Şimdi Ara

Crytek, Türkiye Ofisini Açıyor! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gelecek için çok büyük bir atılım.. hem öncü hemde Türkiye'ninde var olduğunu ispatlamak adına çok sevindim..
    Düşünsenize bu tür atılımların artması demek 10-20 sene sonra Türkiye'den çok güzel oyunların çıkmasını ve oyun piyasasında aslında var olan yeteneklerimizin,beyinlerimizin kendilerini geliştirmek ve göstermeksi adına çok önemli..
    Bu yüzden geç oldu diyenleri kınıyorum..Geç oldu varsın olsun geç olsun ama sonuçta bunu bile yapmak çok takdire şayen ;)

• arkadaşlar ben burada çalışmak istiyorum crysis 1 ve 2 yi aynı gün bitirmiştim nereye baş vurabilirim ?
  • Helal size Crytek, ... Bizi Fanboylukla suçlayanlar utansın...

• quote:

Orijinalden alıntı: amer4a

arkadaşlar ben burada çalışmak istiyorum crysis 1 ve 2 yi aynı gün bitirmiştim nereye baş vurabilirim ?

şaka mısın la
  • quote:

arkadaşlar ben burada çalışmak istiyorum crysis 1 ve 2 yi aynı gün bitirmiştim nereye baş vurabilirim ?

oturduğun yerden para kazanma zihniyeti bu olsa gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam icraatları olmayacaksa,sırf açmak için açacaklarsa hiç açmasınlar.

• quote:

etrafta çok sakat var.....
  • birkaç ay içinde zarar açıklayıp kapatmazlarsa iyidir derim :)
  • açmasınlar senaryosu kötü :D
  • açmasınlar senryosu kötü!
    size demek isteyeceğim çok kötü şeyler var ama demiyorum
    kardeşim pokemom çıkar. cod ezer bunu grafiklere bak dersiniz. crysis çıkar senaryo kötü dersiniz. olur hem film gibi senryo ve grafik olsun. hem eğlenceli olsun. aşın bunları troller fanboyylar & chumchum ağızlılar. hayatında birkere orjinal oyun aldın mı derler adama.

• şu oyun yapılır bu oyun yapılır tartışmaları şimdiden başlamış ama ofis bu stüdyo değil ki, burada oyun geliştirme işi yapacaklarını hiç sanmıyorum ha yapacaklarsa işte o zaman helal olsun derim
  • Harika bir haber. Bunun ardından (yani yine de yıllar sonra), Türkiye'de serverları bulunmayan oyunlar için de (özellikle de FPS oyunları) server açılma haberlerini duyarız umarım.
  • Bu haberden sonra tüm crysis oyunlarını sipariş ettim. Crysis 3 çıksın onuda orjinal alırım. Sırf Türkçe çıkardıkları için bile orjinal alınır bu seri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aCAN.v7

cevo dan tek isteğim kaldı ..... crysis 4 türkiye de İstanbul da geçmesi dileğiyle o zaman :)

Cevat Yerli fikrini değiştirmez ise ne yazık ki Crysis 4 çıkmayacak. O sebeple böyle bir beklentiye girme derim. Cevat Yerli daha önceden Crysis oyunu 3 seri olacak diye açıklamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: aCAN.v7

cevo dan tek isteğim kaldı ..... crysis 4 türkiye de İstanbul da geçmesi dileğiyle o zaman :)

Cevat Yerli fikrini değiştirmez ise ne yazık ki Crysis 4 çıkmayacak. O sebeple böyle bir beklentiye girme derim. Cevat Yerli daha önceden Crysis oyunu 3 seri olacak diye açıklamıştı.

ilk oyunla başlayan konu crysis 3 ile bitecekmiş. bundan sonraki oyun aynı konu üzerinde gitmeyeceği için ismi crysis 4 olmayacakmış.
  • Bu sene stajım var hep crytekte çalışmak istiyordum umarım stajer olarak alırlar da 30 iş günüde olsa çalışma imkanım olur bakarsın sonra hepten işe alırlar belli mi olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.