arkadaşlar ben crysis hastası bi bireyim internetten oynamak için orjinal oyununu aldım ama mycrysis sayfasından bişeler edecekmişim oynamak için sayfa ingilizce ve hiç bi b.. anlamıyom ingilizce bilseydim oxford okurdum
bunu bana basit bir şekilde türkçe kurallarına uygun bişekilde anlatacak warmi :D
arkadaşım mycrysis.com'dan hesap oluşturman lazım oluşturduktan sonra oyuna girdiğin zaman mycrysis hesabını kullanarak gir ve altta seriali yaz sonra multinin keyfini çıkar
mycrysis e girdimde ingilizcem olmadıgı için hiç bişe anlamadım sayfadan bana tarif edebilirmisin nereden nereye girip nerelere yazı yazacam?
http://www.mycrysis.com/ siteye gir sağ üstte create account butonuna tıkla orada kullanıcı adı şifreni e postanı yaz onları anlarsın sonra oyuna girerken mycrysis hesabını şifreni yaz o ilk ekranda sonra allta mutlak seraili gir giriş yap bu kadar
zaten o girişleri yapıyorum onlada sıkıntı yok oyunda çoklu giriş yapıyorum ancak ekran boş server lar gözükmüyo bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme