Şimdi Ara

Crysis 3 konu saçmalamasyonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Crysis 3 kesin olarak ne zaman çıkıyor arkadaşlar ?
  • 22şubatta çıkıyor aral game tarafından türkçe dublaj olarak ithalat ediliyor ve fiyatı 110 tl dir fakat axses veya bonus kartın varsa vatandan 77tl ye + t-shirt alarak önsipariş alabiliyorsun
  • ne alacam canım internetten indiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

neden istanbulda senaryo geçmiyor hep newyork newyork suyu çıktı arkadaş. Bide crytekin sahibi türk olacak adam olsaydı elin newyorku yerine istanbulu yapardı.

ilk başta istanbul da yapacaklardı. hatta yapımına başlandı. gerçekçi olsun diye tüm istanbul detayları oyuna entegre edildi. propeth i kontrol edicektik. ama oyunda ulaşım çok zor diye kaldırdılar. neden ?

çünkü oyunda misal düşman üssünü basmamız lazım. propeth tramvaya binmiş gidiyor. çatt tramvay arızalanıyor. haydaaa in yolcularla bi sonraki tramvayı bekle. dünyayı kurtarmakta geçikiyoduk. çat arabanın birine biniyor. ama ne mümkün. istanbul trafiğinde bi yere varamıyosun ki. dur kalk, dur kalk bi yere varamıyosun. belediye otobüsüne biniyor. zaten tıkış fıkış. prophet oturuyor. hoop yaşlı bi teyze biniyor bi sonraki durakta. adamcığaz napsın. kalkıyor yer veriyor. bekliyor full teçhizat nanosuitlerle ayakta. yok arkadaş. minibüse binse fordçuluk yapanı var. cepcisi var. ya dötü kaybedecen ya üzerindeki cüzdanı, mühimmatı. gerek yok. crysis 3 bu haliyle güzel bence.

sadece cepcisi,trafiği dert olaz.nanosuit daracık arka tampon kabak gibi belli oluyor adama bile tecavüz ederler

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

oyun istanbul'da geçecekti neden vazgeçtiler anlamıyorum. ne buluyolar şu new york ta ya

Hiç bir zaman oyun İstanbul da geçecek denmedi. Cevat Yerli ve Kardeşleri Crysis 2 çıktığında kendilerine bir söyleşi de İstanbul da geçen bir oyun düşünceniz var mı diye sorulduğunda neden olmasın belki ileride olabilir demişlerdi. Crysis 3 İstanbul da olacak şeklinde bir açıklamaları olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: freedom667

oyun istanbul'da geçecekti neden vazgeçtiler anlamıyorum. ne buluyolar şu new york ta ya

Hiç bir zaman oyun İstanbul da geçecek denmedi. Cevat Yerli ve Kardeşleri Crysis 2 çıktığında kendilerine bir söyleşi de İstanbul da geçen bir oyun düşünceniz var mı diye sorulduğunda neden olmasın belki ileride olabilir demişlerdi. Crysis 3 İstanbul da olacak şeklinde bir açıklamaları olmadı.

3 belki istanbul da geçebilir dedi herkeste 3. oyunun istanbul da geçeceğini sandı bizde umutlandık napalım??

• crysis 2 - 5 eurodan satışta originde belki arada takılırım diye dayanamadım aldım bi gün fast food yemesen ücret çıkıyor
  • Daha oyun çıkmadı ki hikayeyi ona göre bir şeye oturtmuşlardır.
  • kusura bakmayın da içimden dedim ne insanlar var şu dünyada. hikayeyi nereden biliyorsun çocuk. Allah'ım. şehirde asırlık ağaçlar mı yetişmiş. 24 yıl sonra azıcık ot filan çıkmış o kadar. bula bula bunu mu buldn yani. git işine hadi. derslerine çalış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 12 Ocak 2013; 18:01:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.