Şimdi Ara

CRYSİS 3 EKRAN KARTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
9.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

Orijinalden alıntı: Ashez

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

Orijinalden alıntı: Ashez

http://www.overclock.net/content/type/61/id/1307943/

http://www.overclock.net/t/1357320/660-ti-or-7950-for-crysis-3/190 burda bütün testlere bakılabilir.

allah allah adam hala 690 kullananların yorumları vardır diyor neyse daha fazla laf anlatamicam umut fakirin ekmediğir

buyurun 680kullanıcılarını yorumları. hatta konuya da gelirler bu alıntılardan ki biri yöneticilerdendir. bu arada konuya gelenlerden özür dilerim eğer kızdılarsa.

quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Gtx 680 ile herşeyi kökleyince 25fps aldım Sinirimden gülüyorum, ne diye bayılıyoruz biz bu paraları bu kartlara diye düşünüyorum gerçekten.

quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

hele şükür oyunu oynayabildik.zor oldu ama oldu

ayarları en sona getirdim değerler şu şekilde

CRYSİS 3 EKRAN KARTI  CRYSİS 3 EKRAN KARTI

CRYSİS 3 EKRAN KARTI  CRYSİS 3 EKRAN KARTI

bir ara 15 fps gördü akıcılık neredeyse yok bu ayarlara

690 dan bahsediyoruz burda 680 den değil farkındaysan? ama kime ne anlatıyorumki donanımın d sinden çakmayan insanlarla tartışmaya giremiycem kendisi very high ayarlarda 5-10 fps alıpta amaan nasıl olsa bütün kartlar sürünüyor düşüncesini bırakın artık
    kullanmadığınız kartlar hakkında ordan burdan gördüğünüz sslerle gelmeyin.

ben oyun oynamıyorum. işlerden dolayı.
    kendi sonuçunuzu yazın o zaman(her şeyi kökleyerek) ve bunun ss'sini atın.
    bu 19 fps en düşük fps değeri diye gördüm formda ve 690 kullanan biri tarafından söylendi bu.

CRYSİS 3 EKRAN KARTI
     CRYSİS 3 EKRAN KARTI
     CRYSİS 3 EKRAN KARTI
     CRYSİS 3 EKRAN KARTI
     CRYSİS 3 EKRAN KARTI
     CRYSİS 3 EKRAN KARTI
     CRYSİS 3 EKRAN KARTI

• 7850 kullanıyorum ve 13.2 beta 7 driverından sonra gözle görünür (5 fps kadar) bi artış oldu oyunda. denemenizi tavsiye ederim 65 fps ile oynamaktayım ortalama şu an.

SMAA 1X açık ve ayarlar orta-yüksek seviyede. multiplayerde böyle single da high seviyeye çekiyorum. aldığım fps ortalama 65

sistemim imzamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

500TL'ye HD7870 alırsın full'e yakın ayarlarda oynarsın

7870 alacaklar için bilgilendirme amaçlı fps benchmark testi yaptım kullandığım ekran kartı yeni sürüm POWERCOLOR HD7870 Ghz Edition GDDR5 2GB 256Bit

13.2 Beta driver kurulu şekilde full MSAA ORTA (4x) açık 20 - 30 fps arası akıcı bi şekilde oynatmaktadır.. tabi beta driver da durum böyle yeni driverlar çıktıkça fps daha da artacaktır

http://pixama.de/albuem/K04Z711E8HB6

birde oyundan vsync kapatıp kartın kendi sürücüsünden açtığımda fps nin yükseldiğini gözlemledim aksiyon sahnelerinde 27 - 32 fps aldım bazı bölümlerde daha da fps artacaktır saygılarımla..

http://pixama.de/albuem/4992Z63M4Y85

• Oyun zevkiniz grafiklere bağlıysa yazık diyorum , gt650m ile gayet akıcı oynuyorum hem zaten ayarlar arasında öle ahım şahım bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizas

