Şimdi Ara

Crytek Herkesi Ters Köşe Yaptı 'Warface'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Crytek Herkesi Ters Köşe Yaptı 'Warface'

Crysisin mimarı dunyaca unlu turk oyun yapımevi Crytekin uzun zamandır fısıtltı olarak konusulan oyunu sonunda netlik kazandı; crytek yakın zamanda karşımıza ücretsiz onlıne bir oyunla çıkıyor... adıda warface olacak

quote:

Crytek'in Kore'deki ekibinin CryEngine 3 ile yaptığı ücretsiz MMO FPS oyunu Warface, Kore'de oynanmaya başladı. Batı ülkelerine geliş tarihi belli olmayan Warface'in sunucularıyla anlaşmalar ise yeni yeni yapılıyor.

Bugün yayınlanan duyuruya göre Crytek, MMO-FPS oyunu Warface için Rus firması Mail.RU ile anlaştı. Rusya'da Allods Online, Silkroad Online, Lord of The Rings Online gibi oyunların yayıncılığını yapan firma, Warface'in Rusya ve SSCB'deki sunuculuğunu üstlenecek.

Warface'in Avrupa'nın genelindeki sunuculuğunu yapacak olan firma henüz gizliliğini koruyor.

Ne dersiniz... Yine yıkacak ortalığı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 12 Şubat 2012; 15:13:57 >

• Senin yerinde olsam Warface'den çok bir şey beklemezdim, büyük ihtimalle ücretsiz Kore F2P FPS'leri gibi birşey olur, şu saçma sapan Point Blank gibi. Ayrıca Crytek, belliki Crysis 2'den bile istediğini alamamışki 1.9 patchinden sonra hiçbir bugu çözmemiş, DLC'ler alınmıyor artık sistemi durdurmuşlar, mycrysis forumlarında herkes şikayetçi.

Microsoft'un sözüne kanıp salak salak işlere girdiler, umarım şu Ryse'dan beklediklerini bulamazlar da EA'e geri dönerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjk_1903 -- 18 Şubat 2012; 9:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjk_1903

Senin yerinde olsam Warface'den çok bir şey beklemezdim, büyük ihtimalle ücretsiz Kore F2P FPS'leri gibi birşey olur, şu saçma sapan Point Blank gibi. Ayrıca Crytek, belliki Crysis 2'den bile istediğini alamamışki 1.9 patchinden sonra hiçbir bugu çözmemiş, DLC'ler alınmıyor artık sistemi durdurmuşlar, mycrysis forumlarında herkes şikayetçi.

Microsoft'un sözüne kanıp salak salak işlere girdiler, umarım şu Ryse'dan beklediklerini bulamazlar da EA'e geri dönerler.

yine de piyasadaki cogu oyundan daha stabil çalışan ve grafik olsun heyecanı olsun kendi branşındaki oyunları tepetaklak etmeyi başarmisti beklentilerim büyük bu sefer crysis2 nin cok cok üstünde bi oyun bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Senin yerinde olsam Warface'den çok bir şey beklemezdim, büyük ihtimalle ücretsiz Kore F2P FPS'leri gibi birşey olur, şu saçma sapan Point Blank gibi. Ayrıca Crytek, belliki Crysis 2'den bile istediğini alamamışki 1.9 patchinden sonra hiçbir bugu çözmemiş, DLC'ler alınmıyor artık sistemi durdurmuşlar, mycrysis forumlarında herkes şikayetçi.

yine de piyasadaki cogu oyundan daha stabil çalışan ve grafik olsun heyecanı olsun kendi branşındaki oyunları tepetaklak etmeyi başarmisti beklentilerim büyük bu sefer crysis2 nin cok cok üstünde bi oyun bekliyorum..

Warface'in formatı çok farklı.

MMOFPS F2P olarak yayınlanacak, "Warface is an online video game being developed by Crytek. Warface is a free-to-play multiplayer military shooter. The game is exclusive to the PC and is powered by CryEngine 3. Being developed in Kiev and co-produced by Crytek Seoul and Crytek Frankfurt[1], it was originally aimed for a release in mainland China.[2] In August 2011 Crytek announced that the game would be hitting the Western markets in 2012.[2]"

Yani bu ne demek? Point Blank gibi oyunlarla rekabet etmesi için yayınlanacak, doğu ülkelerinden para kazanmak amaçlı, yine Point Blank gibi. Grafik abanmayacak. CryEngine 3 kullanıyor olması grafiklerinin aşmış olacağı anlamına gelmiyor, bu sefer indirgeyip gameplay e kasacaklarını belirtmişlerdi.

Yani ana proje değil, emin ol bizim tarzımıza göre bir oyun olmayacak. Üzerinde çalıştıkları ana projeler için: Timesplitters 4, Ryse(Xbox 360), Homefront 2.

• Ha, bana soracak olursan, Crysis 2'yi desteklemeyi terketmeyip oyun dünyasının kültleri arasına girebilirlerdi.

Tamam, herkes beğenmemiş olabilir, ama yani o kadar uğraşılmış, grafikleri hayvan gibi kuvvetli, belli bir kitlesi var, dünya üzerinde herkesin adını bildiği COD'la satış alanında yarışamadı diye terketmek hiç hoş değil, ki oturup düşünen birisi takdir edecektirki COD'dan bin kere daha iyi bir FPS'dir Crysis. Forumlarda okuyorum PC versiyonunun DLCleri kayıp. Kimse alamıyor, alanlar kullanamıyor, hileci dolu multiplayer, emaillere de cevap vermiyorlar.

İsimlerini duyurmak için bir oyun yaptılar gibi bir görünüm veriyor, ne kadar inanmak istemesemde.
  • quote:

Ha, bana soracak olursan, Crysis 2'yi desteklemeyi terketmeyip oyun dünyasının kültleri arasına girebilirlerdi.

Tamam, herkes beğenmemiş olabilir, ama yani o kadar uğraşılmış, grafikleri hayvan gibi kuvvetli, belli bir kitlesi var, dünya üzerinde herkesin adını bildiği COD'la satış alanında yarışamadı diye terketmek hiç hoş değil, ki oturup düşünen birisi takdir edecektirki COD'dan bin kere daha iyi bir FPS'dir Crysis. Forumlarda okuyorum PC versiyonunun DLCleri kayıp. Kimse alamıyor, alanlar kullanamıyor, hileci dolu multiplayer, emaillere de cevap vermiyorlar.

İsimlerini duyurmak için bir oyun yaptılar gibi bir görünüm veriyor, ne kadar inanmak istemesemde.

hmm e o zaman crysıs2yı desteklemeyeceklerı kesın artık barı crysıs 3'e başlasalar bence bunların en ıyı oyunuda crysıs bunu bı serı halıne getırmelıler.. crysıs2dekı hataları goz onunde bulundurarak

• quote:

quote:

Ha, bana soracak olursan, Crysis 2'yi desteklemeyi terketmeyip oyun dünyasının kültleri arasına girebilirlerdi.

hmm e o zaman crysıs2yı desteklemeyeceklerı kesın artık barı crysıs 3'e başlasalar bence bunların en ıyı oyunuda crysıs bunu bı serı halıne getırmelıler.. crysıs2dekı hataları goz onunde bulundurarak

Bence hemen Crysis 3'e başlamamalılar, insanlar grafiksel olarak bir artış bekliyor çünkü her seferinde, DX12 falan gelince yapmaları daha mantıklı olur. Bana sorarsan, Crysis 2'yi tamamen düzeltip, hikaye DLCleri ekleyerek, şu anki single playerı genişleterek, oyunu daha iyi bir hale getirebilirler. Çünkü yani, Crysis 2'nin potansiyeli ortada, neden bazıları beğenmeyince, başarısız gözüyle bakılıp terkedildi ki? Warhammer 40K Space Marine, bazıları beğenmedi, ama adamlar destekliyorlar oyunu, çatır çatır DLCler çıkardılar, her türlü eğlenebiliyorsun, Crysis 2'yi açınca bir problem yaşasan düzeltecek kimse yok ortada, emaillerine cevap veren yok, DLC almak istiyorsun, PC versiyonunda DLC almanın mümkünatı yok şuan, kaldırmışlar, önceden para vermiş insanların DLCleri de kaybolmuş.

Hatta, Duke Nukem Forever'a bak oyunu kimse beğenmedi, ama adamlar düzelttiler hatalarını, dlcleri çıkardılar, yine insanların beğenisini kazandılar bir şekilde, ama Crytek resmen bırakt desteklemeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjk_1903 -- 18 Şubat 2012; 11:14:23 >

• quote:

quote:

quote:

Bence hemen Crysis 3'e başlamamalılar, insanlar grafiksel olarak bir artış bekliyor çünkü her seferinde, DX12 falan gelince yapmaları daha mantıklı olur. Bana sorarsan, Crysis 2'yi tamamen düzeltip, hikaye DLCleri ekleyerek, şu anki single playerı genişleterek, oyunu daha iyi bir hale getirebilirler. Çünkü yani, Crysis 2'nin potansiyeli ortada, neden bazıları beğenmeyince, başarısız gözüyle bakılıp terkedildi ki? Warhammer 40K Space Marine, bazıları beğenmedi, ama adamlar destekliyorlar oyunu, çatır çatır DLCler çıkardılar, her türlü eğlenebiliyorsun, Crysis 2'yi açınca bir problem yaşasan düzeltecek kimse yok ortada, emaillerine cevap veren yok, DLC almak istiyorsun, PC versiyonunda DLC almanın mümkünatı yok şuan, kaldırmışlar, önceden para vermiş insanların DLCleri de kaybolmuş.

Hatta, Duke Nukem Forever'a bak oyunu kimse beğenmedi, ama adamlar düzelttiler hatalarını, dlcleri çıkardılar, yine insanların beğenisini kazandılar bir şekilde, ama Crytek resmen bırakt desteklemeyi.

Alıntıları Göster
    quote:

Crysis 2'yi tamamen düzeltip, hikaye DLCleri ekleyerek, şu anki single playerı genişleterek, oyunu daha iyi bir hale getirebilirler.

bence bu artık bu saatten sonra sacma olur oyun cıkalı bı yılı gecmıs mıllet oynayıp bıtırmıs bu saatten sonra kım crysıs2yı duzeltmısler deyıp oyunu tekrar kurup oynar kı ben bıle 2 defa bıtırdım oyunu sımdı bı yama daha cıksa yıne mı kurcam ben kurup oynamam sahsen hatalı matalı oynadık bıttı bence crysıs3 e baslasınlarda adam akıllı bı oyun yapsınlar crysıs2dekı hatalarını goz onunde bulundurarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 18 Şubat 2012; 11:18:22 >

• Multiplayer tarafı da var oyunun ama, sadece Single player gözüyle bakarsan olmazki, insanların para verip aldıkları DLCleri kayboldu, almak isteyenler alamıyor, bir sürü sorun var, düzeltmeliler bence en azından.
  • quote:

Multiplayer tarafı da var oyunun ama, sadece Single player gözüyle bakarsan olmazki, insanların para verip aldıkları DLCleri kayboldu, almak isteyenler alamıyor, bir sürü sorun var, düzeltmeliler bence en azından.

multiplayercılara çok ayıp etmişler gerçekten o konuda hemfikirim seninle
  • quote:

Multiplayer tarafı da var oyunun ama, sadece Single player gözüyle bakarsan olmazki, insanların para verip aldıkları DLCleri kayboldu, almak isteyenler alamıyor, bir sürü sorun var, düzeltmeliler bence en azından.

Crytek'i çok severim ama bu son yaptıkları hiç hoşuma gitmedi Insanlar değer verip senin oyununa para vermiş üstüne üstlük birde DLC almışlar ama sen o dlc leri geri toplamışsın Rezil bir durum :/ Artik crytek crysis i saldı. Oyunla hiç ilgilenmiyor. Oyuna birsürü mod yapılıyor fakat bu modlar oyunun hayranları tarafından yapılıyor. Ne olurdu sanki o modu sen yayınlasan da biz alsak he crytek. Adamın biri crysis 2 için co-op modu demo yayımlamış. Ben bunu crytek'in yayınlamasıni beklerdim :(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Crytek'i çok severim ama bu son yaptıkları hiç hoşuma gitmedi Insanlar değer verip senin oyununa para vermiş üstüne üstlük birde DLC almışlar ama sen o dlc leri geri toplamışsın Rezil bir durum :/ Artik crytek crysis i saldı. Oyunla hiç ilgilenmiyor. Oyuna birsürü mod yapılıyor fakat bu modlar oyunun hayranları tarafından yapılıyor. Ne olurdu sanki o modu sen yayınlasan da biz alsak he crytek. Adamın biri crysis 2 için co-op modu demo yayımlamış. Ben bunu crytek'in yayınlamasıni beklerdim :(((

Ben deneyimimden dolayı biliyorum bu numarayı, Crysis 2'yi amaç değil araç olarak kullandılar çünkü Microsoft gibi devlerden projeler almak istediler. Hatta bu konsola Crysis 1 çıkarma olayı da onun bir göstergesi. PS3'e de ayıp olmasın diye bir port yapmışlar.

Ama yani anlamadığım bir nokta var, Crysis 1 ile tüm PC oyuncularının kalbinde kült olmuşsun, adamlar senin ağzına bakıyor. Tamam DX9(Ki o haliyle bile zamanının en iyisiydi) çıktı kızdılar ama çok güzel düzelttin, DX11 patchle oyun çok güzel oldu. Ama yani Microsoft'un projeleri yüzünden(Ryse) neden seni ünlü yapan PC oyuncularını, modcularını, ve daha da önemlisi koşulsuz şartsız arkanda olan vatandaşlarını(Türk halkı olarak PC oyun kültürümüz var doğruya doğru) yüzüstü bırakıyorsun.

Ben şahsi kanaatim, Crytek iyi yönetilmiyor. Crytek gibi bir şirketin odağı amerikan xbox veletleri olmamalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.