Şimdi Ara

Crysis Reckoning (Son Bölüm) Oyun Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben oyunun 3 günde buralara geldim.Gerçekten muhteşem bir oyun ve aşırı eğlenceli.3 gün boyunca her gün en az 4 saat Crysis oynadım.Oyun süper ama bir problemim var.Lanet olası hata yüzünden oyunu bitiremiyorum.Şimdi oyunun sonlarında hani Reaksiyonu başlatıyoruz sonra Bi silah alıyoruz ve güverteye çıkıyoruz orda örümcek - ahtapot karışımı bir yaratık var.Ona 15-20 füze attıktan sonra ölüyor.O öldükten sonra uçak iniş yapacak öyle diyorya telsizden ama sonra öyle kalıyor.Uçağı görebiliyorum uzakda ve hiç kımıldamıyor.Haritada yeşil olarakta uçağı gösteriyor yani başka bi görevde gelmiyor.Burada kaldım işte uçak hareket etmiyor uzakda öylece kalıyor.Bu hatayı nasıl düzeltirim.Çok kez daha önceki savelerden başladım düzelmedi.Ha bide o yaratığı öldürmeden yaratığın yarısı yerin dibindeydi ve arada yaratık kaybolup yerin dibine giriyodu ateş edince yarısı yerin dibinde yarısıda dışarda görünüyordu buda ayrı bir hata.Neyse bu uçak olayını nasıl hallederim, düzeltirim ? Bu hata yüzünden oyunu bitiremiyorum yahu bu kadar yaklaşmışken.Oyunu sildim geri yükledim falan hiç düzelme yok.Bu arada oyunu Windows 7'de oynuyorum.Lütfen bana yardım edin biran önce hallediyim bu sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapper Koray -- 20 Ocak 2010; 22:09:49 >

• Ekran kartın desteklemiyor olabilir. Tanıdığım bir arkadaşın başına gelmiş. Ekran kartını değiştirince göremediği kapıyı görmüş.
  • Ya arkadaşım HD4650 ile bu oyunu milyonlarca bitiren insan var.Adam akıllı bi cevabınız yoksa mantıksız cevaplara gerek yok.Nasıl çözeceğim bu sorunu ? O bölümün en başından oynadım.Bu sefer yaratık yerin dibine girmedi fakat uçak yine aynı gelmiyor.Nasıl düzeltirim ?
  • arkadaşım bende dizüstü bilgisayarımla en yüksek versiyonda oynuyordum taki uçak gemisindeki bölüme kadar o bölüme geldiğim zaman oyun kendi kendini kapatıyor bir türlü biteremedim.bir de gemideki mac topu nasıl ateşleniyor bilen var mı?
  • Masaüstüne gelip sağ tıkla, performansa gelip CPU saat ayarını minimum yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.