Ati Radeon X1550 1.5GB ram var bende. Vista yüklü PC'de orjinal Crysis'i düşük ayarlarda sorunsuz oynadım. FAkat bilindiği gibi Vista ram canavarı. İmkanın varsa birde xp yükleyip dene istersen. Ama arakdaşların dediği gibi o sistemde ekstradan 1gb ramde işini görür.
Ati'ye karşı bu düşmanlığı da anlamış değilim. Aramızda Nvidia'da çalışanlar mı var İnsanların zevkleri farklıdır, bunsa ygı duymak gerekir.
Amd athlon 3000+ 1,81 ghz 1.5 gb ram ( ddr) asus A8N5X ana kart PALIT 8600gt sonic+ ekran kartı
medium-high ayarlarda 20 fps civarı oynuyorum bu sisteme göre normal mi?
darboğaz yapıyor galiba, oyunlarda adamı bi anda etrafında döndürünce (ekran hareket edince) görüntü kasıyor yavaş yavaş dönüyor aynı fpsde dönmüyor
kasmaması lazım aslında o pc'de. istersen oyunu silip tekrar kur ?
aynı sorun bende de var 3gb ram 800mhz core2duo e8400 3ghz ve hd4850 ve oyun hıghta kasıyor ne biçim bi olay bu iyi bi sistme topladım crysis için diğer oyunları very highta rahat oynuyorum.Ama Crysis insana küfür ettiriyoMediumda kasmadan bitti.
Şuan yeni bir crysis kuruyorum aynı dvd den bile değil bütün bilgisayarımı güncelledim ekran kartıma 12 cm fan bile taktım =) faydsı olurmu bilmem ama biosu bile güncelledim =)
quote:
Orjinalden alıntı: FadeToßlack
quote:
Orjinalden alıntı: RiSiLaC
Bilgisayarda n varsa güncelledim fakat bi şey aklıma takıldı crysis ı kurarken bir hata vermişti bende yoksay dedim küçük bir hata bu kadar etkilermi oyunu!..
İşlemciyi ne yap ne et mutlaka overclockla.O hızla darboğaz yapıyordur.E darboğaz oluncada tam performans alamazsın.
Bu işlemci CRYSIS dan etkilenirmi ya o yükü taşıyamaz mı bide overclock işlemci ömrünü azaltmazmı? Ayrıca overclock tan sonra bide CPU Fanı almak lazım iyi bi tane hem HD4850 yi hemde O.C. lu İntel E8200 ü hemde 4 adet 12 cm 2 adet 8 cm fan + HDD + anakart falan bütün bu donanımların 425 W bi power güç ihtiyaçlarını karşılayabilir mi?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: FadeToßlack
quote:
Bilgisayarda n varsa güncelledim fakat bi şey aklıma takıldı crysis ı kurarken bir hata vermişti bende yoksay dedim küçük bir hata bu kadar etkilermi oyunu!..
İşlemciyi ne yap ne et mutlaka overclockla.O hızla darboğaz yapıyordur.E darboğaz oluncada tam performans alamazsın.
Bu işlemci CRYSIS dan etkilenirmi ya o yükü taşıyamaz mı bide overclock işlemci ömrünü azaltmazmı? Ayrıca overclock tan sonra bide CPU Fanı almak lazım iyi bi tane hem HD4850 yi hemde O.C. lu İntel E8200 ü hemde 4 adet 12 cm 2 adet 8 cm fan + HDD + anakart falan bütün bu donanımların 425 W bi power güç ihtiyaçlarını karşılayabilir mi?
Psu olarak en aşa 460W dan aşağı alma derim.İşlemciye gelirsek mutlaka işlemciyi overclocklamalısın çünkü darboğaz yüzünden tam performans alamıyorsun.Ve oc işlemcinin öyle ömrünü fazla etkilemez sonuçta hayvan gibi oc basacağın yok dimi.
quote:
Orjinalden alıntı: RaMpAgE
8800gt'den 4850'ye geçmek attan inip eşşeğe binmeye benzer.
hadi ya.biz de bunu yedik
Ben Bu Sistemime O.C. çeksem en son kaç GHz olur ve kaç W power ister?
speedman Uzaklaştırılmış 304 gün cezanın 302 günü kaldı.
Geyik mi ne bu?.
Bu dikkatimi çekti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme