ya bende oyundaydım msj şimdi gördüm bune kısmettir arkadaşım yaa
3-4 gundur yoktum ara verince 27/0 oldu 27/2 neyse zarari yok telefi ederiz
servera almıyorlar beni yavss vtol kullanıp milleyi kaçırıyormusum diye banladılar varmı böyle bi saçmalık ya
quote:
Orijinalden alıntı: En_DiabLO
servera almıyorlar beni yavss vtol kullanıp milleyi kaçırıyormusum diye banladılar varmı böyle bi saçmalık ya
Olur öyle şeyler beni ultragaming 7/24 mesa isimli serverda Mnt=BlackHwak nickli bir gerizekalıyı pespese 3 defa kendisini öldürdüğüm için (vtolla hava savasında ) önce bana ingilizce olarak küfretti arkasından admine şikayet etti en sonunda bende ona küfür ettim tabi :P ama bi işe yaramadı attıramadı oyundan bu gerizekalıyı bilen bilir zaten oyun oynamaz devamlı yazı yazar kendisini çok sayıda öldüreni de devamlı admine şikayet eder bir serverda devamlı öldürdüğünüz adam size Noob,Hacker gibi saçma sapan şeyler diyorsa bilin ki o blackhawk gerizekalısıdır
seninki yine iyi ugur oyuncu beni engelleyen adminleri serverin vtolle onu aldım 2-3 sefer daha öncede biraz tartışmıştık bununla vtol konusunda kullanma diyor bana bende madem kullanılmyacak bu adamlar neden oyuna bunu koymuş diyorum cvp ta veremiyor gerizekali önceden kick atıyordu 1 günlük şimdi 3-4 gündür giremiyorum sunucudan atıldınız diyor uyuz herif yaa
sana vtolle kullanmak yasak, ikide bir gelip vuruyosun... git la başımdan
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
sana vtolle kullanmak yasak, ikide bir gelip vuruyosun... git la başımdan
ya bugunlerde kullanamiyoruz maykk rokket modu icat edenin ben taaa..... indiri veriyorlar valla gerçi fark eden bişi yok yine ehr zaman kafaya oynuyorum tek rakibim thy
Senle yalnızca vtol savası yapalım mı? Bir harita vardı iki tane vtol olan desert... birşeydi orada mesela
quote:
Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi
Senle yalnızca vtol savası yapalım mı? Bir harita vardı iki tane vtol olan desert... birşeydi orada mesela
ayipsin yapalim tabi ama o bahsettigin mapi hiç görmedim yavss?