Arkadaslar busefer sona dogru yaklastim bir bina var binaya gir siyor yaratiklar hizleniyor bu bolumde galiba 19 .bolum bina kapisina gudiyorum kapali bina dedigim yer aldtundan vikan avayip yaratik gibi bisey.
yarddııımmmm crysis2 yi, kurmaıyorum yükleme esnasında fmodex.dll dinamik bağlantı kitaplıgında bulunamadı diyor
arkadaşlar 4 görünmez canavardan 3 ünü hallettim 1 tanesi kayıp radarda kapı ile ters tarafta gösteriyor son canavara ulaşamıyorum napcam
quote:
Orijinalden alıntı: cem650
Arkadaslar busefer sona dogru yaklastim bir bina var binaya gir siyor yaratiklar hizleniyor bu bolumde galiba 19 .bolum bina kapisina gudiyorum kapali bina dedigim yer aldtundan vikan avayip yaratik gibi bisey.
hocam sen cepten mesaj yollama
quote:
bende de aynı dert var son canavarı öldürmeyince kapı açılmıcak ama canavar kayıp bi yerde öle duruyor ama hiç hareket etmiyor yanına çıkamıyorum her şeyi denedim
Uzaktan ates et olsun bitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: TEKNOKA
quote:
Orijinalden alıntı: TEKNOKA
MSI Afterburner yi kurdum, ama resimde kaç fps alıyor diye yazdıramadım :(
ŞAKA. ordan geçmek için önce visor ile cephi işaretle sonra jetler onu vuracak daha sonra ise tekrardan binanın içine gir ve yıkık odalrının birinden geçerek ordan çık. orasını tarif edemiyorum sen bulacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
quote:
hocam sen cepten mesaj yollama
Kusura bakmayn ama çok güldüm ya.. Avayip :))
son bölümde yaratıkları öldürdüm kapı açıldı içine girdim. binaya gir diye mesaj geliyor. hızla ilerliorum fare 2 diyor 1 diyor w diyor sonra patlama ve ölüyorum. 2 gündür geçemedim . kafayı kırcam
dostum fare2: sağ tık, fare1: sol tık. bunu kesin bilirsindir ama ben yine de yazayım dedim. ekranda her yazdığında tekrar tekrar bas sağ ya da sola hangisine basman gerektiği yazıyosa işte.
o an yerde sürünüyorsun ve sağ tık yapman sağ elini uzatıp ilerlemen sol tık da sol elini uzatıp sürünerek ilerlemen anlamına geliyor. diyelim sağ elini attın ve biraz süründün tam o an sol elini atmanı isteyecektir o an fare1 e basmazsan ölürsün bu kadar açık.
kafayı da kırma; çalıştır ve bu oyunu en zor seviyede bitir
iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: takirti
son bölümde yaratıkları öldürdüm kapı açıldı içine girdim. binaya gir diye mesaj geliyor. hızla ilerliorum fare 2 diyor 1 diyor w diyor sonra patlama ve ölüyorum. 2 gündür geçemedim . kafayı kırcam
Profxx sana açıklamayı yapmış ama birde binanın içine girdiğinde q ya basarak zırh modunuda aktifleştir. İşe yariyor sporlar giysiye zarar veriyor çünkü zaten son bölümdesin binanın içine atlayınca oyun bitiyor. Kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: profxx
dostum fare2: sağ tık, fare1: sol tık. bunu kesin bilirsindir ama ben yine de yazayım dedim. ekranda her yazdığında tekrar tekrar bas sağ ya da sola hangisine basman gerektiği yazıyosa işte.
o an yerde sürünüyorsun ve sağ tık yapman sağ elini uzatıp ilerlemen sol tık da sol elini uzatıp sürünerek ilerlemen anlamına geliyor. diyelim sağ elini attın ve biraz süründün tam o an sol elini atmanı isteyecektir o an fare1 e basmazsan ölürsün bu kadar açık.
iyi forumlar
idediklerini zaten yapıyorum olmuyor. bırakacam bu oyunu bende bi tuhaflık var belkş
quote:
Orijinalden alıntı: takirti
quote:
Orijinalden alıntı: profxx
iyi forumlar
idediklerini zaten yapıyorum olmuyor. bırakacam bu oyunu bende bi tuhaflık var belkş
aynen bende orada takıldı sona kadar geliyorum sağ sol tuşlara basıyorum en son W bas gibi bi yazı geliyor sonra patlama oluyor adam mefta
ben ilerlerken hem W basılı tutuyorum hemde yazı geldikce fare1 fare2 basıyorum
arkadaşlar GOULD'UN LABARATUVARINI bulamıyorum hefe gelıyorum 1metre yzıyor ama bulamıyorum ? yardımcı olabilecek birisi varmı
gouldun laboratuarı mı??? hangi bölümdesin, şöyle ekran alıntısıyla falan sor da cevaplayabilelim
ps 3 de oynuyorum uzay mekii dusuyor sonra bır yaratıgı vuruyorumm doku ornegı alıyorum sonra dıyorkı Gouldun labaratuvarına gıt sonra gıdıyorum fakat yardımcı metredede 3.metreye kadar yaklasıyorum ama ortada bısey yok !
sahil yolundan gouldun labaratuvarına ulas dıyor ? gidiyorum gidiyorum 2 metre yazıyor ama hıcbırsey yok ! crysis 2 de..
iki tane tank geliyor bendede bir tane var beni bombalayip parcalıyorlar o ikitane tankı gecemiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: BoYsMaiL
iki tane tank geliyor bendede bir tane var beni bombalayip parcalıyorlar o ikitane tankı gecemiyorum...
Tünelden hızla çıkıp tankla ilerle.Karşıdaki duvarı kendine siper ederek sürekli sağ ve sol mouse tuşları ile ateş et.Önce birini sonra diğerini patlatırsın.Birkaç denemede başarırısın...
quote:
Orijinalden alıntı: BoYsMaiL