arkadaşlar crysis in neresinde olursa olsun takılan arkadaşlar bana ulaşsın takıldığı yerin resmi ile
son bölümde toc gun mıdır nedir birtürlü kullanamdım.sanrım ilk önce sol kolu na hedaf ealıncamış ama bir türlü olmuyor hareket etmem gerekirmmi.ben sürekli olarak bazukaların olduğu yerden nişan almaya çalılıyorum ama.ç
arkadaşlar yarımcı olcak yokmu lütfen. youtube dda birsürür video izledim ama ordakişlerin çoğunluğu o dört hedefi patlattıktan sonra hemen hedef alıyorlar benim sliah hedefe kilitlenmöiyor anlamdım ne ypama lazım.
örümcek gibi olan canavarı demiyorsun umarım çünkü onu normal roketatarlatla hallediosun
diğeri
hedeflere iyi odaklan belki füze sapıp başka yere gitmiştir 4 ünün de patladığından emin ol
arkadaşlar ilk bölümde köydeki rehineyi kurtar görevinden sonra 2 tane tankı patlatıyorsun. patlattım o köyde hiç adam kalmadı. buluşma noktasına git diye bi görev çıktı ama bi türlü gidemiyorum. yeişl okun gösterdiği yere doğru gidince karşıma şelale çıkıyor aşamıyorum. neerden gitmeyi denediysem önüm kapalı. sizce ne yapmalıyım?
arkadaşlar ilk bölümde köydeki rehineyi kurtar görevinden sonra 2 tane tankı patlatıyorsun. patlattım o köyde hiç adam kalmadı. buluşma noktasına git diye bi görev çıktı ama bi türlü gidemiyorum. yeişl okun gösterdiği yere doğru gidince karşıma şelale çıkıyor aşamıyorum. neerden gitmeyi denediysem önüm kapalı. sizce ne yapmalıyım?
ewt yesil okun oldugu yere dogru gidiyosun ama sanirim tam yoldan gidiosun cunku kenarda prophet olmali onu bulmalisin
quote:
Orjinalden alıntı: solidsnake74100
arkadaşlar yarımcı olcak yokmu lütfen. youtube dda birsürür video izledim ama ordakişlerin çoğunluğu o dört hedefi patlattıktan sonra hemen hedef alıyorlar benim sliah hedefe kilitlenmöiyor anlamdım ne ypama lazım.
taret lerin tamamini hallettikten sonra doktor un oldugu ucak gemiye yaklasior ve isik gonderip guc kalkanini kaldiriyor sende ancak ole kilitlenebilirsin
Kardeş bazen o bölümde hedefe kilitlenme problemi oluyor.. Bendede bi ker olmuştu.. Hedefe tam bakıyordum ama kilitlernme olmuyordu.. Bölümü tekrar baştan oynadım oraya gelince bi sorun olmadı...
nerden itibaren baştan geminin güvertesindeki yaratıktan itibabren mi daha önceöi
mağaraya girdim yerçekimsiz yerde cephanede bitince uçan yaratıklar öldürdüler.
kurdugumuz c4 u nasıl patlatıyoruz ? yani c4 doseyince yenisini dosuyor. ancak hepsi bitince kumanda cıkıyor. Kumandayı direkt cıkarmak icin ne yapmak lazım ?
c4 yerleştir sonrasında mosenin sol tuşuna basında kumanda cıkar en azından öyle hatırlıyorum:D inş dogrudur
pardon arkdaşım hemen düzeltiyorum mosenin sol tusu (yani oyun esnasında ateş ettgimiş) c4 koyar sag tuşta kumnadayı çıkarır oke
Arkadaşlar ben en sonda çıkan büyük boss un iki kanadınıda o malum silahla kırdım. yaratığın altındaki kapağıda kırdım. etraftakileride temizledim. Ama o silahla yaratığın altına bomba bırakamıyorum. kilitlenmiyor ve herkes herşey durdu sanki bekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: abdullahors84
Arkadaşlar ben en sonda çıkan büyük boss un iki kanadınıda o malum silahla kırdım. yaratığın altındaki kapağıda kırdım. etraftakileride temizledim. Ama o silahla yaratığın altına bomba bırakamıyorum. kilitlenmiyor ve herkes herşey durdu sanki bekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim
normal füzeyle ateş etmeyi dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme