Şimdi Ara

Crysis 3 konu saçmalamasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis 2'de New York'u temizledik.Ve bitki örtüsü falanda yok.Bir baktık Crysis 3'te şehri bitki kaplamış ve sefler yeniden istila etmiş.Boşuna mı uğraştık Crysis 2'de şehri kurtaracaz diye Ayrıca o şehri öyle bitki kaplaması içi 100yıldan fazla geçmesi gerek belkide...Oyuncuyu aptal yerine koyuyorlar.

• 24 yıl sonrasını konu alıyo. elbet vardır bir açıklaması, çıkınca görücez.
  • Bahçeye bile bakmayınca kısa sürede otlar kaplıyor. Ki aradan 24 yıl geçiyor ve bilimkurgu var işin içinde ormana dönüşmesi normal karşılanır. Yapımcıların amacı Crysis ve Crysis 2'yi birleştirmek zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Bahçeye bile bakmayınca kısa sürede otlar kaplıyor. Ki aradan 24 yıl geçiyor ve bilimkurgu var işin içinde ormana dönüşmesi normal karşılanır. Yapımcıların amacı Crysis ve Crysis 2'yi birleştirmek zaten.

Yok bu kadar fazla.Resmen uydurduklarını belli ediyorlar.İnsan senaryoya biraz gerçeklik havası katmak ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Bahçeye bile bakmayınca kısa sürede otlar kaplıyor. Ki aradan 24 yıl geçiyor ve bilimkurgu var işin içinde ormana dönüşmesi normal karşılanır. Yapımcıların amacı Crysis ve Crysis 2'yi birleştirmek zaten.

Yok bu kadar fazla.Resmen uydurduklarını belli ediyorlar.İnsan senaryoya biraz gerçeklik havası katmak ister

24 yıl uzun bir süreç ve bu bir oyun olduğuna göre normal. Oyunun konusu zaten fazlasıyla bilimkurgu o yüzden bu durumda gayet normal.

• Ortalık uzaylı kaynıyor , nanosuit diye yanmaz , yapışman bir zırh var ! sorun yok ? şehirde 3-5 tane ağaç gördün buna mı şaşırdın ?
  • Herşey normal bir bu normal değil.Görünmez olabiliyorsun.Hızlı olabiliyorsun.Metrelerce yüksekten düşüp ölmüyorsun.Etrafta uzaylılar geziyor.Sen buna mı taktın.Bu arada konu uplanmış oldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Overwatch 2 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Crysis'i öğlen başlayıp akşama bitirmiştim. O kadar çok sevdim ki Crysis 2 yi 4 gözle bekledim.

Hayallerim suya düştü. Oynanabilirlik yok, özgürlük yok oyunda ve binalar. Doğal alan özgürlüğü yokolmuş.

Yine new york'ta olması bir kere daha üzdü beni. Crysis 1 gibi oyun oynayamıcaz sanırım artık
  • malsef konu saçmalığı beni de üzdü.... bide bize yalan söyleyip bide istanbulda geçecek dediler. atrtık yapımcıların hiçbir sözüne inanmıyorum!!
  • oyun istanbul'da geçecekti neden vazgeçtiler anlamıyorum. ne buluyolar şu new york ta ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Crysis'i öğlen başlayıp akşama bitirmiştim. O kadar çok sevdim ki Crysis 2 yi 4 gözle bekledim.

Hayallerim suya düştü. Oynanabilirlik yok, özgürlük yok oyunda ve binalar. Doğal alan özgürlüğü yokolmuş.

Yine new york'ta olması bir kere daha üzdü beni. Crysis 1 gibi oyun oynayamıcaz sanırım artık

bence de. crysisteki alternatif ulaşım şekilleri çok iyi. crysis 2 de bunları bulamadık. ayrıca crysis 2 deki patlama/yıkılma efektleri bile çok yapmacık geldi bana, tıpkı abartı holywood aksiyon filmlerindeki gibi.
  • quote:

Crysis'i öğlen başlayıp akşama bitirmiştim. O kadar çok sevdim ki Crysis 2 yi 4 gözle bekledim.

aynen öyle hocam. hatta crysis 1 hayatım boyunca oynadığım en iyi oyundu. senaryo olsun, oynanabilirlik olsun her yönünden muhteşem bir oyundu bence. bir de yine crytek'in far cry adlı oyununu da duymuşsunuzdur. o oyunun da harika bir senaryosu vardı. grafikleri o kadar iyi olmasada en iyi oynadığım 2. oyundur o da. far cry 2 çıkacağını duyunca 4 gözle bekledim fakat oyunu 1 bölüm oynadıktan sonra yüzüne bile bakmadım. her zaman ilk oyunlar en güzel oyunlar oluyor.

• Arkadaşlar, azıcık sevinin oyunda Sayko olucak Prophet'ı kontrol edicez. Ne güzel işte.
    Bknz: Videoda, Prophet Sayko'yla konuşuyor.

• neden istanbulda senaryo geçmiyor hep newyork newyork suyu çıktı arkadaş. Bide crytekin sahibi türk olacak adam olsaydı elin newyorku yerine istanbulu yapardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

quote:

aynen öyle hocam. hatta crysis 1 hayatım boyunca oynadığım en iyi oyundu. senaryo olsun, oynanabilirlik olsun her yönünden muhteşem bir oyundu bence. bir de yine crytek'in far cry adlı oyununu da duymuşsunuzdur. o oyunun da harika bir senaryosu vardı. grafikleri o kadar iyi olmasada en iyi oynadığım 2. oyundur o da. far cry 2 çıkacağını duyunca 4 gözle bekledim fakat oyunu 1 bölüm oynadıktan sonra yüzüne bile bakmadım. her zaman ilk oyunlar en güzel oyunlar oluyor.

Far cry 2 de yapımcı başka crytek yapmadı dağıtımcı ubisoft yaptı busefer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

quote:

Far cry 2 de yapımcı başka crytek yapmadı dağıtımcı ubisoft yaptı busefer.

ve batırdı bence

• Crysis 2 de özgürlük taktiksel seçenek vaad ettiler bizi kısıtladılar fakat crysis 3 e baktığımda alanın bize ait olduğunu görebiliyorum.
    umarım çok daha büyük maplarda oynarız.

Bu arada crysis 3 ün sistem gereksinimlerini düşünen oldumu ?
  • bence ekran kartı olarak en az 6950 olması gerek.. bende de 6850 var ve en mantıklı seçim ikinci elden bir Sapphire 6850 daha alıp cf yapmak gibi duruyor. yoksa 6850 ile 1080p'de oynanmaz bu oyun. He oynanır ama ultrada değil de orta ayarlarda oynanır o da bana uymaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResidueDinner

Arkadaşlar, azıcık sevinin oyunda Sayko olucak Prophet'ı kontrol edicez. Ne güzel işte.
    Bknz: Videoda, Prophet Sayko'yla konuşuyor.

Aman ne güzel...
    Bu oyundan fazla bir şey beklemeyin derim.Cevat yine saçmalayacak..

• q423poiu,. mv bb m,f zxbfzxb f zxbf df sr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 14:29:51 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.