Galax GTX 980 Ti HoF Isınma Sorunu
Ekran kartında 3 tane fan var ve en sağdaki fan dönmüyor. Bu fan da tüm fanları ekran kartına bağlamak için gerekli olan kablolar var. Kabloların yerini değiştirince (yani ekran kartına takılı olan kabloyla diğer bir fana bağlı olan kablonun yerlerini değiştirince) bu fan da dönmeye başlıyor ama bu sefer fanlar manueldeymiş gibi %100 hızla çok sesli olacak şekilde çalışıyorlar. Bunun bir çözümü var mıdır?
Ek olarak termal pedleri değiştirmek istiyorum çok yıpranmışlar ve yumuşacık olmuşlar. Bu ekran kartı için termal ped ölçülerini bulamadım internette yardımcı olursanız sevinirim.
E-Devlet'ten erteleme işlemi yapamıyorum
Haziranda mezun oldum ve eylülde de avukatlık stajına başladım. Erteleme için e-Devlet'e girince "31/12/2026 Tarihine Kadar Ertelemeniz Bulunduğundan, Tekrar Erteleme Talebinde Bulunamazsınız." ibaresi karşıma çıkıyor. Askerlik durum belgesi sorgulamada da "ASAGIDA KIMLIGI YAZILI YÜKÜMLÜNÜN ERTELEME SARTLARI DEVAM ETTIGI SÜRECE 31/12/2026 TARIHINE KADAR ASKERLIK ILE ILISIGI YOKTUR." yazıyor. Bu durumda ben avukatlık stajı yaptığımdan halihazırda okurkenki gibi tecilli miyim yoksa illa askerlik şubesine mi başvurmalıyım tecil için?
Ayrıca şubeye başvurmada bazı sitelerde aile hekimine sağlık raporu almak için gönderildiğimiz yazıyor. Askerlik şubesine gitmem gerekiyorsa oraya gitmeden önce aile hekiminden sağlık raporu çıkartabilir miyim çünkü aile hekimi evimin dibinde ve askerlik şubesi pek yakın değil.
AKP'nin Milletvekili Sayısı 290'a Düştü
|
İttifak Oyu Ne Oluyor?
|
İki Bütünleme Sınavına Kaydolmadan Girdim
|
Galatasaray İşletme ve Siyasal
|
Galatasaray Üniversitesi İç Sınavı 2017
|
Özyeğin Hukuk
|
TM3 22K Nereler Olur?
|
TM3 Bu Netlere Ne Olur
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Teknoloji, Elektronik, Siyaset&Gündem, Kurgu Kitaplar
War, war never changes |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 251
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.480 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 283 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar