Şimdi Ara

Crysis WARHEAD 2 Türkçe Yardım Sıstem Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA arkadaslar oyunu orjınalını al dıyecekler ama suanda ne ilçe dısına cıka bılırım nede bu ay orjınal oyun alabılırım neteden bunun ıcın kacak dvd aldım cd cıden cunku oyunu cok merak edıyorum ve nette gıdıgım zmn gordum ve cok hosuma gıttı yanlız sorunum surda herseyı kuruyorum bıttıor ve masa ustune gelınce sımge tıklayınca uygulama yapılandırması dogru olmadıgından, bu uygulama baslamadı diyor.Yenınden baslatın fılan dıyor Acaba crack varmı dıye baktım dvd yok ama nett bır cok crack denedım hıc bırı olmadı sıstemımıde yenı toplamadım cok guzel bır sıstem olmasada gucum buna yettı sıstem bu bu oyunu bu sıstemle cok rahat oynamam lazım bu hatanın cozumunu bılen varsa lutfen paylasabılırmı

İşlemci:INTEL CORE 2 DUO E7300 2.66GHz 3MB CACHE 1066MHZ LGA775 İŞLEMCİ

Anakart:ASUS P5KPL-AM INTEL G31 / ICH7 SOKET 775 ANAKART

Ekran Kartı:POV NVIDIA 9600 GT 512MB 256BIT EXO OVERCLOCK DDR3 (DirectX 9.0-DirectX 10) DVI HDMI PCI-E 16x 2.0 EKRAN KARTI (R-VGA150960-1)

Ram:KINGSTON 2GB 800MHZ DDR2 CL6 MEMORY KVR800D2N6/2G
    Hdd:

Dvd Rw:SAMSUNG SH-S223F 22X SATA DVD YAZICI SİYAH

POWERSUPPLY :HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S

Kasa:EVEREST SNC-775 AİRDUCT ATX KASA

bu sıstemde bu sorunu verıyor ama oyundan kaynaklandıgını dusunuyorum bılen varsa bu sorunu cozen arkdas paylasım yaparsa cok sevınırım

• yokmu arkdaslar aynı sorun olan?
  • http://www.loadtr.com/327007-crıss.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatogur33 -- 16 Ocak 2009; 19:27:38 >
  • sorun cozdum arkdaslar ekran kartını son drıverını ındırdım oldu
  • kardeş bende de var aynı sorun. sen son driver i nasıl indirdin paylaşırsan çok sevinirim
    ati radeon x1650 pro 512 mb gddr2 128 - bit benim ekran kartı ben bu işlerde acemiyim de biraz bnunu da son driverını paylaşırsan çok sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    PS3 GTA 4 TÜRKÇE YAMA SORUNU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.