Şimdi Ara

Üniversite Bırakıp Tekrardan YKS Hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazdıklarım size bir şey ispatlama, ikna etme ya da herhangi bir yöntemin doğruluğunu veya yanlışlığını ispatlama ereği içermemektedir. Yazdığım her şey subjektiftir ve hiçbir iddia da bulunmuyorum. Lütfen bunları göz önünde bulundurarak okuyunuz.

Halihazırda okuduğum bölümü bıraktım ve tekrardan yks'ye girmeye karar verdim. Hayatımın neredeyse son 5 yılını nasıl günde 12 saat ve daha fazla süre çalışabileceğimi düşünerek geçirdim ve bir kere bile bunu başaramadım. Hayatımda bir gün bile 12 saat çalışamadım bunu deli gibi arzuladığım halde. Ya da en azından öyle sandığım halde. Gerçekten arzulasaydım bir şekilde yapardım. 1 defa 6 saat ders çalıştım( 1 günde en çok çalıştığım süre bu) Yarım yamalak rezalet bir çalışmaydı ama en azından masanın başında bir şeye 6 saat odaklanmaya çalıştığım için bunu 6 saatlik bir çalışma olarak ele alıyorum. Belki de adam akıllı 1 saatlik çalışma bile daha verimli olabilirdi.

Disiplinize olmak istiyorum, bu sınavla ilgili değil. Hiçbir zaman olmadı.

Bu farklı türden bir arzu.

Bu tamamen benimle ilgili.

Bir program yaptım ve aşamalı olarak çalıştığım süreyi 2 haftanın sonunda 12 saate çıkartmaya çalışacağım. Dün 3 saat çalıştım Bugün de 4 saat çalışacağım.

Aniden günde 12 saat çalışabilecek seviyeye gelemedim, yüksek bir hedef olduğu için ilk saatlerin sonunda mental olarak tükendim.

Artık bir şeyleri değiştirmem gerektiğini hissediyorum.

5 yıldan uzun süredir yaptığım bu tembelliğe ve üşengeçliğe artık bir son vermeli ve disiplinli bir adam olmalıyım.

Gelişmeleri yazarım.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

• darkestdark kullanıcısına yanıt
    Ben de bu sene okulu bırakıp tekrar hazırlanıyorum neyin peşindeysen dene en azından denemedim deme yıllar sonra olmazsa da bu kadarını yapabiliyormuşum dersin ve sana tavsiyem elbette çevrenden fikirler al ama her fikre kulak asma her kafadan bir ses çıkabiliyor başarılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de seninle benzer bir durumdayım başarılar dostum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de eem'deyim bu sene tekrardan gireceğim tıp için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.