Şimdi Ara

mobil imza hk. (kullananlardan bilgi istiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir davam var ve ben bu dava sürecinde mahkeme tarafından verilen kararları görmek istiyorum yani avukatım haricinde dosyada olup biten yazılanları görmek istiyorum
    turkcell mobil imza almış olsam uyap veya e-türkiye web sayfasından dava dosyasını ve içeriğini görmem mümkünmüdür.

(not : avukat değilim)

• Normalde görünüp görünmediğini bilmiyorum da mobil imza dışında ptt den 1 tl karşılığında e-devlet şifresi alabiliyorsun ve onunla giriş yapabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Normalde görünüp görünmediğini bilmiyorum da mobil imza dışında ptt den 1 tl karşılığında e-devlet şifresi alabiliyorsun ve onunla giriş yapabiliyorsun.

zaten e-devlet ifrem mevcut ama e-devlet şifresi ile hiç bir detaya ulaşamıyorsun.
    mobil imza veya e-imza ile ulaşılabildiğini duydum ama ne derece doğru bilmiyorum.
  • Sanmıyorum farkı olacağını doğrulama sisteminde yeralan 4 giriş yolundan biri mobil imza,biride o e-devlet şifresi.Farklı farklı hizmetler verdiklerini sanmıyorum ama eminde değilim bizzat mobil imza ile giriş yapan başka arkadaş bilgi verirse netleşir.Belkide görebileceklerimiz okadarla sınırlıdır detayı göremiyor olabiliriz.Siteyi inceledim birazda avukat girişi ayrı vatandaş girişi ayrı görünüyor buna bağlı bir sınırlama olabilir.
  • Bende e-devlet şifremi aldım bazı bölümlerinde pek işe yaramıyor ne diye aldıysam artık bu e-devlet şifremi.İlla e-imza istiyor.
  • e-imza pahalı şu an için en uygunu aylık 5 tl ile turkcell mobil imza, sanıyorum bundan sonra hemen hemen herkesi bu tür şeylere zorlayacaklar başka türlü bilgiye erişim olmayacak
  • quote:

Mobil imza için Kullanıcı 2929’a isim soyad gönderilir. Gönderiminizi yaptıktan sonra numaranızdan ön kayıt oluşturulur.

Ön başvurudan sonra ehliyet, nüfus cüzdanı, avukat kimliği veya pasaportunuzla, dilediğiniz bir TİM'e başvurarak Turkcell Mobil İmza Sertifika Sahibi Taahhütnamesi’ni imzalamanız gerekmektedir. Eğer ön başvuru Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden yapıldıysa bu evraklara ek olarak noter tasdikli imza beyannamesi getirmeniz gerekecektir. Turkcell Mobil İmza başvurusu vekaletname ile yapılamaz.

Eğer sim kartınız Sim+128 değil ise sim kartınızı değiştirmeniz gerekmektedir. Eğer hattın sahibi değilseniz hat sahibinin başvurudan önce sim kart değişikliği yapıp siye yeni sim kartı vermesi ya da başvuru sırasında hat sahibi ile beraber gelip kartı değiştirmesini sağlamanız gerekir.

TİM'i ziyaretinizden birkaç gün sonra Turkcell Müşteri Hizmetleri sizi arayacak ve kimliğinizi doğrulayan bazı sorular soracaktır.

Turkcell Mobil İmza şifrenizi oluştururken kullanacağınız Başlatma Kodu size telefonda iletilecek ve Turkcell Mobil İmza aboneliğiniz aktive edilecektir.

Kendi güvenliğiniz için, size iletilen Başlatma Kodu’nu kimseyle paylaşmayın.

Ön başvuru yapılmadan, doğrudan TİM'de başvuru kabul edilmez. Ayrıca İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bursa, Adana ve Konya’da oturan müşterilerimizin başvuruları adreslerinden kurye ile alınmaktadır. Yeni sim kartları teslim edilmektedir. Teslimat esnasında talep edildiği takdirde telefon rehberi yeni sim karta kopyalanır.

