Şimdi Ara

Crytek, Türkiye Ofisini Açıyor! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CryEngine ile çalışmalara hız verelim :D
    Bakarsınız bizi de görürler :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel ve sevindirici bir haber.Aslında türk olduklarınıda düşünürsek geç bile kaldılar

• Geç kalınmış bir atılım olarak görüyorum,daha önce açılmalıydı.Tabii bu ofis üzerinden neler yapacaklar orasıda önemli.Umarım ileride ki hedefleride stüdyo olur.Türkiye'de fırsat bulamayan geliştiriciler olduğunu düşünüyorum nedense.

• Ülkemizde böyle yüksek vergi oranları devam ettiği sürece bir çok firma Türkiye ye ofis açmaktan çekinecektir onlarda kendilerince haklı ama bu güzel bir haber

• Ofiste çaycı olarak işe başlamak isteyenler CV lerini Crytek'e şimdiden yollayabilirler.
  • Güzel iş imkanları olur diye umuyorum.Türkiyede Oyun Geliştiriciliği adına önemli bir adım.

• [ xXGreyWolfXx

Cevat kardesin 5 sene once yapacagi birseydi ama ulkemizin abuk subuk vergi politikasi yuzunden yapamamisti demekki kismet buguneymis. ]

Abuk Subuk vergi politikası aynen devam .EA işe el attığı zaman alayını alır.Adamların Lobi'leri sağlam.Yani EA ben gelirim o kadar dedi.( Emin olun beş kuruş vergi vermezzz. )

Üniversiteler için büyük nimet.Birde Staj yapsa bizim öğrenciler.Ne bileyim.Crysis 3 için İstanbul'un belli başlı yerlerini başka bir karakterle oynayabilsek.Muazzam olur.Tüm CRYENGİNE severlere hayırlı uğurlu olsun diyorum.

• Gözüme girmeye başladılar :) Gerçi EA vergi ödemez, Tayyip te kapatır orayı :)

• sonunda iyi şeyler çıksın artık
  • Gerçekten Türk oyun sektörü için çok güzel bir haber.
  • okadar çok vergi vermeyen firma varki bunlarda o işi ayarlamışlarki geliyorlar yoksa gelmezler çünkü inanılmaz bi vergi var bandrollü oyun bu yüzden 200 tl ye satılıyor kampanyaya katılırsan 180 oluyo spotçu tr ye 60 tl ye sokuyo oyunları

• quote:

Orijinalden alıntı: efeozan41

Sevindirici bir gelişme,yakında Sony Türkiye'nin de katkılarıyla Naghuty Dog,Quantic Dream,Square Enix gibi devleri de görebiliriz.Microsoft da biraz işin ucundan tutsa 20 yıla kalmaz AAA yapım çıkabilir ülkemizden.Bakın Polonya'ya,adamlar Witcher yapıyor biz hala Mount and Blade.

biz hala mount and blade derken, hiç oynamadın galiba oyunu sen. yapımcıların açıklaması bile vardı oyunu her bilgisayarda kolayca açılabilmesi açısından grafikler o ayarda. herkesin evinde gtx680 yok. oyun beni saatlerce başından kaldırmamıştı. multiplayer kısmı ise hala canlı. o oyuna göre ise fiyatı gayet iyi. o fiyata o grafikler gibi düz bir mantık da yürütülebilir tabi. gerçi bugün call of duty oyunlarının fiyat/grafik oranını değerlendirince şükretmeliyiz. ha aynı örnek onun için de geçerli grafik çok önemli değil. oynatıyor mu evet, millet seviyor mu evet. klişe bir tabir olacak ama oyunun içeriği, konusu ve oynanışı grafikten önce gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: StalkerTR

quote:

Orijinalden alıntı: efeozan41

Sevindirici bir gelişme,yakında Sony Türkiye'nin de katkılarıyla Naghuty Dog,Quantic Dream,Square Enix gibi devleri de görebiliriz.Microsoft da biraz işin ucundan tutsa 20 yıla kalmaz AAA yapım çıkabilir ülkemizden.Bakın Polonya'ya,adamlar Witcher yapıyor biz hala Mount and Blade.

biz hala mount and blade derken, hiç oynamadın galiba oyunu sen. yapımcıların açıklaması bile vardı oyunu her bilgisayarda kolayca açılabilmesi açısından grafikler o ayarda. herkesin evinde gtx680 yok. oyun beni saatlerce başından kaldırmamıştı. multiplayer kısmı ise hala canlı. o oyuna göre ise fiyatı gayet iyi. o fiyata o grafikler gibi düz bir mantık da yürütülebilir tabi. gerçi bugün call of duty oyunlarının fiyat/grafik oranını değerlendirince şükretmeliyiz. ha aynı örnek onun için de geçerli grafik çok önemli değil. oynatıyor mu evet, millet seviyor mu evet. klişe bir tabir olacak ama oyunun içeriği, konusu ve oynanışı grafikten önce gelir.

Ben zaten kötü bir oyun olduğunu söylemedim ki.Zaten %100 Türk yapım bile değil,daha iyisi yapılabilir.

• açmasa ayıp ederdi zaten. Türk oğlu Türk'üz şurada. bize bizden başka dost yok.
  • Flash oyun falan mı yapacaklar Türkiye'den destek falan beklemesinler boşa oyun konusunda.
  • bu çok önemli bir gelişme umarım daha da büyürler
  • Açılışta kadir topbaş top dağıtacakmış..

• Geç kalmış bir hamle

• Mühendisim ama girip seve seve çay bile dağıtırım. Printer kartuş sorumlusu da olabilirim mesela.

• Şaşırılacak durum değil. Umarım güzel gelişmeler olur ülkemiz açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.