Bildirim
Crysis 3 efektleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet cevaplar? -
TXAA 2X FTW! -
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
TXAA 2X FTW!
o seçenek yok -
http://www.tweakguides.com/Crysis3_6.html
bu siteye göre en iyi grafik msaa 8x. -
msaa crysis 3 te çöp gibi gözüküyor ayrıca performansa etkisi çoook fazla. isterse 2x titan olsun akılı insan msaa açmaz. -
bilmiyorum en fazla performansa etki yapan msaa. efekt olarak da en iyisi o geldi gibi ama oynanış bakımından msaa hiç iyi değil ben oynayamadım -
efekt olarak tam aksine en iyisi TXAA.. txaa neden üretildi hiç okudun mu geforce.com da ? sinematik güzellik yaşatması adına yaratılan bir AA teknolojisi. -
quote:
efekt olarak tam aksine en iyisi TXAA.. txaa neden üretildi hiç okudun mu geforce.com da ? sinematik güzellik yaşatması adına yaratılan bir AA teknolojisi.
hım ben bunu bilmiyordum. -
2 gb 256 bit sapphire ekran kartım var crysis 3 en iyi grafik ayarlarım nasıl olmalı sanki kasıyor gibi geliyor ama kasmıyor aslında -
quote:
Orijinalden alıntı: sametozelci
2 gb 256 bit sapphire ekran kartım var crysis 3 en iyi grafik ayarlarım nasıl olmalı sanki kasıyor gibi geliyor ama kasmıyor aslında
bazı efektlerle rahat oynayamazsın msaa ve vsync değişik gelir o yüzden onları seçme. -
Benim ayarlarda niye TXAA yok? -
Maalesef bir bilgim yok ama arastırıp ö . m atacagım -
quote:
Orijinalden alıntı: NoVıpOk?
Maalesef bir bilgim yok ama arastırıp ö . m atacagım
sen nerden çıktın sen de kimsin -
nvidia ya özel o. -
quote:
Orijinalden alıntı: Soap Mactavish8
quote:
Orijinalden alıntı: NoVıpOk?
Maalesef bir bilgim yok ama arastırıp ö . m atacagım
sen nerden çıktın sen de kimsin
Yardımdamı etmayağ ? -
quote:
nvidia ya özel o.
olm bende nvidia ekran kartı var zaten gtx780m. -
soruyu ben X-FI'ye sormuştum madem istiyorsun araştır o zaman napayım -
MSAA'yı sevmeyen tek ben miyim? Performans sorunu çıkarmasa bile FXAA tercih ediyorum, daha güzel duruyor -
http://forum.donanimhaber.com/m_80440616/f_//tm.htm#80440616 arkadaslar bı yardım edermısınız crysıs le ılgılı sorunum var
Benzer içerikler
- gta 5 sinyal verme
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc0000142
- gta 5 soygun nasıl yapılır
- gta 5 borsa
- pes 2013 lisans yaması
- gta vice city hileleri
- sims 4 para hilesi
- gta 5 kaç gb
- gta 5 silah hilesi
- gta 6
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X