Hayatımda oynamış olduğum gelmiş geçmiş en mükkemel oyundu operation flashpoint her yönden benim için. Çok geç kaldı 2. si diyordum ama olağanüstü birşey yapacaklar demekki sabırsızlıkla bekliyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: macrolight
quote:
Orjinalden alıntı: lzooml
alın aynı görüntünün xbox360 versiyonu.
direk aynı görüntü zaten fark göremedim ben
hadi resimleri kıyaslıyoruz
Süperdi bu
muazzam grafikler var
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: lzooml
alın aynı görüntünün xbox360 versiyonu.
direk aynı görüntü zaten fark göremedim ben
hadi resimleri kıyaslıyoruz
aman kıyaslamayın zaten aynı resim adamlar şu ps3 için bu xbox360 için diye resim koymamışlar zaten. Konuyu açan arkadaş PS3 diye belirtince resim için bende bunu koyayım dedim
quote:
Orjinalden alıntı: DeLLaS
muazzam grafikler var
Crysis çıkmadan tarih oldu diyebilir miyiz bu durumda?
abooooooooooo bu ps3 grafiğimi eğer böyle grafikte bişi çikarsa varya para biriktirip 4-5 tane daha ps3 alir vitrine koyarim. helal olsun valal nşallah hemen çıkar yaw...
Bunlar 4 senedir yapım aşamasında olan Opf2'nin Bilgisayar versyonunun resimleri.
Adven,herkes OpF'ci oldu len
pc versiyonu gercekten bole mi olacak sanmıyorum daha iyi olur bence
Operation Flashpoint'in yapımcısı Bohemia Interactive, ama codemasters ile yollarını ayırdıkları için ve oyunun isim hakları codemasters da kaldığı için 2. oyunun yapımını da codemasters üstlenmiş durumda yoksa konsol'a zor gelirdi bu oyun.
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
Operation Flashpoint'in yapımcısı Bohemia Interactive, ama codemasters ile yollarını ayırdıkları için ve oyunun isim hakları codemasters da kaldığı için 2. oyunun yapımını da codemasters üstlenmiş durumda yoksa konsol'a zor gelirdi bu oyun.
Öyle deme;OpF,Xbox 1'e paşa paşa gelmişti
quote:
Orjinalden alıntı: Fallsjg. S.V.
quote:
Orjinalden alıntı: Adventure
Operation flaşpoint mu????? FAaalsssssss gel burayaaaaaaaa
Biliyorum biliyorum.19 Nisanda Teamxbox'da duyurusu yapılmıştı fakat söylemeyi unutmuşum
Sonunda,büyük hasretimiz bitiyor
Niye söylemiyon la?
Bu arada OP:F'cu olunmaz, doğulur
Sen rahat ol...
Yalnız başlık süper otlar girdi gözüme falan
quote:
Yalnız başlık süper otlar girdi gözüme falan
yalnız başlık değil senin fotoda güzel üstelik oldukçada manidar
evet bu resimler kesinlikle 4 SENE onceki yapıom asamasındaki screenler olsun yoksa bu ps3 e cıkarsa bu halde direkt olarak cihazı satacağım,artık ps3 fanı olmayacağım ben grafik istiyorum,ben oynanabilirlik istiyorum BEN ASKERE GİTMEDEN HAVENY SWORD istiyorum...