arkadaşlar çok sürkleyici bi oyun sonunda dev bi yaratıkla savaşıosunuz. yani dünyanın kaderi NOMED in ellerinde herkese tavsiyem çok dikkatli olun.:)))
Hayırlı uğurlu olsun. Ben sanırım sittin sene bitiremiyeceğim. En çok hangi bölümde zorlandın? Bak bu da nomad'in dükkanı.
ne kadar zamanda biitirdin?
quote:
Orjinalden alıntı: finansmen1 Hayırlı uğurlu olsun. Ben sanırım sittin sene bitiremiyeceğim. En çok hangi bölümde zorlandın? Bak bu da nomad'in dükkanı.
Nomad emir almaktan sıkılmış, kendi dükkanını açmış anlaşılan. Nomad oraya nomad buraya, adam yerter artık demiş.
valla en çok uzaylıların mekanı varya yer çekiminin olmadığı alan orda biraz yönümü şaşırdım o kadar. oyunu 5 gün içinde falan bitirdim
arkadaşlar crysis hard tam 6 kez bitirdm cok kolaydı efekler mukemmel ... + call of duty 4 bitti 1 gunde + yaw zor oyun istiyom tavsiyelerinizi beklyorummm..
Prince of Persia Warrior Within.... tavsiyem bu
çok çok çok gereksiz bi topik
quote:
Orjinalden alıntı: YuNuS_34
arkadaşlar crysis hard tam 6 kez bitirdm cok kolaydı efekler mukemmel ... + call of duty 4 bitti 1 gunde + yaw zor oyun istiyom tavsiyelerinizi beklyorummm..
rainbow six vegas2 realistic yap sıkıosa bitir
Bitiren arkadaşlar save dosyasını upload edebilirlermi acaba takıldık kaldık yerçekimi kaybolan yerde Sıktı oynamıyorum artık save dosyasını atın bizede atlayalım şu meret yeri
şu oyundabi şeye kıl kaptım o kadar. ''nomad üstüne doğru gelen bi kore birliği var'' üstüme doğru gelmeyen kore birliği yokki
oyunu bitirmene sevindim gerçekten çok heyecanlı ve akıcı bir oyun ama en sıkıcı yeri yer çekiminin kalktığı yer olsa gerek orada fazla aksiyon yok korku var sanki çok sessiz.
Evet resmen orası korku özellikle canavarlardan gelen o sessizlikteki ürkütücü sesler korku derecesini arttırıyor
Oyunu 16 kere bitirdim hala sıkılmadım
quote:
Orjinalden alıntı: YuNuS_34
Hilesiz oyna
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme