Şimdi Ara

crysis 4830 CFX fakat..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle bilgisayar düzeneğimi söyliyim sizlere.

İşlemci Q8200
    Ram 4GB ddr2 800
    Anakart x48-ds5
    ekran kartlarım 4830 cfx
    işletim sistemim sp3 xp

sormak istediğim su bilgisayara cfx yapmama rağmen bilgisayarım belirli zaman aralığından sonra bazen bunu nezmn yapacağı belli olmuyor kasmaya başlıyor ve oyun belli bi süreden sonra oynanamaz hale geliyor.crysis 1.2 ve race grid de bunları yapıyor pes2009 da ise sut cekerken topun ayaktan cıkması ile sanki top normalden geç geliyormus gibi oluryor.
    ekrankartı sıcaklığı en fazla 42 derece oluyor.

• kullandığınız driverlar ve PSU hakkında bilgi verirseniz arkadaşlar daha iyi yardımıcı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: blood.army

Herkese öncelikle kolay gelsin...
    Öncelikle bilgisayar düzeneğimi söyliyim sizlere.

İşlemci Q8200
    Ram 4GB ddr2 800
    Anakart x48-ds5
    ekran kartlarım 4830 cfx
    işletim sistemim sp3 xp

sormak istediğim su bilgisayara cfx yapmama rağmen bilgisayarım belirli zaman aralığından sonra bazen bunu nezmn yapacağı belli olmuyor kasmaya başlıyor ve oyun belli bi süreden sonra oynanamaz hale geliyor.crysis 1.2 ve race grid de bunları yapıyor pes2009 da ise sut cekerken topun ayaktan cıkması ile sanki top normalden geç geliyormus gibi oluryor.
    ekrankartı sıcaklığı en fazla 42 derece oluyor.

Büyük ihtimalle 4830 ların ikisini aynı anda alıp cfx yaptınız ve sistem temiz değildi. Sorun bu olabilir.
  • crysısde yapması normalde gridte falan yapması mantıklı gelmedı
  • Nedenini bilemem ama 4830 cfx alarak asrın hatasını yapmışsınız.Böyle bir sisteme hiç gitmemiş..
    Tavsiyem Driver Sweeper programı ile ekran kartının driverini silip tekrar kurmanız..
  • @ahmetkep
    Sebep hocam anlamadım ben, 4850 m, almalıydı aradaki fiyat farkının az olmasından dolayı yoksa sizce başka bir sorun mu var.

@blood.army
    pes09'un bahsetttiğin sorununu başka bir makinada da görebilme imkanın var eğer ayı şeyden bahsediyorsak(topa biraz balonluk katmışlar, sorun yok gibi)

Ayrıca diğer oyunlardaki sorunları tam yazar mısın kullandığın ayarlarla birlikte tam olarak
  • Bence 4850 almalıydı..

4830 ların birini çıkarıp öyle dene oyunları bakalım bahsettiğin sorunlar tekrar nüksedecek mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    4 yıl önce açıldı
    Q8400 ve GTX 1070
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.