Şimdi Ara

Crysis Wars Rekorlarınız...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DesertFox ama bende güç savası hastasıyım özellikle tarmac mapının 5-6 tane serveri var onun zaten 1 taneside rus serveri oluyor adamlar sunucuya ne zaman girsem banlıyorlar beni nickden midir nedir bilmiyorum :S
    Dün oyun 1.siydim gerçi her zaman yaptığım şey 81'e 60'la 1.yim ikinci 65'e 50 gibi birşey diğerleri de 50 skorun üstüne çıkamamıslardı zaten oyunda 2 general vardı ama aldığım SS hangi cehenneme gitti bilmiyorum oyun yanıt vermeyi kesti kapandı bende o sırda print screene çok fazla basmısım en son aldığım görüntüde masaüstünün resmi oldu arada bir bagram mapinin acık olduğunu görünce oradada oynuyorum ama seni hiç görmedim.Hocam bu arada ben genelde alman serverlarında oynuyorum ham ping güzel oluyor hemde hile yapmıyorlar
    Seni de beklerim

• Benim Wars'ta rekorum 3 ya da 4 adam. Adam bulamıyorum kocaman harita bulunca da görene kadar ohooo sen nasıl o kadar vurdun bakalım.
  • Çöl Tilkisi@

saat 23:00 dan sonra sahura kadar yukarda bahsettigim serverdayim sen de oyuna gireceksen eger bu nickle gir ben sana yazarim oke
    benim oynadigim BK serverda alman serverı zaten

GencayA @

arkadaşım bu neki daha iyi skorlarımda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 24 Ağustos 2009; 20:30:19 >
  • @En_DiabLO
    Peki hocam gelirim ama sana tavsiyem silver..Ger gibi bir server var orayada takılırsan çok iyi olur
    Bu arada bende şimdi SS'lerimi ekleyeceğim
    Bugünkü oyunların bir tanesi böyle 5-6 tane çok güzel var bir tanesi de orta derece ama print screen ile kayıt ettiğim için slk şey masaüstüne döndüğümde simsiyah bir ekran çıkartıyor benimde resim kaydetme hayallerim suya düşüyor sadece bunun SS'ini alabildim.Arkadaslar bana siyah ekran hakkında birisi yardımcı olursa diğer oyun skorlarının da tamamını arşivleyebilirm :)
     Crysis Wars Rekorlarınız...!

• ya ben oyuna giremiyorum sorunmu var acaba çogu server çıkmıyor bende
  • harbi rekor dağıtmışsın resmen adamları
  • Dün pingler çok yüksekti her serverda en az 200 pingle oynadım girdiğim çoğu serverdan ise 200 üstü ping nedeniyle oyundan atıldım
    Diablo kıskandırdın beni az sonra arşivimi buraya dökeceğim
    Arkadslar malesef eski işletim sistemindeki resimleri bulamadım daha da öncekilerden birkaç tanesini buraya ekliyorum.Arkadaslar kaç çeşit nick var derseniz ilk başta bazen kardeşimde benim profilimden oynuyordu ilk nickim warriors du sonra warrior yaptım arkasından clana girince clan tagı başa geldi ve en sonra DesertFox işte
    Bu clanca yapmıs olduğumuz bir antremandı genelde her gün böyle oynardık ama sonra bıraktık bu serveri lotusda takılanlar bizi bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 25 Ağustos 2009; 14:33:29 >