Arkadaşlar bu crysis3 full ayarlarda 1 milyarlık kart istiyor 7970 yada gtx680 benim kartım 6850 , full ayarlarda oynamayınca ne zevki çıkacak , yardım please

full mu oynamak istiyorsun arkadasım gel sana gtx680 satıyım 900 tleye
  • doğrusu herşey full olmalı , en ufak bi ayar dahi aşağıya doğru inmemeli , ne bileyim 8xaa mı bilme ne meretse mesela 4x bile olmamalı.. artık yeter ben oyunları full oynamak istiyorum
    fakat 1 milyarı bulduk diyelim hadi bu yukarıda kaskas123 arkadaşın dediği bölümde bi vatandaş gtx 680 ile 25 fps aldığını söylüyor
    yani ben artık ne diyeceğimi bilemiyorum
    acaba 7970 ghz edition kaç fps alır ama olsunda hadi 30 olsun oda
  • Arkadaşlar Benim bilgisayarımın özellikleri
    windows 7 ultimate 64bit
    işlemci= amdF x(tm) -4100 Quad-Core Processor (4CPUs) 3.6 GHz
    8gb ram
    Ekran KArtı = nvidia GeForce gt220
    ben yeni bi ekran kartı almayı dusunuyorum bütcemde 400 tl gibi hangi ekran kartını alırsam crysis 3 ve tarzı oyunlar rahat çalışır
  • http://www.change.org/tr/kampanyalar/crytek-have-crysis-3-support-dx-10-10-1
    Arkadaşlar bu imza kampanyasına destek olarak directx10 ve 10.1 i destekleyen ekran kartlarında da oyunun oynanabilmesini sağlayabiliriz şuanda yaklaşık 1000 kişi daha imzaladıktan sonra oyunun üretici şirketi crytek bu durumu göz önüne alacakmış isim soyisim şehir sallamasyon olabilir sadece 1 dakikanızı her biriniz ayırırsa böyle bir sorun kalmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıd1 -- 16 Mart 2013; 13:23:15 >

• hd 5670 ekran kartına sahibim bazı bölümler hariç oyunun çoğunu bütün ayarlar medium ve low da bitirdim (çoğu medium) su ana kadar kartımı en cok zorlayan oyun crysis 3 oldu . Ne zaman öle oyunlar gelirki benim kartım açamaycak kadar eski kalır ozaman yeni bir kart alırım ...
  • bende 1.200 bin tllik ekran kartı baydım hakkını verecek inşallah
  • "Ashez" nıcklı arkadasın AHLAKSIZLIGINI anlatan bır konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_73545971/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73545971
  • arkadaşlar benim ekran kartım geforce series 9800gt 1gb paylaşımsız 256 bit directionx10 yazıyo ama crysis 3 açtığımda dx11 destekli gpu istiyor abim işlemci yetmiyor diyor ben bu yaz okul kapanınca pc yi yeniliyeceğim ekran kartımı almazm lazım yoksa işlemcimi
    not: 3gb ram hafıza bilmiyorum ama yeterli
    dip bot: asasin's creed 3 kasmadan oynadım ,tomb raider kasmadan oynadım crysis 2,1,warhead kasmadan oynadım ,battlefiel 2 kasmadan online oynadım,farcry 3 hiç kasmadan çok rahat oynadım
    SİZCE EKRANKARTIMIyada İŞLEMCİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencan yılmaz -- 13 Mayıs 2013; 20:05:34 >

• hangi 1000 lira ? hey yavrum hey
  • işte kart sattırma politikasının içine yem olmuş birisi daha
  • gittim 2. gtx 460' ı aldım, SLI yaptım

Her şey High da, 4x AA ve 2x MsA (öyle bir şey) görüntüler harika oldu, çok ağır sahneler hariç 60 fps nin altına düşmüyor.

AMA anlamadığım şey 60' ın altına düşünce çok yavaşlıyor, kasıyor. SLI' ın laneti midir nedir? 120 fps de harika akıcı oluyor.

acaba Gözüken FPS yi 2 ye mi bölmek lazım

Very High 2x AA (diğer zıkkım FSma da) 71 fps lerde dolanıyordu ama 2x MSAA ile görüntüler çok daha etkileyici idi
  • Arkadaşlar sapphire hd 7970 ekran kartım var fakat tüm ayarları full özellikte oynayınca oyun takılıyor neden olabilir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wintex

Ustune su icersin dedim.yani performans alamazsin anlaminda ok. Pwcolor ile crysis 3 low ayarda belki :-)

Powercolor la low ayardaymış

Powercolor 7870 low oynatır Sapphire 7870 ULTRA +AA AF oynatır
  • benim powercolor hd 4670 var oynatırmı
  • ancak vıdeolarını ızlersın
  • *666* kullanıcısına yanıt
    peki iyimi ekran kartım @*666*
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.