Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Crysis 3 (Orjinal) Produce Code ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandan orjinal aldım. Yüklerken produce code istedi?
    Cd içeriğinde mi olur bilemiyorum fakat geldiğinde cd kabı yırtılmıştı. Pc de ilk kez orjinal alayım dedim Türkçe dedim katkımız olsun istedim heves bırakmadılar.

• Kutu içerisin de beyaz bir kağıt olması lazım. Üzerinde arkalı önlü bir çok yazı olan bir kağıt. O kağıdın arka tarafında ve en altında XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX gibi rakam ve harflerden oluşan bir kısım olması lazım. İşte bu kısımda yazanları gireceksin oyunu kurarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Kutu içerisin de beyaz bir kağıt olması lazım. Üzerinde arkalı önlü bir çok yazı olan bir kağıt. O kağıdın arka tarafında ve en altında XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX gibi rakam ve harflerden oluşan bir kısım olması lazım. İşte bu kısımda yazanları gireceksin oyunu kurarken.

Dediğim gibi Cd ambalajı yırtılmış olarak geldi tek gelmediği için kutu içerisinde açıp bakma şansımda olmadı geri iade edilebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminguven61

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Kutu içerisin de beyaz bir kağıt olması lazım. Üzerinde arkalı önlü bir çok yazı olan bir kağıt. O kağıdın arka tarafında ve en altında XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX gibi rakam ve harflerden oluşan bir kısım olması lazım. İşte bu kısımda yazanları gireceksin oyunu kurarken.

Dediğim gibi Cd ambalajı yırtılmış olarak geldi tek gelmediği için kutu içerisinde açıp bakma şansımda olmadı geri iade edilebilir mi?

Bildiğim kadarı ile ne yazık ki idare edebilme şansın yok. Kargo dan aldıysan yırtık olduğunu gördüğün an almasan değişim olurdu. Ama CD ve DVD ürünlerin de satılan ürünün geri iadesi olayı yok. Bu arada ambalaj çok mu yırtıktı. Benim de ön siparişle aldığım oyun geldiğin de arka tarafının sağ üst köşesin de yırtık vardı. Az miktarda ambalajı kopmuş halde ama neyse kutu cover'ın içinde bulunduğu plastik de yoktu.

Yalnız şansını bir yokla derim. Ben çıktığında BF 3 almıştım çift şifre olması lazımdı ama tek şifre çıktı ve hala ikinci şifreyi alamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.