Faturalı hat: 5 TL (KDV, ÖİV dahil)/ ay,
    Hazır Kart: 1,25 TL / hafta olarak ücretlendirilir.
    Hayata Turkcell ile bağlandığınız ve size hizmet etme şansını bize sunduğunuz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Turkcell Mobil İmza Sertifika Sahibi Taahhütnamesi’ni imzalamanız gerekmektedir. bunun için ücret ödeniyormu
    Eğer sim kartınız Sim+128 değil ise sim kartınızı değiştirmeniz gerekmektedir. bunun için ücret ödeniyormu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki
  • uyap üzerinden dava veya icra dosyası takibi deniliyor, ancak uyap işleyişini
    tarif etmek gerekirse, dava veya icra dosyasına her yazışmadan, tutanaktan veya gerçekleşen işlemden bir adet
    suret kalıyor.
    bu suretleri tarayıcıdan taratarak ilgili dosya ile ilişkilendirmek gerektiğinden, yapılan belli başlı işlemler
    dışında halihazırda bu yapılmamaktadır, bunun neticesinde de sizin dosyadaki tüm işlemleri görmeniz imkansız.
    dava veya icra dosyalarında uyap üzerinden tarafınıza karşı açılan dosya olup olmadığını kontrol edebilirsiniz ancak içeriğinin
    tamamını ve gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız en uygun olanı bizzat dosyayı görmektir veya bir bilene baktırmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor68 -- 6 Kasım 2010; 18:11:45 >
  • Şimdi mobil imza ile giriş yaptım, baktım. Sistem -uyap- üzerinden yapılan yazışmalar ve dava tutanakları ile adliyeye yapılan ödeme makbuzları görüntülenebiliyor.

Misal, dava sırasında verilen ifadeler, savcılığın kolluk kuvvetine tamilatmatları, davalının kimlik ve ikametgah bilgileri görüntülenebiliyor. Ya da ödenenen harcın makbuzu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

Şimdi mobil imza ile giriş yaptım, baktım. Sistem -uyap- üzerinden yapılan yazışmalar ve dava tutanakları ile adliyeye yapılan ödeme makbuzları görüntülenebiliyor.

Misal, dava sırasında verilen ifadeler, savcılığın kolluk kuvvetine tamilatmatları, davalının kimlik ve ikametgah bilgileri görüntülenebiliyor. Ya da ödenenen harcın makbuzu...

gerekçeli kararlar yada dava duruşma tutanaklarıda görülüyordur umarım.

peki bir başkasına ait dosya içeriğinide görmek mümkünmüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 6 Kasım 2010; 20:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo86

quote:

Mobil imza için Kullanıcı 2929’a isim soyad gönderilir. Gönderiminizi yaptıktan sonra numaranızdan ön kayıt oluşturulur.

Ön başvurudan sonra ehliyet, nüfus cüzdanı, avukat kimliği veya pasaportunuzla, dilediğiniz bir TİM'e başvurarak Turkcell Mobil İmza Sertifika Sahibi Taahhütnamesi’ni imzalamanız gerekmektedir. Eğer ön başvuru Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden yapıldıysa bu evraklara ek olarak noter tasdikli imza beyannamesi getirmeniz gerekecektir. Turkcell Mobil İmza başvurusu vekaletname ile yapılamaz.

Eğer sim kartınız Sim+128 değil ise sim kartınızı değiştirmeniz gerekmektedir. Eğer hattın sahibi değilseniz hat sahibinin başvurudan önce sim kart değişikliği yapıp siye yeni sim kartı vermesi ya da başvuru sırasında hat sahibi ile beraber gelip kartı değiştirmesini sağlamanız gerekir.

TİM'i ziyaretinizden birkaç gün sonra Turkcell Müşteri Hizmetleri sizi arayacak ve kimliğinizi doğrulayan bazı sorular soracaktır.

Turkcell Mobil İmza şifrenizi oluştururken kullanacağınız Başlatma Kodu size telefonda iletilecek ve Turkcell Mobil İmza aboneliğiniz aktive edilecektir.

Kendi güvenliğiniz için, size iletilen Başlatma Kodu’nu kimseyle paylaşmayın.

Ön başvuru yapılmadan, doğrudan TİM'de başvuru kabul edilmez. Ayrıca İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bursa, Adana ve Konya’da oturan müşterilerimizin başvuruları adreslerinden kurye ile alınmaktadır. Yeni sim kartları teslim edilmektedir. Teslimat esnasında talep edildiği takdirde telefon rehberi yeni sim karta kopyalanır.

Faturalı hat: 5 TL (KDV, ÖİV dahil)/ ay,
    Hazır Kart: 1,25 TL / hafta olarak ücretlendirilir.
    Hayata Turkcell ile bağlandığınız ve size hizmet etme şansını bize sunduğunuz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Turkcell Mobil İmza Sertifika Sahibi Taahhütnamesi’ni imzalamanız gerekmektedir. bunun için ücret ödeniyormu
    Eğer sim kartınız Sim+128 değil ise sim kartınızı değiştirmeniz gerekmektedir. bunun için ücret ödeniyormu

normalde simkart değişimi 8.5 TL

ama turkcell mobil imzaya abone olduğunuzda 128 kb simkart ücretsiz veriliyor sanırım.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/hayatinizikolaylastirin/Turkcell_mobil_imza

bayiden yine teyit edin derim.

• Eski konuyu hortlattım ama uyap vatandaş portalda mobil imza çalışmıyor konu ile ilgili Bimer'e şikayette bulundum ama geri dönen bile olmadı.Malasef görüntüde var ama sistem çalışmıyor mecbur birde e imza alıp para verecem :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

Şimdi mobil imza ile giriş yaptım, baktım. Sistem -uyap- üzerinden yapılan yazışmalar ve dava tutanakları ile adliyeye yapılan ödeme makbuzları görüntülenebiliyor.

Merhaba hala mobil imza ile uyap vatandaş portala giriş yapabiliyormusunuz? Bidiğim kadarı ile e devlette dosya içeriği mobil imza ile de giriş yapsam görünmüyor...
  • e-devlete mobil imza ile gir, o sayfayı kapatmadan uyap'a gir yine mobil imza ile, o zaman görebiliyorsun
  • Orijinalden alıntı: fincankahve

e-devlete mobil imza ile gir, o sayfayı kapatmadan uyap'a gir yine mobil imza ile, o zaman görebiliyorsun

Kardeşim Allah senden razı olsun çok sağol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levi karakian -- 7 Nisan 2012; 4:22:00 >
  • rica ederim :)
  • arkadaşlar mobil imza ile hala uyap vatandaş portala girilemiyor. fincankahve arkadaşım senin yöntemini uyguladım yine işe yaramadı. e-devlete şifre ile de girsen, mobil imza ya da e-imza ile de girsen değişen bişey yok. e-devlet yine aynı e-devlet. dosya içeriklerini göremiyorsunuz. uyapa imzasız girdiğinizde ne görüyorsanız aynen onu görüyorsunuz. hakkımda açılmış bir icra dosyasının içeriğini görmem lazım acil olarak. sırf bunun için mobil imza aldım ama gel gelelim uyap vatandaş mobil imza çalışmıyor. bir dosyanın içeriğini görebilmek içinde 150-200 lira verip e-imza almak mantıksız olacak. mobil imza ile uyap vatandaş portala girebilen var mı acaba. belki sorun benim pc de falandır diye geliyor aklıma.

edit: git dosyadan bak diyecek olursanız ben konyadayım dosya istanbul da açılmış. icra memuruda bırakın bilgi vermeyi daha doğru düzgün uyap kullanmayı bilmiyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dresner_42 -- 31 Aralık 2012; 21:02:30 >
  • yok mu bilgisi olan ???
  • dresner, inanırmısın, bende sırf bu sebeple mobil imza ilk çıktığında abone olmuştum, bi ton sözleşme imzalama, simkart değiştirme vs. derken mobil imzam açıldı, ilk baktığım senin gibi ve gercekten bu sebeple mobil imza aldıgım uyap vatandas portalıydı, o zaman turkiye.gov.tr yeni açılmıştı ve senin şu an yaşadığın sorun gibi hiçbir detaya ulaşamıyordum, bende mobil imza aboneliğimi iptal ettim, şu anda aradan kaç sene geçmiş demek birşey değişmemiş, yani ilk çıktığı gibi, en yakın icra dairesine başvurabilirsin sorunun için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.