• iştahımı kabarttın seninle oynamak isterim iyi bi oyuncusun ama söylede bişi var arkadaşım senin oldurdugun adamlarin %75'i silahli çatışmadır benim oynadıgım
    serverlarda ise bu silahli çatışma fazla olmaz direk tank vtol falan bu arada iyi skorlar tebrik ederim

yanlız bugunlerde bende bi sorun var oynuyamıyorum neden bilmiyorum ama hani futbolcular derlerya kapasitemin %50 si bende o şekil oldum iyimi sacma sapam hareketler
    yapıp oluyorum aslında hiç te yapmayacagım tarz da hatalar ama dedigim gibi oynuyamıyorum nedendir bilinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

iştahımı kabarttın seninle oynamak isterim iyi bi oyuncusun ama söylede bişi var arkadaşım senin oldurdugun adamlarin %75'i silahli çatışmadır benim oynadıgım
    serverlarda ise bu silahli çatışma fazla olmaz direk tank vtol falan bu arada iyi skorlar tebrik ederim

yanlız bugunlerde bende bi sorun var oynuyamıyorum neden bilmiyorum ama hani futbolcular derlerya kapasitemin %50 si bende o şekil oldum iyimi sacma sapam hareketler
    yapıp oluyorum aslında hiç te yapmayacagım tarz da hatalar ama dedigim gibi oynuyamıyorum nedendir bilinmez

Bende sizinle oynamak isterim hocam bu arada bu oyunda zaten önemli olan silahlı çatısmadır

• quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

iştahımı kabarttın seninle oynamak isterim iyi bi oyuncusun ama söylede bişi var arkadaşım senin oldurdugun adamlarin %75'i silahli çatışmadır benim oynadıgım

Bende sizinle oynamak isterim hocam bu arada bu oyunda zaten önemli olan silahlı çatısmadır

benim oynadigim oyunda silahli catisma pek bi işe yaramaz ama güç savaşı ve ani aksiyonda amenna ama ani takim aksiyonunda silahla adam oldurmen çok zor
    tabi bilen kişilere karşı cunkü kimsenin tank vtol vs.vs. den aşa indigi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 26 Ağustos 2009; 4:41:44 >

•  Crysis Wars Rekorlarınız...!

bunu hep yapiyorum
  • Tebrikler ama ani takım aksiyonunda söyle birşey var herşey bedava gidiyorsun tanka atlıyorsun senin oluyor işte bu yüzden fazla sevmiyorum o modu :(
  • Of az önce senin oynadığın serverdaydım 22-1 le oyun 2. olarka bitirdim 1.de bizim takımdaydı 22-3 dü onun da herneyse masaüstüne geldim ctrl+v yaptım siyah bir resim çıktı gene
    Birisi yardım etsin bu siyah ekran sorununu nasıl çözerim

Kaç haftadır battleground mapinde oynamamıstım ama gene de çok iyi oynamıstım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 26 Ağustos 2009; 14:45:51 >

• bende crysis wars yok ama bu da fena sayılmaz

• quote:

Tebrikler ama ani takım aksiyonunda söyle birşey var herşey bedava gidiyorsun tanka atlıyorsun senin oluyor işte bu yüzden fazla sevmiyorum o modu :(

nere beleş oraya yerleşş

o siyah ekran bendede oluyor ara sıra neden oldugu yda bi çözümü varsa bilen arkadaşlar paylaşsın tşk.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: beykozlumuco

bende crysis wars yok ama bu da fena sayılmaz

Fena değil ama pingleri görünce şok oldum
    @En_DiabLO
    Alem adamsınız :)
    Sizle oynayalım lütfen msne geliniz
  • ya biz hep böle yüksek ping lerle oynuyoz hemde takılma olmuyo hiç acaba bukadar fazla olmasının nedeni bilen varmı
  • oynadıgın serverlar nedir arkadaşım ve aldıgın pingleride yazarmısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beykozlumuco

bende crysis wars yok ama bu da fena sayılmaz

Fena değil ama pingleri görünce şok oldum
    @En_DiabLO
    Alem adamsınız :)
    Sizle oynayalım lütfen msne geliniz

usta ben seni msn ekledim hiç açık görmedim seni yavss

• quote:

oynadıgın serverlar nedir arkadaşım ve aldıgın pingleride yazarmısın?

İlk oyunun multisini oynuyormus geldim msne şimdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.