Şimdi Ara

Epic Games Orijinal Red Dead Redemption 2 Unknown error ffffffff hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyim Oyunu Epic Games üzerinden satın aldım - oyunum orjinaldir. Oyunu satın almadan önce ekran kartıma güvenemediğim için korsan indirdim. Aynı hatayı aldım. Oyunu 15-20 dakika oynadıktan sonra oyundan atıyor ve "unknown error ffffff" hatası alıyordum. İşin komik tarafı şu crackfixle bu durumu çözdüm ve 2 gün boyunca 5 er saat aralıksız oynadım. sonra oyunu sildim. Epic games üzerinden satın aldım. Ekran kartım Hd 7870 2gb 256 bit İşlemcim İntel i7 - 2600 K Ram 16 gb ddr 3 Oyun orjinal olmasına rağmen oyunu 15-20 dakika oynadığımda oyundan atıyor ve Unknown error ffffff hatası alıyorum. Tüm Çözümleri denedim. Güvenlik duvarı ayarları. Vulkan - Dirext 12 - saat tarih ayarları. Yönetici olarak çalıştırma (oyundan atma süresini uzattı 1 saat ama kesin atıyor) hizmetlerden online servisleri açma - uyumlulukta açma hiç bi çözüm bulamadı. Olmuyor yardımcı olursanız sevinirim. Bu devirde 300 tl verdim yazık.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Red Dead Redemption 2 "Unknown Error FFFFFF" Hatası ve Çözümleri

Red Dead Redemption 2 oyununda karşılaştığın "Unknown Error FFFFFF" hatası, oyunu oynamanı engelleyen sinir bozucu bir sorun olabilir. Bu hata genellikle aşağıdaki durumlarda ortaya çıkar:

• Oyun dosyalarında bozukluklar
    • Grafik sürücülerinin güncel olmaması
    • İşletim sisteminin uyumsuzluğu

Hata Çözümleri:

Hatanın giderilmesi için şu adımları izleyebilirsin:

• Oyun Dosyalarının Doğrulanması: Steam oyun kütüphanesinde Red Dead Redemption 2'yi seç, sağ tıkla ve "Özellikler"e git. "Yerel Dosyalar" sekmesinden "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula..." seçeneğine tıkla.
    • Grafik Sürücülerinin Güncellenmesi: Grafik kartı üreticinin web sitesinden en son sürücüyü indir ve yükle.
    • İşletim Sisteminin Güncellenmesi: Windows veya macOS'un en son sürümünün yüklü olduğundan emin ol.
    • Oyunu Yönetici Olarak Çalıştırma: Red Dead Redemption 2 kısayoluna sağ tıkla ve "Yönetici Olarak Çalıştır"ı seç.
    • Oyunu Tekrar Yükleme: Diğer yöntemler işe yaramazsa, oyunu tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi dene.

Ek İpuçları:

• Oyunu güvenli modda başlatmayı dene.
    • Virüsten koruma yazılımını devre dışı bırak ve tekrar dene.
    • Bilgisayarını yeniden başlat ve oyunu tekrar çalıştır.

Bu adımları izledikten sonra hala "Unknown Error FFFFFF" hatasıyla karşılaşıyorsan, Rockstar Support ile iletişime geçmeni öneririz. Daha fazla yardım veya bilgi için resmi destek web sitesini ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Crackla ilgili attığınız dosyaları sildiğinizden emin oldun. Epic games ayarlardan red dead redemption 2 çalıştırma seçeneklerine gelin ve -ignorepipelinecache yazıp oyunu bu şekilde çalıştırmayı deneyin. Ekran kartının versiyonu da bazen böyle hatalara sebep olabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epic Games AS-3 hatası
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.