Bildirim
İki Bütünleme Sınavına Kaydolmadan Girdim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
He kötü geçseydi ben kaydolmadım hajum. İyi geçince unuttum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aslında başvurmuştum fakat iki aşamalı onay gerekiyormuş sitede, ben applied yazısını görünce sayfadan ayrılmıştım. Tabii bunlar şu anlık spekülasyon sadece listede numaramı görmedim maile cevap alınca kesinleşecek. Zaten iki dersten de kalmıştım bir önemi yok bütünlemeden de kalırsam. -
Hangi üniversite o hocam bizim okulda büt için final için kayıt olma falan yok ilginç geldi
Koç hocam. Bence de saçma kayıt olma işi bütlere, kimse bir şey anlatmıyor, derslere de biz kaydoluyoruz tam ingilizce sistemden. -
Hocam ben de koçta okuyorum. Kümüye falan yazsaydın belki yardım eder birileri :D
Öğrenci işlerinden falan bir şansını dene hocam umarım çözersin
Numaram farklı gözüküyormuş. Birinden geçtim biriyle de seneye tekrar görüşeceğiz artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X