Şimdi Ara

CRYTEK BATMADI! YENİ OYUN DUYURUSU - HUNTS SHOWDOWN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CRYTEK BATMADI! YENİ OYUN DUYURUSU - HUNTS SHOWDOWN

Evet arkadaşlar bazı ekonomik sorunlar geçirdiğini duyduğumuz ve üzüldüğümüz Crytekten yeni bir oyun geliyor.

2014 E3'te duyurulan ve sonra hakkında herhangi bir ses çıkmayan Hunt: Horrors of the Gilded Age oyunu FTP olacak diye duyurulmuştu. Muhtemelen o oyunun buy to play versiyonu olacak ve 2017 içerisinde görebiliriz umarım.

Oyunu ön siparişle satın almayı düşünüyorum çıkar çımaz ve arkadaşlarımada aldıracağım Crysis'i zarar edeceğini bildiği halde Türkçe çıkaran Crytek in bu zor günlerinda yanında olmak Türk oyuncuların boyunun borcu diye düşünüyorum :)

• Pre-order yapacağım ikinci oyun olur. Birincisi Fallout 4 fiyaskosuydu.
  • özgün bir şeyler lazım abi. crytek in yerinde olsam gider hardsuit laps i alırım.
    çıkarırım bir tane güzel grafikli ve optimizasyonu iyi blacklight oyunu, iyide reklamını yaparım, zaten oyunun altyapısı var bu yüzden çok para gideceğinide düşünmüyorum.

Artık insanlar hep multiplayer a kaydı bence daha çok mutliye yatırım yapmalılar.

ayrıca mesela multi olması demek diyelim ben aldım oyunu eğer beğenirsem arkadaşımla oynamak için onada aldırmam demektir bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.