Şimdi Ara

Crysis 3 nasıl yüklenir ( ORJİNAL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Crysis 3 'ü orijinal aldım nasıl yükliycem.2 tane DVD çıktı içinden yine de origin'den indiriyor bu oyunu.

• origin'den oyunu indirmez. yüklemeyi origin üzerinden yapıyor.

https://pbs.twimg.com/media/BD5FLZgCcAAsHb0.jpg:large linkteki resimde yükleme aşamasını görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxcomb

origin'den oyunu indirmez. yüklemeyi origin üzerinden yapıyor.

https://pbs.twimg.com/media/BD5FLZgCcAAsHb0.jpg:large linkteki resimde yükleme aşamasını görebilirsin.

Bende "INSTALLING" yerine "DOWNLOADING" yazıyordu,format attım şimdi tekrar kurmaya başladım,son durum bilgisini vericem

• Format,birçok PC reset gibi durumlardan sonra yüklemeye başladı.İlk 1.3mb/s ile yüklüyordu mavi ekran verdi silip tekrar yükledim Origin'i.Şimdi 7.01 MB/s ile yüklüyor,30dk kaldı.Bismillah sonunda oynayacağız.(CRACKLI INDIRENLER BITIRDI BILE..)

Edit : yükleme hızı artmaya devam ediyor. 8.20MB/s ile yükleniyor şuan sürekli artıyor

Edit2: yükleme hızı 10.32 MB/s yi gördü.

Edit3: yükleme bittikten sonra EAProxyInstaller bilmemnesi çalışmayı durdurdu hatasını verdi.

Şuana kadar yaşadığım en berbat oyun yükleme deneyimi oldu.3 saattir PARASIYLA aldığım oyunu yüklemeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardstone -- 25 Şubat 2013; 15:46:52 >
  • rezillik.bende orjinal aldım daha oyunu yükleyemedik bile ne kadar saçma

siz nasıl yaptınız?

en başından detaylı bir şekilde anlatırmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 27 Şubat 2013; 10:39:55 >
  • bende yapamamıştım.hiçbir forumdada nasıl yapılacağı yazmıyor.belki bi dua eden olur. origin için önce kayıt olmak gerekiyor.eski mesn girişine benzeyen origin girişine boşu buşuna hotmailinizle giriş yapmaya çalışmayın önce origine üye olunması gerkiyor.giriş kısmının en dip kısmında CREATE AN ACCOUNT yazan bi yer var.oradan önce bir foruma üye olur gibi üyelik bilgilerinizi dolduruyorsunuz.bilgileri ekledikçe ileri diyoruz cd.1 uyarısı gelince cdyi takın kuruluma başlayacaktır.
     Crysis 3 nasıl yüklenir ( ORJİNAL )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.