Bildirim
Crysis 3'ün 7 Harikası: Bölüm 3 (Alt yazılı)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
:D :D seni istiyooom crysis 3 -
yine döktürmüşler iyi gaza getiriyorlar :D
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
bu oyunu sırf tTürkçe olduğu için bile ALMAK lazım diye düşünüyorum ve 2013 ün ses getiren ender oyunlarından olacak .! -
yazıların daha büyük olması iyi olmuş. elinize sağlık.
son zamanlarda izlediğim en iyi tanıtım videosu diyebilirim. Çok iyi olmuş. Her ne kadar crysis'i sevemesem de. -
Güzel ama aptal kadın misali Crysis 3 de öyle olacak.
sağlam video olmuş... -
Tıraştan nameler ruhumu sardı Crysis 3 dene dene güzel oluyor pfff -
süper olmuşş... kesinlikle alacaaammmmmm... -
I'm Ready! -
of crytek hep aynı olaylar sen sadece grafik motoru yap oyun yapma olmuyor videoda ne zaman geri sayım biticekte asıl iş gösterilcek dedim o bile olmadı teaserları bile olmuyor
Bu bölümler iyi etkiliyor, dizi gibi ilerliyor. :D
beğenmeyenlerin sistemleri p4 geaforge 2 mmx400 terk. -
Önceki videolar daha iyiydi sanki.
Yav şu crysis'ı güzel bulmayıp eleştiren insanlara söylüyorum
1)Daha iyisini biliyorsanız ve yapabiliyorsanız yapın
2)Cevat Yerli Crysis ile oyun sektörüne girmeseydi ne bukadar sağlam grafikler çıkardı [en azından bu kadar hızlı değil] ne de oyun sektöründe Türkiye bu kadar yer edinirdi [bknz god of war TR gelecek Hitman TR geldi (belki dublajlı değil ama genede idare edin hiç yoktan iyidir ayrıca bana göre ing seslendirmeli TR altyazılı daha iyi]
3)Tamam Konusu Klasik olabilir ama battlefield 3'ün senaryosunu bile bu kadar eleştirmediniz be ulan bu oyun oynanış olarak bana göre cod ve bf3 den daha iyi
4)Bunlarıın dışında beğenmiyorsanız adam gibi eleştiri yapın sonuçta Cevat Yerli bu sektöre büyük katkılar yaptı
5)Ve Beğenmiyorsanız Almassınız ki bilyiroum beğenmiyenlerin çoğu çeşitli yoldan edinecektir gene oyunu :@
daha sayarım ama bunlar yeterli sanırım yorumlarınızı güzel bir şekilde yapın beğenmesiniz bile yorum yapmak eleştirmek en doğal şey [adam gibi olduğu zaman[
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
-
ya şu crysıs 3 oynuna kusur bulanlar yokmu onları 1 kaşık suda boğasım var crysıs bu tür oyunların HALO dan sonra en büyük temsilcisidir konu yok diyosunuz ama bence çok derin ve iyi bir konusu var ayrıyeten birde Türkçe geliyor oyun ulan ergenler bu oyun sayesinde TÜRKÇE oyunlar artmaya başladı
bana bu tip oyunlarda crysısdan iyi bir oyun gösterebilecek adam varsa şimdi göstersin (Halo dışında ) -
crysıs ana konusu klişe değil çünkü siz uzaylı istilası olarak görüyorsunuz crysıs sının konusu nanosuit dir bunu üzerinden uzaylı temasını işliyor crysıs 1-2 de yapay zeka dışında herhangi bir kusur görmedim extra olarak oyun türkçe çıkıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: BLackVarrior
Yav şu crysis'ı güzel bulmayıp eleştiren insanlara söylüyorum
1)Daha iyisini biliyorsanız ve yapabiliyorsanız yapın
2)Cevat Yerli Crysis ile oyun sektörüne girmeseydi ne bukadar sağlam grafikler çıkardı [en azından bu kadar hızlı değil] ne de oyun sektöründe Türkiye bu kadar yer edinirdi [bknz god of war TR gelecek Hitman TR geldi (belki dublajlı değil ama genede idare edin hiç yoktan iyidir ayrıca bana göre ing seslendirmeli TR altyazılı daha iyi]
3)Tamam Konusu Klasik olabilir ama battlefield 3'ün senaryosunu bile bu kadar eleştirmediniz be ulan bu oyun oynanış olarak bana göre cod ve bf3 den daha iyi
4)Bunlarıın dışında beğenmiyorsanız adam gibi eleştiri yapın sonuçta Cevat Yerli bu sektöre büyük katkılar yaptı
5)Ve Beğenmiyorsanız Almassınız ki bilyiroum beğenmiyenlerin çoğu çeşitli yoldan edinecektir gene oyunu :@
daha sayarım ama bunlar yeterli sanırım yorumlarınızı güzel bir şekilde yapın beğenmesiniz bile yorum yapmak eleştirmek en doğal şey [adam gibi olduğu zaman[
1 "Daha iyisini yapabiliyorsaniz yapin" gibi cümleler çok klasik.
2 Illaki bir firma bu grafiklere ulaşacaktı ki zaten oyunun hikâyesi boyle olduktan sonra grafiğin ne önemi var.
3 Sanki Hitman i Crytek TR yapti, bir Square Enix oyunu ayrıca Crytek e gelene kadar ortada Sony gibi bir dev var, Türkiye e en çok yatırım yapan elektronik firma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunun videolarından gaza gelenler basmış burayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- until dawn pc
- bomberman oyunu
- microsoft flight simulator 2024 sistem gereksinimleri
- fm25 mobile ne zaman çıkacak
- half life black mesa
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X