merhaba arkadaşlar bugun crysisi yukledim ve çalıştırdığımda normal değerlerdeki ati x1600xt 512mb ramlı ekran kartım oyunda standart optimize değerleri low da açtı ve nesneler ve silaha kadar hiç bişey gözükmedi sadece zemin ve su gözüküyordu.. overclock yaptıktan sonra ise ayarları full verdiğimde herşey süper gözüküyor ve fps değeri 5 ile 7 değerlerinde seyrediyor .. sistem özelliklerim şu şekilde
6300@1,86ghz intel işlemcim 1,5gb RAM x1600 Serisi 512MB lık ekran kartım ASUS P5B anakartım tagan 430W PSU 4 SATA HDD işletim sistemi XP kullanmaktayım bu sisteme rağmen çakılıyor en azından low değerlerde bari oynasın fakat nesneler gözükmüyor sorun ne acaba bilgilendirebilirseniz sevinirim.. Saygılarımla Yasin..
ilk önce ekran kartı driver ını güncelle derim veya en son sürümse bir eskisini falan kur.hatta komple format atabilirsininternetten rip li halde falan indirdiysen onunla ilgili bir sorun olabilir.benim de başıma gelmişti hiç çalışmamıştı hatta bendeki sonra kıydım kotaya tam halini indirmiştim.onu da bir dene istersen.kolay gelsin