Merhaba değerli DH üyeleri.Yıllardır gönül bağı kurduğum oyun crysis için yaptığım modu paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz ki Crysis'in teknik kuvvetini konuşmanın bir anlamı yok.Fakat günümüz şartlarına göre düzenlenmiş olması gerekiyor muydu? evet.Peki Crytek bunun için ne yaptı? Crysis Remastered adı altında PlayStation versiyon oyunu portlayıp bize bunu alın oynayın diye sundular. Birçok kullanıcı gibi ben de bu modu gözlerim kanayarak oynadım çünkü bana göre de vanilla versiyon remastereddan daha iyiydi. Ben de Crysis'e hak ettiği modu hazırlamak için kolları sıvadım lakin baktım ki bu iş zaten çeşitli moderlar tarafından çoktan yapılmıştı.Farklı farklı modlar birbirinden güzel işler yapmıştı.Bunun üzerine ne katabilirim diye düşünürüken bu modların iyi özelliklerini alıp tek bir çatıda birleştirip uyumluluk sorunlarını giderme kararı aldım. Beğeninize sunuyorum. Oyun içi videolar ilerleyen zamanlarda zenginleştirilecektir. Furkan Durkayayoutube Crysis JakeDunn Edition 1st trail video https://www.youtube.com/watch?v=URi9JF_Ymmk&feature=youtu.beDownload: Keywords: Crysis , Crysis 1 , Crysis 2 , Crysis 3 , Crysis Remastered , JakeDunn , JakeDunn's , JakeDunn's Edition, JakeDunn's mod, Crysis mod, Crysis Graphics mod, Crytek , Remastered , Crysis JakeDunn's Edition, Crysis JakeDunn's Edition Mod , Crysis JakeDunn Mod , JakeDunns mod , crysis JakeDunns mod , crysis JakeDunn mod < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Bilinmeyen -- 9 Haziran 2024; 15:58:4 > |
Bildirim