (ağaç çim vs) fazla olduğundan ve MSAA ise alpha coverage yapamadığı için bunlara müdahale edemiyor.. ve çok performans yediği için fps düşüyor çünkü oyunlar artı kzaten kendileri aşırı performans yiyor..
gelecek post AA tekniklerinde.. fxaa, smaa ve en iyisi txaa gibi
X-FIX
kullanıcısına yanıt
sanırım grafik güzelliğine göre sıralama şöyle txaa > smaa > msaa > fxaa. fxaa en iyisi performans bakımından . bir sitede resimlerine baktım hepsinin . 1 sene önce falan çıktığını hatırlıyorum nvidia tarafından. fps düşüşleri yaşatmıyor ayrıca kesik çizgileri ortadan kaldırıyor oyunda.
evet doğrudur.
X-FIX
kullanıcısına yanıt
bu benim konum senin beni haberdar etmene gerek yok konuya cevap yazsan konunuza cevap geldi diye yazıyor zaten sen haberdar edince 2 bildirim geliyor bunu sevmiyorum
kızma hemen tamam.
X-FIX
kullanıcısına yanıt
hah şöyle
X-FIX
kullanıcısına yanıt
ama şu da var ki oyunda fps çok oynak. sürekli oynuyor bir düşüyor bir yükseliyor bazen 60ta takılıyor falan harbi optimizasyon berbat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme