Şimdi Ara

Turkcell'e çık gir yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ofiste sadece Turkcell iyi çekiyor, bu nedenle başka operatör kullanamıyorum. Bugün Turkcell mesaj attı, mevcut tarifem bitmiş, 16 GB internet 1000dk 1000 SMS 79,90 TL'den faturalandıracaklarmış. Sitesinde tarifelere baktım. Mevcut müşterilerine daha yüksek GB'lı daha ucuz bir tarife bulamadım. Bu nedenle 1-2 aylığına başka bir operatöre geçeyim diyorum. Tabii geçtiğimde de en az 12-13 GB internet olsun ki o geçiş sürecinde sıkıntı yaşamayayım. (bazı tarifelerde geçişte ek 1/2 aylık 5-10 GB veriyor onlar da kabulümdür)

Bana en ucuza gelecek şekilde bu Turkcell'den nereye geçip geri dönebilirim? Faturasız hatta mı geçmeliyim faturalıya mı? Bir operatörden direk bir tarife önerebilirseniz çok iyi olur :)

Hiç geçiş yapmadığım şu geçiş masraflarını tam anlayamadım. Okuduğum kadarı ile faturasız bir hatta geçip sonra geri Turkcell faturalıya dönersem tesis kullanım ücretinin kalan taksitlerini bir seferde ödüyorum sanırım. Sonra Turkcell yine benden tesis kullanım ücreti alır mı?

Veya bunun dışında ek bir masraf çıkar mı, SIMkart bedeli, geçiş bedeli...vs diyerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selimsé -- 7 Ocak 2021; 13:22:42 >

• Başka bir operatörün faturasızına geç, hat açılınca Turkcell bayiisine git istediğin faturalı tarifeyi seç hocam. Ücret falan alınmaz.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Bir yerde yeni müşteri gibi işlem görebilmek için 1 ay bekleme gibi bir şart okudumu hatırlıyorum ama emin olamadım. Böyle bir şart yok değil mi?

O zaman en kolayı BIMcell'e geçip dönmek gibi gibi

• Faturalıya döneceksen bekleme şartı yok hocam.
  • Selimsé S kullanıcısına yanıt
    Başka operatörün faturasızına geç, sonra turkcell hazırkart a geçiş yap hattın açılınca akıllı 10 gb 42 veya akıllı 20 gb 59 tl tarifelerinden birine geç.
  • merhaba arkadaşlar bende turkcele gir çık yapmak istiyorum diger operatorlere geçip bır gun kalıp geri donersem yeni müşteri sayılıyormuyum hattım faturalı

• Selimsé S kullanıcısına yanıt
    Turkcell'e çık gir yapma
  • rilasciare R kullanıcısına yanıt
    Turkcel Faturasıza geçmek istiyorsanız başka operatörde 30 gün durmanız gerekir. Yok ben faturasızdan faturalıya geçiş tarifelerine geçmek istiyorum diyorsanız başka operatörde hattınız açıldığı gün geçebilirsiniz türkcell'e
  • Faturalıdan faturalıya gıdıp gelemek istiyorum ben

Başka operatörde hattınız açıldıktan sonra geçebilirsiniz faturalı tarifelere.
  • Teşekkür ederim

• Rica ederim hocam güle güle kullanın.
  • Bence operator degisikligi yapma bununda istatistigini tutup ona gore kalıcı musteri mi degilmi diye ilerde puanlama yapiyorlardir.
  • Vallahı 1999-2000 yılından beri turkcel kullanıyordum ama artık yuksek faturalar canıma tak dedi düşük tarifeye de geçemiyorsun illa yüksek tarifeye geçiceksin diyor mecbur kalıyorsun git gel yapmaya eski müşteriyede uygun tarife verse geçiş yapmaz kimse

Rahat tarifeler kısmında uygun fiyatlı tarifeler var orayı da inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

Bence operator degisikligi yapma bununda istatistigini tutup ona gore kalıcı musteri mi degilmi diye ilerde puanlama yapiyorlardir.

Puanlamanın ne faydası var ki?

Bu adam senelerdir müşterimiz, dur şuna okkalı bi indirim paketi sunalım demiyorlar,

sadece alabileceğin cihaz segmenti yükseliyor, o da piyasanın 2 katı fiyatı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

Puanlamanın ne faydası var ki?

Bu adam senelerdir müşterimiz, dur şuna okkalı bi indirim paketi sunalım demiyorlar,

sadece alabileceğin cihaz segmenti yükseliyor, o da piyasanın 2 katı fiyatı zaten.

Alıntıları Göster

Bana indirimli teklifler geliyor bunun istatistikleri tutuluyordur mutlaka kalıcı müşteriye bir güzellik yapılıyor.

• Babam 21 yıldır türkcell kullanıyordu mevcut tarifesini bile çok yüksek ücretle geri verelim size dediler. Hikaye yok hocam istatistik falan. Hangi operatör iyiyse ona geçin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.