Şimdi Ara

crysis 3oyuna giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar crysis 3'ü kurdum oyuna giriyorum zorluk derecesini seçiyorum eğitim isteyip istemediğimi soruyor EVET diyorum 3-5 dk bekliyorum hiçbir şey olmuyor HAYIR diyorum önceki kahraman olayları anlatıyor bittikten sonra gene oyuna girmiyor bunun sebebi ne olabilir yardım ederseniz sevinirim.

SİSTEM BİLGİLERİ LENOVO Z580 İ5 İŞLEMCİ 3. NESİL 6GB RAM GeForce GT 630M 2GB EKRAN KARTI 500GB HDD BOŞ ALAN 15GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3un1i -- 27 Mart 2013; 22:02:05 >

• Bende de aynı sorun var çözüm bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu yardımcı olabilecek olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oyun hiç açılmıyor siyah ekran da takılıyor müzik geliyor ama görüntü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 3un1i

Merhaba arkadaşlar crysis 3'ü kurdum oyuna giriyorum zorluk derecesini seçiyorum eğitim isteyip istemediğimi soruyor EVET diyorum 3-5 dk bekliyorum hiçbir şey olmuyor HAYIR diyorum önceki kahraman olayları anlatıyor bittikten sonra gene oyuna girmiyor bunun sebebi ne olabilir yardım ederseniz sevinirim.

SİSTEM BİLGİLERİ LENOVO Z580 İ5 İŞLEMCİ 3. NESİL 6GB RAM GeForce GT 630M 2GB EKRAN KARTI 500GB HDD BOŞ ALAN 15GB

Ekran kartın yetersiz
  • gt635 ekran kartı ile sorunsuz yüksek grafikte oynuorum acması lazım makinenin..z580 kullanıyorum bnde.oyuna girerken yüksek grafikli ekran kartını secipte gir yoksa intel ile acmaya calısıo
  • biraz zamansız oldu ama ben yeni yükledim. oyunu tıklıyorum. mousun yanında daire dönüyor sonra yokoluyor oyuna girmiyor. kalıyorum öyle çözümünü biliyormusunuz
  • ben ekran kartını güncelleyerek çözdüm bi dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: çemu

biraz zamansız oldu ama ben yeni yükledim. oyunu tıklıyorum. mousun yanında daire dönüyor sonra yokoluyor oyuna girmiyor. kalıyorum öyle çözümünü biliyormusunuz

Ekran kartın veya işlemcin yetmiyor olabilir sorunlarla karşılaşdığında bilgisayarının sistemini de söylersen daha iyi yardım edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasimking555

quote:

Orijinalden alıntı: çemu

biraz zamansız oldu ama ben yeni yükledim. oyunu tıklıyorum. mousun yanında daire dönüyor sonra yokoluyor oyuna girmiyor. kalıyorum öyle çözümünü biliyormusunuz

Ekran kartın veya işlemcin yetmiyor olabilir sorunlarla karşılaşdığında bilgisayarının sistemini de söylersen daha iyi yardım edebilirim

Veya steam üzerinden gir olmadı yönetici olarak dene o da olmassa dosyasından girmeyi dene gene olmassa da bi yeni crack at o da olmassa sil baştan kur :)

• crack te sorun varmıiş. düzeldi teşekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.