Şimdi Ara

CRYSIS PC mi Kasıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -----------------------------------------------
    Sapphire ATI HD4850 512 mb 256 bit
    Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz /1333MHz
    Hiper 425 W Power
    Seagate 500 GB HDD
    Kasa içi Soğutma İyi Sayılır Hava soğutma (4 adet 12 cmlik-2 adet 8 cm fan)
    ASUS P5LD2-X/1333 Anakart
    İşletim sistemi: Windows Vista Ultimate 32
    --------------------------------------------------
    Hata sistemimdemi yoksa başka bi problemden kaynaklanırmı?
    oyun görselliğinde hepsi yüksekte çok yüksekte değil yüksekte
    grafik katmanıda kapalı ama oyun çoook takılıyor daha önce

İntel Core 2 Duo E4600 2.4GHz /800MHz işlemci ile
    ASUS NVIDIA GEFORCE EN8800GT 512 mb 256 bit vardı neredeyse görselliklik fulldü sadece katmanlar 4 deydi 8 e alamıyordun
    HD4850 daha iyi die değiştirdim diğer oyunlarda tmm 8800GT ye bin basıyor ama CRYSIS da sanki onboard ekran kartı gibi.
    ŞİMDİDEN YARDIM İÇİN TEŞEKKÜRLER!...

----------------------------------------------------
    Sistem Puanlarım(ayrıca bu vista çok saçma puanlıyor o eski işlemcime 5.3 veriyordu buna 5.1 =) hele arkadaşta şimdiki işlemcimin 2.33GHz var 5.7 veriyor)
     CRYSIS PC mi Kasıyor

CRYSIS PC mi Kasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiSiLaC -- 6 Ağustos 2008; 17:43:45 >

• DX 10 desteği yüzünden olabilir, Direcxt son versiyonunu yükle ekran kartı güncellemelerini yap.
  • 64bit yükle zaten crysisin kasmadığı sistem mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvidia23

64bit yükle zaten crysisin kasmadığı sistem mi var
    1- Ya oyun bozuk
    2- 4850 ve Crysis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvidia23

64bit yükle zaten crysisin kasmadığı sistem mi var
    Bir sorun olduğu kesin

driverları güncelle

crysisi güncelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

1- Ya oyun bozuk
    2- 4850 ve Crysis..

Alıntıları Göster
    oynama o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

oynama o zaman

Alıntıları Göster
    Driverları güncelle,pc'yi anti virüs programı kur ve tarattır,işlemciye overclock yap.

NOT:Driver olarak Catalyst 8.8 beta'yı indir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    pc açarmı gta 5
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Driverları güncelle,pc'yi anti virüs programı kur ve tarattır,işlemciye overclock yap.

NOT:Driver olarak Catalyst 8.8 beta'yı indir.

Alıntıları Göster
    DirectX güncellemelerini yaptın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BFEC10673

DirectX güncellemelerini yaptın mı?

Alıntıları Göster
    konu açılmışken sormak istedim.e4500 2.2 ghz işlemci 9600gt ekran kartı 1 gb 677 lik remle kaç fps alabilirim ortalama olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

konu açılmışken sormak istedim.e4500 2.2 ghz işlemci 9600gt ekran kartı 1 gb 677 lik remle kaç fps alabilirim ortalama olarak ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

En iyi tahminle fps sonucunu söyleyecek olan şey Crysis Benchmark programıdır.

• quote:

quote:

En iyi tahminle fps sonucunu söyleyecek olan şey Crysis Benchmark programıdır.

Alıntıları Göster
    Nvidia dan vazgeçmek hep adamın başına dert açar..

• quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Nvidia dan vazgeçmek hep adamın başına dert açar..

Alıntıları Göster
    * Catalyst 8.8 beta yı kuracam
    * Sistemimde virüs olamaz daha yeni kurdum ayrıca driverlardan önce kaspersky 2009 u kurdum.
    * Crysis ı güncellliyorum.
    * Windows zaten güncel

---------------------------------------
    Cevaplarınız için teşekkürler tavsiyelerinizi gerçekleştirecem bakalım sonuç ne olacak.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

1gb ram Crysis'te seni çok zorlar. Ne işlemciyi ne de ekran kartını tam anlamıyla kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

quote:

1gb ram Crysis'te seni çok zorlar. Ne işlemciyi ne de ekran kartını tam anlamıyla kullanabilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: John Locke

quote:

rem konusunda haklısın hacım.1 gb rem baya işimi görür.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: John Locke

quote:

rem konusunda haklısın hacım.1 gb rem baya işimi görür.

Alıntıları Göster
    Bilgisayarda n varsa güncelledim fakat bi şey aklıma takıldı crysis ı kurarken bir hata vermişti bende yoksay dedim küçük bir hata bu kadar etkilermi oyunu!..

• quote:

Orijinalden alıntı: RiSiLaC

Bilgisayarda n varsa güncelledim fakat bi şey aklıma takıldı crysis ı kurarken bir hata vermişti bende yoksay dedim küçük bir hata bu kadar etkilermi oyunu!..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RiSiLaC

İşlemciyi ne yap ne et mutlaka overclockla.O hızla darboğaz yapıyordur.E darboğaz oluncada tam performans alamazsın.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RiSiLaC

İşlemciyi ne yap ne et mutlaka overclockla.O hızla darboğaz yapıyordur.E darboğaz oluncada tam performans alamazsın.

Alıntıları Göster
    8800gt'den 4850'ye geçmek attan inip eşşeğe binmeye benzer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

8800gt'den 4850'ye geçmek attan inip eşşeğe binmeye benzer.

Alıntıları Göster
    oyunda AA yı 4x olarak mı acıosun bence onu kapatsan fps artısı baya olur gölgeler ve motioun blur low medium arası bişey yap fps ucar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: RimJob

oyunda AA yı 4x olarak mı acıosun bence onu kapatsan fps artısı baya olur gölgeler ve motioun blur low medium arası bişey yap fps ucar zaten

Alıntıları Göster
    8800GT den 4850ye geçtiysen yani nvidiadan atiye nvidianın driverlarını iyicene silmelisin.Bi program vardı ismini unuttum.Sonra atinin güncel driverını indirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

8800GT den 4850ye geçtiysen yani nvidiadan atiye nvidianın driverlarını iyicene silmelisin.Bi program vardı ismini unuttum.Sonra atinin güncel driverını indirirsin

Alıntıları Göster
    driver clear öyle birşeydi herhalde.
    quote:

Orjinalden alıntı: murtix7

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.