Şimdi Ara

CRYSİS 3 EKRAN KARTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
9.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rizas

doğrusu herşey full olmalı , en ufak bi ayar dahi aşağıya doğru inmemeli , ne bileyim 8xaa mı bilme ne meretse mesela 4x bile olmamalı.. artık yeter ben oyunları full oynamak istiyorum
    fakat 1 milyarı bulduk diyelim hadi bu yukarıda kaskas123 arkadaşın dediği bölümde bi vatandaş gtx 680 ile 25 fps aldığını söylüyor
    yani ben artık ne diyeceğimi bilemiyorum
    acaba 7970 ghz edition kaç fps alır ama olsunda hadi 30 olsun oda

Metro 2033 HD 7970 @ 1125 MHz (Yani GHz Edition) ile herşeyi (ama herşeyi) sonuna kadar köklersem 28 fps ortalama alıyorum, en ağır sahnede 17 fps e kadar düşüyor. Bu Crysis de daha da düşük olacaktır (23 gibi birşey) alınca söyleyeceğim. Acaba bir inceleme başlığı açsam mı grafik kartları bölümünde ama millet benden önce 50 kere yapmıştır zaten.

• ookami O kullanıcısına yanıt
    benim power color hd 4670 var hangi oyunları oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregb

benim power color hd 4670 var hangi oyunları oynar

Listeleyemem buraya ama birçok oyunu en düşük detaylarda oynamayı deneyebilirsin. (2012-2013 olanları) daha eski olanları orta ayarlarda dene (2010-2011) 2009 ve öncesi için daha yüksek detay deneyebilirsin.

Crysis, Battlefield, Metro, Farcry gibi seriler hep kasacaktır aklında olsun.
    battlefield kaldırıo pes 2013 crysis 1-2 kaldırıo
  • quote:

battlefield kaldırıo pes 2013 crysis 1-2 kaldırıo

ne güzel.
    powercolor hd 4670 gt 9550den daha iyiymiş doğrumu
  • quote:

powercolor hd 4670 gt 9550den daha iyiymiş doğrumu

Zannetmiyorum bence GT 9600 mesela kesinlikle daha güçlü bir kart HD 4670 e göre, bu mantık ile GT 9550 (öyle bir kart var mıydı ya unuttum bile) aşağı yukarı eşit seviyededir.
  • gt 9550 dıye bı kart yok
  • geforce 9500
    gt 9500 geforce 9500
  • gt 9500 geforce 9500
  • quote:

gt 9500 geforce 9500

ha GT 9600 ile GT 9500 arasında dağlar kadar fark var, evet 9500 den daha güçlü bir kart. Ama bu mukayese bir karafatmanın bir karıncadan daha güçlü olması gibi yani pek kayda değer birşey değil --- şu anki kartların hepsi çok daha güçlü kartlar bunlara göre.
    araştırdığıma göre:Kontra atak, bir kısmı iki 9550GT değil, AMD'nin Radeon HD 4670 karşı gidiyor. Bu ürün G94b, G94 ve 55nm sürümü dayalı olacaktır. Bu hala 9600GT gibi 64 Shader işlemci parçası olacak ama bir 192-bit veriyolu genişliği yer alacak. Kalıp boyutu ve veri yolu genişliği açısından, AMD'nin 4670 üretim değil, aynı zamanda şeylerin performansı tarafında kısa sonunda olabilir ucuz olacak. Özet olarak, hem satıcıları alt 150 $ fiyat segmentinde puan arıyor olacak. Her iki taraftan iyi bir fiyat / performans oranı olacaktır. Nvidia'nın ürün yığını sadece olumsuz GT2xx tabanlı ana / bütçe parçaları hala kayıp ve bir OEM açısından potansiyel değer eksikliği olmasıdır
  • rizas R kullanıcısına yanıt
    hersey full olsun diyorsan titan alıcaksın ayar kısarım diyorsan gtx770 2gblık idealdir hd7970e bulasma amdden daha iyi bu oyunda nvidia
  • Korsan oyunlarla yorum yapanlara hastayım :)
  • GTX 770 var bende ve gayet akıcı. full hd(1920*1080) ve bütün ayarlar ultrada iken 33 fps nin altına düşmedi.

FPS 33-57 arasında değişio. 1100 liraya almıştım ekran kartını. Bu akıcılık da seni tatmin etmiyosa gidip 1800 liraya gtx 780 alacan ya da SLI gtx 670 falan yapacan. Titan dan uzak dur bu arada :D

bu arada sistem
    i5 3570k işlemci
    8 gb ram
  • gtx590 ile akarsın 2.el biradet gtx590 alırsın CRYSİS3 te GTX770-780e bile meydan okursun Üstelik vysnc açarsın MSAA 8X te FİLTRELEME 16Xte oynarsın .
    Bu ufak bir inceleme eski versiyon driver ile kartı aldıgım ilk gün çekmiştim Oyunu test edeceğim diye SSDye kurmayı unutmuşum ve Stabilize sağlanmadan önceki video bu şuanda daha yükske fpsler almaktayım (: minimum 40.
    http://www.youtube.com/watch?v=ghLvFB5luTw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8600gts -- 4 Temmuz 2013; 18:01:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

full de oynamayınca niye zevki çıkmıyormuş onu anlamadım
    mediumda da oynarsın gayet aynı zevki alırsın bence. takıntı yaptıysan da bastıracaksın bin lirayı alacaksın o kartı.

Çok doğru konuşmuşsun usta.çok fazla takıntı yapmaya gerek yok bence.önemli olan daha akıcı kasmadan oynamak.ne gereği var otu böceği ağacı daha net gömenin.
  • beyler en iyi hd ekran kartı hangisi
  • Gençler CRYSİS 3 için laptop bakmak ne kadar doğru ama gold da laptoplar gözüme çarptı.
    Dell Inspiron 5521 G33W81C Notebook;
    http://www.gold.com.tr/dell-inspiron-5521-g33w81c-notebook_u

Bu Konuda Pek Bilgim Yok Lütfen Yardım Asus K55VD-SX888H Notebook;
    http://www.gold.com.tr/asus-k55vd-sx888h-notebook_u

Asusa göre dell daha iyi gibi gözüküyor. Dellin Ghz'si yazmıyordu işlemcisi belli olduğuna göre sorun yoktur heralde.

Asusun ekran kartı Nvidia GeForce GT 610M 2 gb ekran kartı ama
    Dellin ekran kartı AMD Radeon HD 8730M 2 gb ekran kartı
    Crysis'i oynamak için dell daha uygun geldi galiba sizce Crysisi oynarken dell sorun çıkarırmı?
    Sizce hangi laptop crysis gibi oyunları oynamak için daha uygun?
    Bütçe 2000 tl geçmicek bi laptop arıyorum sizin seçtiğiniz bi laptop varsa onlarada bakabilirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.