Bildirim
crysis online hakkında bilgi almak istiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence sırf online için almayı düşünüyorsan değmez. Bende de orjinal oyun var. Ancak pek fazla online oynamıyorum. Crysis'in online oyunu bana çok başarılı gelmedi. -
benim merak ettiğim konu oyunun nasıl ilerlediği örneğin silahlarda bir değişiklik varmı veya silahlara modifikasyon yapılabiliyomu, oyun gruplumu yada free for all mu oynanıyo yani benim merak ettiğim konular oyunun içeriği konusu -
arkadaşlar bu konu hakkında bir bilgisi olan yokmu bi cevap verseniz yaw hiç mi ilgilisi yok bu konuya -
Sevgili dostum online oyunda iki tip mod var.
1. Instant Action: Bu modda herkes tek başına savaşıyor belirli bir görev yok sadece birbirini öldürmek var.
2. Power Struggle: Bu modda iki takım var, koreliler ve amerikalılar. Birbirleri ile savaşarak uzaylı teknolojisini ve savaş fabrikalarını ele geçirerek bir süre sonra nükleer silah yapmayı gerektiriyor. Nükleer silahla düşman karargahını yokeden kazanıyor.
Silahlara gelince, normal oyunda oynadığın tüm silahların haricinde tac tankı, gauss tank, normal tank, uçaksavar, tac topu, uzaylı dondurucu silahı, helikopter, vtıl vb.. oldukça değişik ekipmanlar mevcut online oyunlarda.
Ben bir süre online takıldım ancak hile yapanların sayısı oldukça fazla olduğu için bu sıralar girmiyorum. -
sağolasın kardeş çok makbule geçti yani almamı mı söylüyosun -
quote:
Orjinalden alıntı: muhammetedip
sağolasın kardeş çok makbule geçti yani almamı mı söylüyosun
Bence sırf online için almayı düşünüyorsan değmez. Bende de orjinal oyun var. Ancak pek fazla online oynamıyorum. Crysis'in online oyunu bana çok başarılı gelmedi.
Ben single modu daha çok seviyorum. Manzara zaten beni gevşetiyor, deniz, sahil, kumlar, kızlar :) -
sağoslın kardeş o zaman almayalım o kadar para vermeye gerek yok onun yerine bıoshock alırım daha iyi -
al arkadaşım al onun yeri başka oynamayı biliyorsan birebir yerli yabancı insanlarla oynamak tatikler uygulamak saatler geçirtiyor zamanın bolsa tabi yani .. -
zamandan bol ne var bütün gece online oyunlardayız kardeş zaten bi call of un başına oturdumu saatler nasıl geçiyo hiç farkına varmıyosun. Bi deneme şansım olsaydı online oyunu sahte oyun aldım onda olmadı şimdi bi de internetten indirip denemeyi düşünüyorum o da olmazsa gidip orjinal alıcam -
ne kadar bu oyunun orjınalı bende orjınal yuklu ama arkadastan alıp yuklemıstım.sonucta turk oyunu benımde katkım olsun ısterım bende almak ıstıorum :D(arsıvde bulunsun) -
öylede ben şimdi single playerını bitirdim oyunun yani online'a değecekse almak istiyorum ben şu anda call of duty 4 multi player oynuyorum onun için gittim orjinal aldım o oyuna değer bence ama bu oyunun online hakkında bir bilgi sahibi değilim o yüzden biraz şüpheye düşüyorum -
Arkadaşlar ben de online serverlerden birine girmek istediğimde 'sürüm desteklemyor'şeklinde bi uyarı veriyor.
Neden olabilir ki acep?Oyun Türkçe sürüm olduğundan mıdır ki?
Eğer öyleyse girebileceğim bi server önerebilir misiniz ya da yama falan mı yapmak gerekiyor?
Yardım ederseniz sevinirim -
oyun orjinal olmadığından olabilir bence -
quote:
Orjinalden alıntı: attila1907
Arkadaşlar ben de online serverlerden birine girmek istediğimde 'sürüm desteklemyor'şeklinde bi uyarı veriyor.
Neden olabilir ki acep?Oyun Türkçe sürüm olduğundan mıdır ki?
Eğer öyleyse girebileceğim bi server önerebilir misiniz ya da yama falan mı yapmak gerekiyor?
Yardım ederseniz sevinirim
Sevgili kardeşim, oyunun patch lerini yüklenemen lazım .
1.2 versiyon patchi aşağıdaki linkten yükleyebilirsin. yaklaşık 369 mb büyüklüğünde
http://crymod.com/thread.php?threadid=20664
-
onu girdiğimizde sahte oyunda da olurmuki ????? -
Ben korsan CD ile de oynuyorum -
bende denedim ama bikaç sorun verdi parchleri de yaptım olmadı başka yapacak bişeyler varmı ayar falan???? -
quote:
Orjinalden alıntı: muhammetedip
bende denedim ama bikaç sorun verdi parchleri de yaptım olmadı başka yapacak bişeyler varmı ayar falan????
Korsan oyunla girebileceğin tek yer cracked server(lar)dır. -
onlardan başka hiç bir yere giremiyormuyuz
Benzer içerikler
- gta 5 hushsmush
- minecraft koordinat açma
- fm 24 yenilmez taktik
- fm 24 oyuncu özellikleri görme
- fifa 17 açılmıyor
- gta 5 sistem gereksinimleri
- gta vice city hileleri
- gta5 hileleri
- sims 4 para hilesi
- minecraft hile
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X