Bildirim
crysis online hakkında bilgi almak istiyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bence sırf online için almayı düşünüyorsan değmez. Bende de orjinal oyun var. Ancak pek fazla online oynamıyorum. Crysis'in online oyunu bana çok başarılı gelmedi. -
benim merak ettiğim konu oyunun nasıl ilerlediği örneğin silahlarda bir değişiklik varmı veya silahlara modifikasyon yapılabiliyomu, oyun gruplumu yada free for all mu oynanıyo yani benim merak ettiğim konular oyunun içeriği konusuquote:
Orijinalden alıntı: yigit1_g2
bence sırf online için almayı düşünüyorsan değmez. Bende de orjinal oyun var. Ancak pek fazla online oynamıyorum. Crysis'in online oyunu bana çok başarılı gelmedi. -
arkadaşlar bu konu hakkında bir bilgisi olan yokmu bi cevap verseniz yaw hiç mi ilgilisi yok bu konuyaquote:
Orijinalden alıntı: muhammetedip
benim merak ettiğim konu oyunun nasıl ilerlediği örneğin silahlarda bir değişiklik varmı veya silahlara modifikasyon yapılabiliyomu, oyun gruplumu yada free for all mu oynanıyo yani benim merak ettiğim konular oyunun içeriği konusu
Alıntıları Göster -
Sevgili dostum online oyunda iki tip mod var.quote:
arkadaşlar bu konu hakkında bir bilgisi olan yokmu bi cevap verseniz yaw hiç mi ilgilisi yok bu konuya
Alıntıları Göster
1. Instant Action: Bu modda herkes tek başına savaşıyor belirli bir görev yok sadece birbirini öldürmek var.
2. Power Struggle: Bu modda iki takım var, koreliler ve amerikalılar. Birbirleri ile savaşarak uzaylı teknolojisini ve savaş fabrikalarını ele geçirerek bir süre sonra nükleer silah yapmayı gerektiriyor. Nükleer silahla düşman karargahını yokeden kazanıyor.
Silahlara gelince, normal oyunda oynadığın tüm silahların haricinde tac tankı, gauss tank, normal tank, uçaksavar, tac topu, uzaylı dondurucu silahı, helikopter, vtıl vb.. oldukça değişik ekipmanlar mevcut online oyunlarda.
Ben bir süre online takıldım ancak hile yapanların sayısı oldukça fazla olduğu için bu sıralar girmiyorum.
-
sağolasın kardeş çok makbule geçti yani almamı mı söylüyosunquote:
Orijinalden alıntı: yigit1_g2
Sevgili dostum online oyunda iki tip mod var.
1. Instant Action: Bu modda herkes tek başına savaşıyor belirli bir görev yok sadece birbirini öldürmek var.
2. Power Struggle: Bu modda iki takım var, koreliler ve amerikalılar. Birbirleri ile savaşarak uzaylı teknolojisini ve savaş fabrikalarını ele geçirerek bir süre sonra nükleer silah yapmayı gerektiriyor. Nükleer silahla düşman karargahını yokeden kazanıyor.
Silahlara gelince, normal oyunda oynadığın tüm silahların haricinde tac tankı, gauss tank, normal tank, uçaksavar, tac topu, uzaylı dondurucu silahı, helikopter, vtıl vb.. oldukça değişik ekipmanlar mevcut online oyunlarda.
Ben bir süre online takıldım ancak hile yapanların sayısı oldukça fazla olduğu için bu sıralar girmiyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
sağolasın kardeş çok makbule geçti yani almamı mı söylüyosun
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: muhammetedip
Bence sırf online için almayı düşünüyorsan değmez. Bende de orjinal oyun var. Ancak pek fazla online oynamıyorum. Crysis'in online oyunu bana çok başarılı gelmedi.
Ben single modu daha çok seviyorum. Manzara zaten beni gevşetiyor, deniz, sahil, kumlar, kızlar :)
-
sağoslın kardeş o zaman almayalım o kadar para vermeye gerek yok onun yerine bıoshock alırım daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: yigit1_g2quote:
Bence sırf online için almayı düşünüyorsan değmez. Bende de orjinal oyun var. Ancak pek fazla online oynamıyorum. Crysis'in online oyunu bana çok başarılı gelmedi.
Ben single modu daha çok seviyorum. Manzara zaten beni gevşetiyor, deniz, sahil, kumlar, kızlar :)
Alıntıları Göster
-
al arkadaşım al onun yeri başka oynamayı biliyorsan birebir yerli yabancı insanlarla oynamak tatikler uygulamak saatler geçirtiyor zamanın bolsa tabi yani ..quote:
sağoslın kardeş o zaman almayalım o kadar para vermeye gerek yok onun yerine bıoshock alırım daha iyi
Alıntıları Göster -
zamandan bol ne var bütün gece online oyunlardayız kardeş zaten bi call of un başına oturdumu saatler nasıl geçiyo hiç farkına varmıyosun. Bi deneme şansım olsaydı online oyunu sahte oyun aldım onda olmadı şimdi bi de internetten indirip denemeyi düşünüyorum o da olmazsa gidip orjinal alıcamquote:
Orijinalden alıntı: hüküm
al arkadaşım al onun yeri başka oynamayı biliyorsan birebir yerli yabancı insanlarla oynamak tatikler uygulamak saatler geçirtiyor zamanın bolsa tabi yani ..
Alıntıları Göster
-
ne kadar bu oyunun orjınalı bende orjınal yuklu ama arkadastan alıp yuklemıstım.sonucta turk oyunu benımde katkım olsun ısterım bende almak ıstıorum :D(arsıvde bulunsun)quote:
zamandan bol ne var bütün gece online oyunlardayız kardeş zaten bi call of un başına oturdumu saatler nasıl geçiyo hiç farkına varmıyosun. Bi deneme şansım olsaydı online oyunu sahte oyun aldım onda olmadı şimdi bi de internetten indirip denemeyi düşünüyorum o da olmazsa gidip orjinal alıcam
Alıntıları Göster -
öylede ben şimdi single playerını bitirdim oyunun yani online'a değecekse almak istiyorum ben şu anda call of duty 4 multi player oynuyorum onun için gittim orjinal aldım o oyuna değer bence ama bu oyunun online hakkında bir bilgi sahibi değilim o yüzden biraz şüpheye düşüyorumquote:
Orijinalden alıntı: zulazalaka
ne kadar bu oyunun orjınalı bende orjınal yuklu ama arkadastan alıp yuklemıstım.sonucta turk oyunu benımde katkım olsun ısterım bende almak ıstıorum :D(arsıvde bulunsun)
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar ben de online serverlerden birine girmek istediğimde 'sürüm desteklemyor'şeklinde bi uyarı veriyor.quote:
öylede ben şimdi single playerını bitirdim oyunun yani online'a değecekse almak istiyorum ben şu anda call of duty 4 multi player oynuyorum onun için gittim orjinal aldım o oyuna değer bence ama bu oyunun online hakkında bir bilgi sahibi değilim o yüzden biraz şüpheye düşüyorum
Alıntıları Göster
Neden olabilir ki acep?Oyun Türkçe sürüm olduğundan mıdır ki?
Eğer öyleyse girebileceğim bi server önerebilir misiniz ya da yama falan mı yapmak gerekiyor?
Yardım ederseniz sevinirim
-
oyun orjinal olmadığından olabilir bencequote:
Orijinalden alıntı: grimfandango83
Arkadaşlar ben de online serverlerden birine girmek istediğimde 'sürüm desteklemyor'şeklinde bi uyarı veriyor.
Eğer öyleyse girebileceğim bi server önerebilir misiniz ya da yama falan mı yapmak gerekiyor?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: grimfandango83
Arkadaşlar ben de online serverlerden birine girmek istediğimde 'sürüm desteklemyor'şeklinde bi uyarı veriyor.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: attila1907
Sevgili kardeşim, oyunun patch lerini yüklenemen lazım .
1.2 versiyon patchi aşağıdaki linkten yükleyebilirsin. yaklaşık 369 mb büyüklüğünde
http://crymod.com/thread.php?threadid=20664
-
onu girdiğimizde sahte oyunda da olurmuki ?????quote:
Orijinalden alıntı: yigit1_g2quote:
Orjinalden alıntı: attila1907
Sevgili kardeşim, oyunun patch lerini yüklenemen lazım .
1.2 versiyon patchi aşağıdaki linkten yükleyebilirsin. yaklaşık 369 mb büyüklüğünde
http://crymod.com/thread.php?threadid=20664
Alıntıları Göster
-
Ben korsan CD ile de oynuyorumquote:
onu girdiğimizde sahte oyunda da olurmuki ?????
Alıntıları Göster -
bende denedim ama bikaç sorun verdi parchleri de yaptım olmadı başka yapacak bişeyler varmı ayar falan????quote:
Orijinalden alıntı: Vampire_Boy_42
Ben korsan CD ile de oynuyorum
Alıntıları Göster -
quote:
bende denedim ama bikaç sorun verdi parchleri de yaptım olmadı başka yapacak bişeyler varmı ayar falan????
Alıntıları Gösterquote:
bende denedim ama bikaç sorun verdi parchleri de yaptım olmadı başka yapacak bişeyler varmı ayar falan????
Korsan oyunla girebileceğin tek yer cracked server(lar)dır. -
onlardan başka hiç bir yere giremiyormuyuzquote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlackquote:
Korsan oyunla girebileceğin tek yer cracked server(lar)dır.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- crysis 3 crack
- battleye nedir
- gta 5 kaç gb
- sims 4 para hilesi
- gta san andreas hileleri
- gta 5 hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X